Ghiocei de martie-aprilie 2012

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex
DenyAnd, posibil ca in timpul zilei si din cauza ca faci pipi des sa nu fie suficient hormon si din cauza asta sa nu detecteze. Nu conteaza ca e ieftin testul, sunt teste f ieftine care sunt sensibile.
Azi e a 4 sau a 5-a zi de intarziere, daca zici ca ar fi trebuit sa vina pe 26-27 iulie. Mai bine faci bHCG.

Multumesc pt raspuns incurajator si prompt MeAlex. Sunt trista din cauza testelor negative dar nu ma descurajez atata timp cat nu vad rosu.
Mai ales tati nu ma lasa sa ma descurajez ca fac rau la bebic, si daca nu zambesc si raman optimista ma bate el cu love

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

salutare fetelor,ne-am intors si noi din concediu
pe mine ma termina greturile zilnic si vomit de 3-4 ori pe zi
sper ca dupa sapt 12 sa ma lasa ca sunt tare nasoale
orice mananc am un gust rau in gura care nu-mi da pace
ma gandesc cu graza ca de maine incep lucrul

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

buna fetelor
dupa concediu surpriza....2 liniute, deocamdata nu am nici un simptom inafara de o stare de disconfort al stomacului, mi-l simt intors pe dos, sper sa fie totul bine, de maine incepe marea cautare a medicilor ginecologi din brasov, daca imi puteti recomanda pe cineva v-as fi recunoscatoare, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frapi08 spune:

La mine nu a fost cu noroc de data asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

DenyAnd, ceva noutati? Cel mai bine faci betaHCG!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

DenyAnd, ceva noutati?

Ufff, nu mai stiu ce sa cred. Daca e ciclul peste sarcina (menstruatie falsa) sau chiar e una adevarata.

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Mi-a curs ceva rosu-maroniu, cu multe "resturi"(scuze de expresie).
Saptamana asta am sa-mi fac un bHCG, ca tot mai sper ca e bebe.
Test de urina tot negativ.

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Sa va spun ceva interesant. Saptamana trecuta eu am visat intr-o noapte ca am pata maro pe absorbant, apoi alta noapte(intr-o zi urmatoare) iar pata maro, in alta noapte o pata mai mare de maro-rosu-inchis. Uite ca deja s-au adeverit aceste vise ca am avut 2 zile cu pete maro, si azi mai mult rosu maroniu.
Eu inca sunt socata de ceea ce mi se intampla.
Uite ca azi noapte am visat ca am facut iar teste de sarcina, in vis era suparata si sceptica ca nu mai vad II si, surpriza: au iesit pozitive chiar din prima secunda, 2 teste de sarcina.
Sa sper ca si acest vis se va adeveri in urmatoarele zile?
Bagam mana in foc ca sunt gravida!

M-a descurajat scurgerea de azi

Doar un BHCG va fi concludent.

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Acuma cum sa-i dau vestea cea rea lui tati'. El era mai fericit si mai sigur ca mine ca este bebe de data asta. Acuma cand va afla si el ca...
nici nu vreau sa ma gandesc cat de dezamagit va fi
Asa ma simt vinovata

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

DenyAnd, eu trec luna de luna prin ce treci tu acum...vise, sperante, semne, simptome...si apoi, apare menstruatia...fa BHCG pentru ca agitatia asta nu te ajuta daca esti gravida...iar daca nu esti...tot rau iti face...
Cum e temperatura in ultimele zile?

Vinovata?? De ce? Nu doar el va fi dezamagit in cazul in care nu esti gravida...si tu vei fi...cel mai bine, decat sa faci presupuneri, fa test!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput