Ghiocei de martie-aprilie 2012

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Merci Denny , mereu prezenta la nevoie, am vazut valorile, merci mult, vroiam sa fac schim de experienta si cu alte fete care sunt in situatia mea.
E bine cand stii ca ma sunt persoane care trec exact prin clipele prin care treci si tu, emotii, teama, etc.
Te pup uite si te astept aici la Odisee.

Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un , nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+

http://www.fertilityfriend.com/home/34a766

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui monna3

buna fetelor

imi place si mie "prichindei" dar mi-ar place si iepurasi tinand cont ca in aprilie va fi si Pastele
DenyAnd fetele au dreptate, decat sa fie un bebe bolnavior mai bine asa, natura selcteaza ce trebuie si ce nu elimina. Fii sigura ca data viitoare totul va fi bine si-ti vei tine bebelusul sanatos in brate
si eu am avut un avort menstrual anul trecut. noi ne chinuim de vreo 3 ani sa facem bebe (sunt ceva probleme la sot) si anul trecut fix de ziua mea mi s-a pus pata sa-mi fac test si cand colo... supriza a iesit a doua liniuta, cam pala dar era acolo. imi facusem testul de sarcina in z 13 dpo (parca) si ma gandeam ca poate o fi prea devreme de-a iesit asa, oricum nu mai conta atat timp cat era acolo, de mult asteptam sa vad si eu asa ceva pe testele mele. dupa vreo 3 zile am bagat iar test si a doua liniuta la fel de pala. atunci mi-am dat seama ca ceva nu e in regula pt ca ar fi trebuit sa iasa liniuta mai colorata. si la 4s si 4z a inceput sangerarea... daca nu faceam testul ala nici n-as fi stiut ca a fost sarcina. mi-a fost greu la inceput dar apoi mi-am dat seama ca asa a fost sa fie, ca decat sa fie un copil cu probleme mai bine a fost asa.
asa ca Deny trebuie sa-ti revii pt ca bebe nu vrea o mamica suparata
indu

Monica, fericita 8+

Monica
Mda, exact la aceeasi varsta a inceput si la mine sangerarea, eram in 4s si 3z. Si la fel ca tine "mi s-a pus" pata sa fac HCG-ul, desi aveam deja ceva simptome si feelingul ca chiar este in burtica mea.
Dar vad ca acuma ai burticutza frumoasa Sa o duci la termen si cu bebel sanatos!
Cum ai ramas a doua oara insarcinata? Adica acuma ca esti in 8+. Ai urmat ceva tratament, analize? Sau pur si simplu... s-a intamplat?

P.S. atunci cand "ti s-a pus pata" sa faci testul, a fost feelingul/intuitia de mamica

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

multumesc, sa dea Domnul sa fie totul bine pana la sfarsit!
am mai facut analize si tratamente dar anul trecut dupa sarcina pierduta deci n-as putea spune ca tratamentul a ajutat la ceva (sotul a luat dar doar 1 luna). acum pur si simplu s-a intamplat, cand nici nu ne asteptam. eram preocupati cu plecarea si nici nu ne-am gandit la bebe. si stiu ca pt aspirante suna a "s-a vazut cu sacii in caruta si ii e usor sa spuna" dar chiar asa s-a intamplat: cand nu ne-am asteptat.

Monica, fericita 8+

Mergi la inceput

fetelor cine se pricepe la facut capitole, user si toate alea?
sa ne facem si noi o odisee frumoasa cu listuta poate asa atragem mai multe burticiaici

Monica, fericita 8+

Mergi la inceput

alina_loca bine ai venit la noi sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos . eu nu ma pricep la bHCG dar dr are dreptate daca ai 4-5 saptam nu se vede inca la eco. eu am fost la 6s si am vazut si bataile inimioarei deci cu siguranta data viitoare vei vedea mai multe
pana atunci trebuie sa fii optimista si sa gandesti pozitiv ;)

Monica, fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Merci Mona, o sa gandesc pozitiv.
Din pacate nu ma pricep la treburile aste de organizare pe forum, o sa asteptam cuminti sa vina cineva sa ne salveze.

Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un , nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+

http://www.fertilityfriend.com/home/34a766

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

pana la urma cum ne intitulam? ca am vazut ca mai sunt si alti prichindei, prin 2009...

nu e mare lucru de facut capitol nou, ca si cum deschizi un subiect nou, iar mesajul sa cuprinda listuta cu gravide.

l-as face eu, dar n-am timp deloc, ma asalteaza pitici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetelor!

inca nu am o sarcina confirmata de doctor, caci pe 24 am programare sa vad si embrionul si inimiara, dar stiu ca sunt insarcinata!

ne doream al doilea copil, dar am zis ca mai tarziu caci am niste "antecedente" nu prea bune in a tine sarcinile si mi-e teama de sarcina caci acum ar trebui efectiv sa incep serviciul, dar Dzeu e mare

mai avem o printesa care e aerul nostru si lumina noastra, pe timpul sarcinii cu ea am stat acasa si m-am documentat incat imi dadeam doctoratul in mentinerea unei sarcini, dar la final a fost bine.....

va urez tuturor sarcini usoare si sa avem o odisee frumoasa si fara evenimente neplacute

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 7+
povestea nasterii

Mergi la inceput

laurraa bine ai venit la noi sa dea Domnul sa fie bine si Maya sa aiba un fratior sau surioara sanatos/oasa

propunerile pt titlu au fost: ieduti, pisoi, iepurasi, mugurasi, stanjenei. cine mai are alte idei...
mie imi place si ieduti si iepurasi
userul comun cred ca nu e facut, nu? ala cum se face?

Monica, fericita 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

O sa incerc eu sa fac un capitol nou...cu o listuta...cu user...dar intai ar trebui sa gasim/alegem un nume.
1 prichindei
2 iepurasi
3 ieduti
4 pisoi
5 mugurasi
6 stanjenei
7 nazdravani
8 poznasi
Astea sunt variantele care le-am gasit propuse...Eu votez pentru 2 iepurasi...si astept voturile voastre sa vad ce nume o sa avem.
Capitol nou cred ca o sa fac diseara dupa ce-mi adoarme fata...si nu ma supar dak face altcineva pana atunci

Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui monna3
multumesc, sa dea Domnul sa fie totul bine pana la sfarsit!
am mai facut analize si tratamente dar anul trecut dupa sarcina pierduta deci n-as putea spune ca tratamentul a ajutat la ceva (sotul a luat dar doar 1 luna). acum pur si simplu s-a intamplat, cand nici nu ne asteptam. eram preocupati cu plecarea si nici nu ne-am gandit la bebe. si stiu ca pt aspirante suna a "s-a vazut cu sacii in caruta si ii e usor sa spuna" dar chiar asa s-a intamplat: cand nu ne-am asteptat.

Monica, fericita 8+

Tocmai asta e secretul de a ramane gravidutza, sa te detasezi de proiectul bebe, adica sa-L lasi pe CEL DE SUS sa lucreze pt tine, dar tu sa te bucuri de viata fara sa te mai stresezi cu gandul de a ramane .
Stiu multe foste aspirante care au ramas asa gravidutze.
Si eu la fel asa, desi stiu cum e ca am trait-o deja pe pielea mea, exact ca tine: s-a intamplat. Eu chiar ma detasasem de planul bebe, si tati era acela cu planul bebe ca mi-a facut surpriza minunata. Tin minte ca eram sceptica de la inceput, dar pana la urma m-am lasat convinsa de tati ca chiar este bebe si asa mi s-a trezit si intuitia/feelingul.
Sper ca la mine sa nu mai fie nevoie de nici un tratament! Ca al meu nu ma lasa sa ma duc la medic. E adeptul naturalului

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput