Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Acum l-am culcat pe Ricky dupa 1 ora si ceva in parc. e cam marait si vad ca i-au iesit cateva bubitze suspecte care cred ca sunt varicela. oricum medicul ne-a zis ca dupa a 4 a zi de la vaccin e posibil sa faca o forma usoara asa ca ..asta e...Trebuie doar sa ne asiguram ca verisoara lui Ricky va fi ok si nu va face varicela caci ea sta toata ziulica la bunici adica unde vom sta si noi.

Azi trebuie sa pregatesc bagajul ptr mine si Ricky asa ca ptr maine sa-mi ramana de facut cat mai putin. cred ca vom pleca pe seara ca sa fie muisu suficient de obosit sa stea linistit in scaunelul lui caci altfel 6 ore de drum ( poate chiar mai mult cu opririle de rigoare) ne mananca ficatii

Ma bucur ca v-au placut pozele si mai ales perdelele Le-am cumparat de la un magazin ce se afla la 5 minute de mine , se numeste SCAMPOLI si cica e renumit ca are de toate. de fapt asa e ca e un magazin enorm plin cu stofe si materiale de haine, de mobila, lenjerii de pat, prosoape, perdele, perne , covoare etc. e super . mama care e inebunita dupa materiale se simte ca in rai in magazinul asta Perdelele le-am luat deci de acolo,sunt cu nu stiu cat la suta in, gata facute, a trebuit doar sa le scurtez un pic. am luat 4 bucati ( sunt late de 1.40 m) si au costat 22 euro bucata

Ne-am scos super cu pretul mai ales ca Ricky si asa le face de comanda toata ziua ca si le pune in cap si afce pe stafia!

LALEXANDRA - stai linistita ca nu ma supar daca zici ceva de al meu marito (atata timp cat e de bine). nu sunt genul de femeie posesiva sau geloasa si ma bucur cand omul de langa mine e apreciat. inseamna ca am ales bine

De sandalute nu stiu ce sa-ti zic ( vezi..am rezistat sa citesc pana la sfarsit!) ...pana acum eu i-am pus mereu sosete lui Ricky chiar si la sandale asa ca nu am avut ocazia sa vad daca fara face vreo rosatura.

Ieri dimineata l-am cantarit pe veveroi si are 13 kg. slava Domnului ca nu trebuie sa-l mai port in brate atata!

KEMSY - rechinul ieri l-am scos la party! la ziua de nastere al preietnului sau care a implinit un an. S-a distrat de n-a mai putut. a mancat din farfuriile tuturor de o fi crezut lumea ca-l tin la post! Spargea baloanele si radea cu gura pana la urechi in loc sa se sperie. A varsat un pahar de sampanie pe el si noroc ca am avut bluza de schimb ca altfel trebuia sa ma intoc cu el mirosind ca un betivan. ( marito fiind la munca ne-am deplasat cu autobuzul ca masina e parcata in aeroport)

Am ajuns acasa pe la 8 , a mancat si a adormit in 10 minute. Dimineata la 6.40 am m-am trezit si am realizat ca nu ma trezisem deloc toata noaptea deci nici Ricky asa ca am dat fuga sa vad daca mai respira! ca el de obicei face o pauza asa pe la 2.30 si una pe 5.30. era bine mersi, dormea de rupea iar la 7 ca de obicei s-a trezit fresh si bine dispus.

Ma duc sa mananc si eu, sa pun rufele la uscat ca sunt gata in 10 minute si pe urma vad ce mai apuc sa fac...

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Ah..ALEXANDRA - de dulapuri inca nu le inchid cu nimic. se mai duce ricky si face inspectie la dupalul unde sunt mancarurile lui si le mais scoate de acolo..le insira pe jos dar pana acum n-a spart nimic , n-a facut nici un dezastru asa ca il las. Oricum nu prea are mania dulapurilor.

Am observat ca atunci cand i-am zis sa nu mai deschida dulapul se ducea chiar mai des sa o faca ( normal nu?!) si asa l-am lasat in pace, m-am prefacut ca nu-mi pasa si i-a trecut "pasiunea" ptr inspectatul dulapurilor.

Uneori mai tragea de sertarele de la scarpiera ( aia cu pantofi) sau de cele de la bucatarie unde sunt oalele dar dupa ce si-a prins degetele de vreo 2 -3 ori si scheuna acolo ca un catel cu degetele prinse...s-a lasat si de sportul asta. ( nu si-a facut f rau la degete ptr ca sertarele au niste mini pistoni si se inchid asa in reluare...deci nu exista riscul sa-si tranteasca usa sau sertarul peste degete)

Privelistea din spatele perdelelor sunt florile sadite de noi in aprilie. sunt intr-adevar f dragutze, iar in gradina pomul fructifer a facut si fructe dar inca nu sunt sigura daca sunt prune sau caise...sunt inca verzi...

Gata ca m-am intins cu vorba.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

L-am adormit si am intrat 5 minute.
Nafi, pai Alessa e innebunit de sertare, dulapuri si tot ce e inchis. Si eu il las la toate, si-a prins si degetele, zilele trecute si-a facut ditamai cucuiul in frunte ca s-a lovit de usa pe care tot el o inchisese (are mania inchiderii usilor), dar nu se lasa defel, da defel.
Asa ca acum am inceput sa ii mai zic ca nu e voie, si sa stii ca ma asculta, dar stiu ca abia asteapta iar momentul sa le deschida si de aceea vreau sa caut ceva sigur si rezistent.

Doar cand i-am cumparat sandalutele si i le-am dat apoi putin prin casa i-am dat fara sosete, dar de atunci ii pun mereu. Doar ca mi se par ca nu snut asa comode ca papucii, desi eu am zis na, sa iau sandale deschise ca astea is mai bune..

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
Lalexandra, ai revenit in forta
Legat de sandalute, eu ii dau mereu sosete, pentru ca tot asa, ii apar imediat bataturi. Cu dulapurile noi nu avem probleme, cele la care are acces ii trezesc interesul destul de rar
Nu ai putea pune ceva care sa impiedice usa sa se inchida de tot?Daca tot stie sa desfaca sistemele de blocare
nafi, sper sa nu va strice planurile varicela... Imi place de veveritz, din ce povestesti tu este un copil vesel si sociabil De ce nu incercati sa-l duci tu pe sotz cu masina la aeroport si sa profiti tu de ea, mai ales ca el e plecat zile intregi?

Azi am continuat odiseea cumparaturi si mi-am gasit si rochii (2 ) pentru nunta. Mai am de luat sandale
Ce culoare la sandale sa-mi iau daca rochia e un lila-albastru inchis

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani allylaur!!!

s]

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Ciaooo...sunt varza cat am luptat cu ricky sa-l adorm! imi venea sa...

A apucat de a dormit pe la 16.30 vreo ora si asta l-a dat peste cap complet. L-am dus in parc 1 h, i-am facut baita...nimic n-a ajutat sa adoarma la 20.30 ora lui.

Trebuie sa ma duc sa ma pun un pic la punct ca sunt ca dupa razboi! Cred ca de data asta nu-l mai astept pe marito caci el ajunge dupa miezul noptii si nu mai rezist pana atunci.

KEMSY - chestia cu dusul si luatul masinii am facut-o o data sau de 2 ori dar de cele mai multe ori sotul pleaca cu primul zbor si deci trebuie sa fie in aeroport pe la 5.30-6 am . asta inseamna sa plece de acasa pe la cel tarziu 5 am iar intoarcerea cu ultimul avion pe la 10.30 si spre ex. in seara termian la venetia si de acolo il aduc cu masina pana la Verona si asa ajunge acasa dupa miezul noptii. in conditiile astea nu am cum sa care copchilu' dupa mine si nici sa-l las in casa singur nu pot caci e vorba de cel putin o ora jumate dus intors...Mai ales la cum conduc eu...

Cel mai bine e sa luam o a doua masina dar asta cand o sa ma angajez eu si mai avem un ban in plus.

Ma duc sa ma pregatesc de somn ca sunt distrusa de oboseala.

Pupicei si noapte buna

Mergi la inceput

ah..KEMSY sa stapanesti sanatoasa rochitele!eu nu mai stiu care sunt culorile in trend dar la albastrul ala merge un argintiu, un bej, panna... ceva deschis oricum care sa puna in valoare rochia. sa nu pui negru in nici un chip ca omori rochia

Da e ziua lui ALLY? ca eu n-am vazut-o trecuta la zile de nastere!

oricum...daca zici tu LA MULTI ANI ALLY SI DE LA MINE! NUMAI FERICIRE SI SA VA MEARGA TOTUL CA PE ROATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

MULTUMESC FETELOR DE URARI

Am vrut sa-mi bucur copii de ziua mea si sai duc la mare, dar m-as fi bucurat sa ma pot intalni si niste"romane"
strumfi mi-au pregatit surpriza pe plaja...impreuna cu niste prieteni dragi au adus tortuletul, dulciurile si sampania...timpul a tinut cu ei ,fiind innorat lume nu era...dar oricum coltisorul acela de plaja e mai mult privè , fiind intre un rest si 2 case marinaresti refacute pe stil vechi
vineri mi-am cumparat singura cadoul...un congelator, femeie de casa la 40 de primaveri...hihi...mama mi.a luat o bluza sexicoasa buna de mers la pub sau disco...copiloi niste bijoux la moda
prieteni m-au plimbat a doua zi cu super barca lor (neaparat treb sa-mi fac timp sa descarc ceva foto)

Nu bag nici o raita la nici un magazin ca vreau zugravul anul asta si in Puglia

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor !!!

Ne-am intors si noi dupa un week.end foarte incarcat si plin de surprize placute. A foat tare frumos la surorile mele...ne-am adunat toti si am petrecut de vineri si pana duminica seara cand a trebuit sa ne intoarcem pt ca ieri am avut programare la ecografia pt soldulete(totul ok). Inca nu am luat pozele de la surori...trebuie sa le trimita si apoi le atasez si eu aici. Va multumesc din suflet pt urari si cuvinte frumoase...sunteti minunate!

Merg sa citesc din urma ca m-am uitat doar asa in trecere si revin !!!

Va pup pe toate!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

ciao fetelor

Va salut din Rieti!
Am ajuns la miezul noptii. am mers f bine ai riky a fost f bravo si a dormit de cand am plecat de acasa , s-a trezit la 8 .30 cai era vremea sa pape asa ca am oprit 45 min in autogrill unde a mancat si a alergat un pic de s-a mai obosit si pe urma dupa 5 minute de miorlaituri a adormit iar pana la destinatie.

Pupicei

Mergi la inceput