Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Happymumy – eu am dat 6 mil doar pe prima intalnire cu doctora si analize secretii. Mie bitestul mi-a zis sa il fac intre saptamana 9 si sapt 10 si 6 zile.
My Lady – si noi in septembrie cununam. Imi doream, dar nu am stiut ca o sa am burtica la nunta finilor…. Cat despre olita, al meu a invatat abia pe la 1 an si 5 luni dupa ce a vazut-o pe verisoara lui. Pana atunci nu reusisem sa il asez nici imbracat. Cati ani are piticotul ? aaa vad 1 an si 8 luni…trebuie sa incerci sa o atragi cu diverse jocuri, altfel va prinde ura pe obiect. Cat despre pampers, inca ii avem noaptea si avem 3 ani.
Ylari – ce ma bucur sa te aud. Noi ne cunoastem de la Mladite si mugurasi. Am citit prin tot ce ai trecut si mi-a parut tare rau. Dar eu te cunosc foarte optimista, iar Eva este langa tine sa it idea putere. Te pup si va doresc multa sanatate si noroc.
Annisia- eu am nascut la Municipal, nastere naturala, in 2008. A fost excellent. Si eu l-am avut pe bebe langa mine, dar am avut noroc cu doctora mea care mi-a facut rost de o rezerva cu baie si dus separate. Sper sa aiba si de datat asta grija, ca tot la ea merg si acum si tot la Municipal voi naste. Au fost foare ok moasa si asistentele
Alina anto- a fost”foarte” planificata. Am urmarit calendarul chinezesc sa putem concepe o fetita si am muncit din greu in luna mai. La tine ?
Iaura – si eu am mici intepaturi si nu imi aminteam ca la sarcina trecuta sa le fi avut, insa spre surprinderea mea am citit aseara jurnalul de sarcina si am descoperit ca am avut si atunci aceste simptome. Am uitat sa intreb doctora. Sper sa nu uit data viitoare.

Noi suntem bine. As vrea insa sa va intreb daca voi ati comunicat la munca despre sarcina deja ? Eu nu, dar ma gandeam sa astept pana la sfarsitul lunii, sa fiu sigura ca totul este bine.
Aaaa si mai doream sa va intreb daca este obligatoriu sa ai medic de familie pentru copil . Eu intentionez sa ii fac un car la Medicover si nu stiu daca trebuie sa merg si la alt medic din sistemul public.
De altfel imi va trebui si mie un doctor de familie, imi puteti recomanda ? As prefera sector 5 sau 6.

Va urez o noapte linistita !

in 8+ si maimi de David 16.06.2008Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Buna seara.Am 25 de ani si acum 2 saptamani mi-au iesit 2 liniute la testDe atunci nu am mai facut alt test iar saptamana viitoare merg la primul control.Dupa calculatorul de pe site ar tb sa am 7 saptamani si 4-5 zile si ar trebui sa apara buburuza in februarie pe 15 .Sper sa ma primiti si pe mine aici la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am uitat: MULTUMIM pentru trecerea pe coperta !!!!!

in 8+ si mami de David 16.06.2008Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

buna bubles si bine ai venit printre noi! felicitari pentru sarcina si iti dorim sa ai o sarcina usoara!
fetelor, eu sunt foarte curioasa si vreau sa-mi spuneti daca la 8 saptamani si ceva se vede vreo burtica? ca eu nu stiu ce sa cred, fie am mancat prea mult, fie sunt balonata si nu-mi dau seama, insa burtica mea pare mai maricica
poop la toata lumea

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Bun venit noilor fete la odisee si bun gasit vechilor colege
Kraluca, cred ca te-ai balonat. Si mie mi se rotunjise bine burtica si am zile cand e ca un mic balonas. Am inteles ca este un efect al sarcinii nu sarcina propriu zisa.
Eu sunt in mari greturi. Nu am mai reusit sa mananc nimic de ieri de la pranz si drept urmare am si mari ameteli. Sunt ca o carpa. Aseara doar am zacut pe canapea si m-am vaitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

neata la toate
si eu mi-am inceput ziua cu o greata crunta cu zenzatie de voma,dar la mine trece in max 10 min si apoi pot manca, dar seara mai deloc...am o zi buna una rea ,se pare...de o luna am aceeasi greutate ,doar ce imi creste burtica ca pe alte locuri mai nimik,ceea ce nu ma prea supara deocamdata
aerlilian ce ma bucur ,chiar asteptam rezultatul tau si stiam ca va fi bun ,felicitari ,si eu la acea data a ecografiei am fost cea mai fericita ,cand am vaz. ca misca si creste ceva in mine

minunea mea +13

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

stati ca mai am de scris...
matza
nicole mersi de raspuns ,esti singura de altfel care a raspuns
ursuletz si mie imi cam cade parul,eu ma asteptam de altfel in sarcina sa cada ,poti incerca masca cu galbenus de ou si ulei de masline,tinuta cam 30 min apoi clatit si spalat cu sampon...
app. eu vreau sa ma vopsesc cu vopsea fara amoniac ,oare prinde ceva blond?? la radacina sunt saten inchis iar eu vreau si sunt de multi ani ,blonda...
raluca si la mine se vedea ceva pe la 8-9 sapt., banuiesc ca eram f. balonata dar ideea e ca se mai retrage aceea balonare si se formeaza burtica,cel putin la mine asa a fost
cristina ,eu as vrea sa nasc natural ,de aceea nush daca prind rezerva dar fiind la seful sectiei pot spera...cand am fost internata eram mai mult pe acolo ca aveam o cunostinta care nascuse si era'cazata' acolo,si mi-a cam placut ...
eu am alt simptom, frecvent ,am citit, in sarcina...nasul uscat si infundat ,de vreo luna e asa ,voi aveti careva?

numai prostii am scris ,se vede ca prea dimi pt. minesi tre sa editez
minunea mea +13

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Iaura, cum e burtica ta la 13 saptamani?
Fetele, voi la cate saptamani ati fost la morfofetala? la 11,12 sau 13?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza,mai pe la amiaza.eu va citesc dimi tare,dar n-am timp de scris...

multumesc pentru informatiile cu olitza.Asa e unii copii sunt mai receptivi,altii mai putin...insa antrenament trebuie.Cum spunea si Anisia-nu obligat,ca nu obtii nimic bun.Sa fie firesc,obisnuit..insa cu perseverenta.Eu asa am dezvatat-o si de mers in caurt,si de suzeta si de biberon si de leganat-lucrand cu ea,lasand timpul sa actioneze,fara traume si fara amintiri urate,lasand firescul sa ia locul.
-nu mai merge in caurut de la un an si doua luni-de cand a inceput a merge. la inceput parcurgeam distante mici,mai mult prin brate..dupa ce aprins forta in picioruse am dezvatat-o si de brate(rar o iau-daca e obosita)..acum merge de manutza sau singurica,pe jos.nu distante kilometrice,dar merge
-suzeta i-am scos-o la un si doua luni,exact in momentul cand am inceput sa observ ca incepe a tine minte lucruri care s-au petrecut pasager,fara a avea continuitate si m-am gandit ca e momentul sa i-o scot,pentru ca mai tarziu era mai greu si mai traumatizant pentru ea,neputand uita sau renunta asa usor.si am avut dreptate

eh,deobicei ma inspir din carti dar imi cresc si educ copilul actionand si pe baza instinctului meu de mama,a ceea ce simt si in functie de personalitatea copilului meu.Eu inca mai sper ca pana in ianuarie scapam de scutece,macar pe durata zilei.Fiica mea e ambitioasa si asta ne-a ajutat mult in cooperare pentru a ajunge la un numitor comun

Azi am facut cornulete cu nuca din aluat de osanza si smantana cu ou.acum se rumenesc in cuptor...asa ca va invit la un cornulet cald si o limonada!

Era sa uit:bun venit burticilor noi si felicitari pentru sarcini!

Porumbitza-sper ca esti bine!

Ylari-multumim ca ai trecut pe la noi!

eu azi stau mai bine-cel putin pana la ora asta- cu greturile.

cel mai greu e sa ma obisnuiesc cu visele urate de noapte-pe fond de sarcina,trezirile pentru baie..etc

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

My_Lady, am vazut de la prietenele mele ca cele care au inceput sa aseze copii in joaca de la 7-8 luni pe olita chiar si imbracati nu au avut probleme. Cele care au asteptat...hai sa spunem ca nici acum respectivii nu fac la olita desi au depasit doi ani
Dar pana la urma invata ei. Cred ca cel mai bine e sa-i iei o olita simpatica si sa nu stresezi copilul cu ea, sa i-o dai sa se joace sau sa-i spun sa o foloseasca pe post de scaunel.
Eu una recunosc am facut repede la olita si am iubit-o atat de mult si am avut fobie de toalete si wc-uri ca abia la 10 ani cand nu mai incapeam pe ea deloc si incepuse sa se indoaie sub greutatea mea au reusit sa mi-o ia.
Am o colega care anul trecut era disperata ca cel mic statea pe olita dar se tinea pana ii punea pantalonii pe el si dupa dadea drumul. Nu vroia sa faca decat pe el.

Mergi la inceput