prima bataie intre mine si sotul meu
Raspunsuri - Pagina 9
violetan spune:
Stiu ca-s si eu off topic, dar, pisigri,
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CorinaDani spune:
eu sunt si mai off-topic : daca pentru ea se foloseste termenul "tiitoare", pentru el care este termenul corespunzator ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani eu sunt si mai off-topic : daca pentru ea se foloseste termenul "tiitoare", pentru el care este termenul corespunzator ? Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Depinde cine il denumeste
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Danutza26 spune:
Matzaila scuza-ma ca iti spun dar nu ai tu de unde sa fi atat de sigura daca eram o floricica inainte si acum am devenit o mahalagioaica.ma cunosti de undeva?nu cred.atunci cum poti afirma cu tarie cum eram eu si cum sunt acum?scuza-ma daca ma adresez unei femei atat de perfecte ca tine
Matzaila_81 spune:
Oh Doamne, tot nu poti sa incetezi cu tonul asta certaret, este ?
Sincer discutia este deja de cateva zile si chiar nu-mi amintesc unde am scris de cum erai tu inainte sau daca am facut-o pentru ca observ ca te iei doar de ce nu-ti convine dar la faptul ca ti se cere moderatie si calm nu spui nimic.
Consider ca deja ti s-au dat toate sfaturile posibile si ca daca ai fi putin mai atenta si mai deschisa ai trage invatamintele de rigoare.
Nu am afirmat ca as fi o femeie perfecta,departe de mine acest gand. Nu trebuie sa fi malitioasa. Ai gresit. Macar ai decenta sau dragostea pentru copilul tau sa recunosti asta si sa te gandesti serios de acum inainte cum sa faci sa-i fie bine, sa nu mai asiste la astfel de scene.
Danutza26 spune:
Matza uite-te mai atent la ce ai scris si apoi mai vorbim.ai zis inclusiv ca nu sunt eu o mama buna.m-au mai criticat si alte forumiste dar nu au folosit asa cuvinte rautacioase.oi avea eu un aer certaret dat tu ai un aer rautacios.eu nu vreau sa ma cert dar tu nu faci altceva decat sa presupui cum am fost eu inainte si cum e caracterul meu.de unde ai dedus tu afirmatiile pe care le-ai facut?
si gata nu vreau sa ajung sa ma cert cu tine si nici cu nimeni,nu de-aia am scris aici.multumesc tuturor pt sfaturi,critici am sa le iau in considerare.sanatate multa
My_Lady0091 spune:
Danutza,zau acum,degeaba te superi ca vacarul pe sat si cauti nod in papura la altii..in situatia ta si criticile si vorbele de duh sunt bine venite!
Ai dreptate,nimeni nu te cunoaste si nu poate vorbi de tine la general.Ceea ce s-a spus despre tine,s-a spus referitor la siutuatia descrisa de tine in acest subiect:altercatia verbala si violenta domestica avand la baza faptul ca al tau copil a cazut din pat!
Cum ai reactionat tu pe fondul acestei intamplari spune cateva lucruri despre tine,vrei nu vrei!Asta nu te face o mama rea si nici nu il absolva pe sotul tau de vina!
Schimbarea trebuie sa vina din tine,nu poti astepta sa se schimbe altii mai intai..tu trebuie sa te schimbi.Motivul..esti mama acum.O responsabilitate uriasa.Si daca vrei s-o faci cum trebuie,tre' sa mai lasi din orgoliul ranit,sa pleci capul si sa asculti niste sfaturi.Toate gresim..si toate invatam.Nici Matza nu e mama perfecta,nici tu,nici eu si nici nimeni!Toti invatam de la altii si cu altii!Ochi si urechi sa avem!
Trebuie sa intelegi ca o astfel de situatie nu trebuie sa se mai repete in veci!!!Nu ma refer la cazut.Sunt cazuri cand chiar nu puteai preveni un fapt de acest gen.Si fiica mea a cazut de trei ori din pat.Odata din neatentia mea,de doua ori din cauza sotului.Ultima data acum o saptamana..M-am asigurat ca fata e ok..am observat-o atent 24 ore..sa nu faca febra,convulsii..etc..si gata.Bineinteles ca m-am suparat pe sot si i-am atras atentia pe un ton mai inalt,dar nu am sarit cu tigaia sa ii dau in cap si nici el nu m-a facut isterica..sau altcumva..chiar daca nu i-a convenit "mustruluiala".
Sper sa fi inteles!
*Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
portocalia spune:
n-am citit comentariile, ma scuzati. mi se pare super funny subiectul asta. insusi titlul "PRIMA bataie", arata ca protagonista anticipeaza o serie de batai conjugale. deci de ce sa ne mai batem capul cu cautarea unor solutii de vreme ce insasi "victima" si-a trasat deja parcursul?
dana vio spune:
" Când a iubi înseamn#259; a suferi, înseamn#259; c#259; iubim prea mult. Când
aproape toate conversa#355;iile noastre cu prietenii se învârt în jurul
LUI -problemele lui, gândurile lui, sentimentele lui - #351;i aproape
toate propozi#355;iile noastre încep cu "el...", înseamn#259; c#259; îl iubim
prea mult.
Când îi g#259;sim scuze pentru indispozi#355;iile, irit#259;rile, indiferen#355;a
sau t#259;cerile prelungite, punându-le pe seama unei copil#259;rii
nefericite #351;i încerc#259;m s#259; ac#355;ion#259;m ca terapeu#355;i, înseamn#259; c#259; îl
iubim prea mult.
Când citim o carte de auto-ajutorare, dar subliniem toate pasajele care lar
putea ajuta pe el, înseamn#259; c#259; îl iubim prea mult.
Când nu ne plac valorile lui, comportamentul #351;i caracterul Iui,
dar le suport#259;m, gândindu-ne c#259;, dac#259; suntem îndeajuns de
atr#259;g#259;toare #351;i tandre, va dori s#259; se schimbe de dragul nostru,
înseamn#259; c#259; îl iubim prea mult.
Când rela#355;ia cu el ne pericliteaz#259; fiin#355;a emo#355;ional#259;, #351;i poate
chiar s#259;n#259;tatea #351;i integritatea corporal#259;, e deja clar c#259; îl iubim
prea mult.
în pofida durerii #351;i insatisfac#355;iei la care d#259; na#351;tere, o iubire
exagerat#259; este atât de obi#351;nuit#259; pentru foarte multe femei,
încât ajungem s#259; credem c#259; a#351;a trebuie s#259; decurg#259; o rela#355;ie
intim#259;. Majoritatea femeilor au iubit în felul acesta cel pu#355;in o
dat#259; în via#355;#259;, iar pentru multe altele o asemenea rela#355;ie a fost
ca un leit-motiv. Pentru unele din noi, partenerul de via#355;#259; #351;i
rela#355;ia cu el devin atât de obsedante, încât nici nu ne mai
comport#259;m normal. "
Robin Norwood "Femei care iubesc prea mult.
Daca vreti se poate trimite in format electronic.
Alexandra Maria
14.12.2007