Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata fetele
simo multumim de cafea..tare bine pica pe vremea asta urata
dia sa aveti un concediu placut, relaxant si cu vreme buna

brambu paula
si tuturor celor ce isi serbeaza azi onomastica

si eu astept tratatia..ca ieri am visat numai ciocolata..stiti voi din cauza cui

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

multumesc. Iata tratatia: !!!

(is mai multe emoticoane cu baututra decat cu mancare pe DC, hahhahahaa).

SI apoi, pe ring, la destrabalat.

La multi ani (iar), paula!! Si tuturor sarbatoritilor de astazi!!

Revin la distractie, merg sa o pregatesc pe S. pt. gradi.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Si eu votez tot pt Sara Elena

Felicitari tuturor care au venit cu vesti bune legate de bebei.

Legat de col, eu stiu de la sarcina anterioara ca e ok pana in 3 cm atata timp cat e inchis. Acum poate ca doctorii vostri s-au alarmat pt ca or fi sesizat o scadere f mare a colului de la un control la altul si asta determina contractii, si de aceea preventiv v-a recomandat repaos. Eu, la prima sarcina, cu un col de 3,5 am fost la serviciu pana in ultima luna, am fost in concedii, inclusiv in ian si in feb am nascut... dar cel mai bine stiu doctorii situatia fiecarei paciente in parte.

Am mai povestit aici ca am avut o nastere f dureroasa, fara niciun fel de anestezie...in primele luni dupa nastere ziceam ca nu-mi mai trebuie nastere naturala cat o sa traiesc, dar acum mi-am schimbat parerea, as mai trece prin asta pt puiul meu Asa ca, fetelor, fiti curajoase, ce aduceti pe lume va faceti sa uitati orice si, sincer, in majoritatea cazurilor se face epidurala si nu e chiar asa dureros

Azi trebuie sa ajung si eu sa-mi iau rezultatele de la dublutest, trebuia de sapt trecuta, dar am fost in concediu. Va las pozici cu noi https://picasaweb.google.com/annavladut/Grecia?authkey=Gv1sRgCIbi4traicHI9AE#5623236075759947554

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+

http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani tuturor care poarta numele Sf Petru si Pavel!
La multi ani, Petro si Paula, sa fiti sanatoase, fericite, sa nasteti usor bebei sanatosi!

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Buna dimineata. Multumim de cafeluta.
La multi ani sarbatoritelor petro si paula.
Un buchet mare de flori
Multumim de tratatie petro. Asteptam si ciocolata aia de casa, ca ieri ati terminat-o cam repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi!!
Corina, azi iti scriu, prind timp si-ti raspund!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

carola am vazut ca ai scris ca ai avut IR urile mari..imi poti spune si mie ce valori? si eu le am crescute aproape de limita superioara...ce-i adevarat au scazut de la eco de 13s la cea de 17S..si dr de la eco cat si dr. meu gineco au zis ca pt momentu nu trebuie sa ma ingrijorez..abia dupa vreo 24-25 sapt treb sa-mi pun problema..Deocamdata mi-a dat aspenter

17+

si ale mele erau aproape de limita superioara si intr-adevar, au mai scazut (poate de la inaintarea in sarcina, poate de la innohep). mie mi-au dat innohep avand in vedere antecedentele. Daca bebelusul se dezvolta normal eu zic ca nu ai de ce sa te alarmezi.

La multi ani sarabatoritelor!

20+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Petro si Paula

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Petro, Paula la multi ani! Sa fiti iubite, sanatoase si sa va bucurati de bbei vostri mari si mici!

Simo mersi de cafea! Sper sa aveti vreme buna de balaceala!

Arleza mie imi place Sara Timea ... ma cheama si Elena dar nu sunt super incantata... dar stiu ca in general in romania se da si un nume de sfat ! Oricum sa creasca mare si frumoasa ca o sa ii gasesti numele perfect

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Buna dimineata tuturor. O cafea de la mine si o zi buna si cu soare in suflet.

LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!!!

Eu incerc sa imi revin. Azi dimineata inspre serviciu coborand pe langa Casa Poporului am vazut o masina pusa pe gardul de pe margina strazii, mai incolo pe strada dintre B-dul Dimitrie Cantemis si Podul Marasesti am vazut accident cu 3 masini facute praf una in curul altei, apropae ca s-a intamplat in fata mea... si cind ajung la serviciu primesc mesaj pe telefon ca a murit un fost coleg de scoala generala cu care tineam legatura intr-un accdent de motocicleta. Nu a putut evita o tanti care a iesit de pe o straduta fara sa se asigure. Sincer nu pot sa imi revin si am o stare foarte proasta.

+16

Mergi la inceput