Mamici inimoase de Constanta***153***
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
buna dimineata...
pe unde umblati, de la inceput de luni asa?
nimeni la cafea?
de azi cica se incalzeste bine de tot. si noi am fost la plaja in week end, apa mi s-a parut rece. cred ca m-am babit de tot
pisoi, dragutul domnisor, de abia acum incepe distractia cu tipatul. se face mare.
Ghiulten si pe mine ma omora somnul. cred ca era cel mai ticalos "simptom". ce draguta Ayli! banui eu ca va fi oricum teribil de protectiva
haideti, la semnat condica cu voi!
Dodo-pui spune:
....
las
O saptamana cu o doriti...si spor in toate.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
lulu77 spune:
Salutare,
eu sunt aici, munca multa.
si noi am fost tot week-end-ul, in cate doua ture, dimineatza si dupa amiaza. dupa amiaza am stat pana tarziu pe plaja, spre 21-22 chiar. ieri m-am intalnit cu minunata mamica happy, care arata exceptional
Rox, mie apa mi s-a parut excelenta si f calda...ce sa zic...
simonapro spune:
Buna!
Sunt si eu prin preajma, pic de somn, ca de obicei la inceput de saptamana.
Noi ieri am ajuns la plaja, am plimbat si copiii cu trenul, foarte incantati, Lucian nu mai vroia sa urce in masina cand am ajuns in gara, ca el vrea cu trenul Apoi ne-am intalnit cu Georgi la plaja, a fost super, copiii s-au jucat o gramada, am plecat spre seara, cand ne-au gonit tantarii
Sa aveti o saptamana frumoasa
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
vladis spune:
mamaaa, da' ce moleseala pe noi... caldura mare, monser!
acelasi program si noi in we, cu plaja si balaceala de rigoare la copii, mie una, care mi-s batrana si bolnava (rox ) mi s-a parut apa ffff rece, drept pt care mi-au adus copiii apa cu galetusa, exact cum faceam noi cu mamaie
abia asteptam sa las copiii si sa dau casa cu dosu-n sus, dar cred ca incep cu o pauza, ca tare mi-e lene...
fuse careva la bon jovi, sa traim si noi din povesti? bey, parca nu mai apuc sa fac nimic din ce mi-as dori, mereu suntem in contratimp cu evenimentele...
da' am avut si noi parte de evenimente mondene colea, la noi la tara, asa ca daca vreti sa dati nas in nas cu diverse vedete autohtone, la 2 mai se filmeaza "serviti, va rog", va duceti la terasa din golf si o sa va beti berea printre VIP-uri acu' erau nicola, mihai petre, doinita oancea si mateo; si miruna in extaz, normal
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis va duceti la terasa din golf si o sa va beti berea printre VIP-uri acu' erau nicola, mihai petre, doinita oancea si mateo; si miruna in extaz, normal |
deci pe mine exact citate din astea ma fac sa ma simt batrana si bolnava . habar n-am niciuna dintre vedetele zise mai sus, ce pisici
ete sa va arat cam ce avem in plan pentru www.amazon.fr/gp/product/B003URR27O/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A1X6FK5RDHNB96" target="_blank">plodu cel mare si aniversarea de 7 ani (am luat-o razna de tot cred... )
vladis spune:
citat din mesajul lui roxanaz
deci pe mine exact citate din astea ma fac sa ma simt batrana si bolnava . habar n-am niciuna dintre vedetele zise mai sus, ce pisici |
stai asa ca te upgradezi cand o sa ai adolescenti in casa
ete sa va arat cam ce avem in plan pentru www.amazon.fr/gp/product/B003URR27O/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A1X6FK5RDHNB96" target="_blank">plodu cel mare si aniversarea de 7 ani (am luat-o razna de tot cred... ) |
moamaaa, da' stati bine cu nervii!!! sau le instalati la bunici?
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
happymumy spune:
Merci de compliment Lulu , ma bucur tare mult ca te-am vazut.Nu stiu daca arat asa de exceptioanal, dar daca zici tu... o sa incerc sa te cred pe cuvint .
Pupici!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 8+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
roxanaz spune:
neata doamnelor
nu am chef de nimiiiic. yuck yuck
Angi, da, acasa, ca sunt legate de WII. cred ca mai mult noi o sa exersam la ele
ma duc sa beau o cafea.. am o zi azi... din aia
pup tuturor, sa aveti o zi buna!
mihaela77O spune:
'neata.....
Angi,azi e ziua cea mare???tinem pumnii...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...