cristi, as vrea sa te intreb cum e Radu ca si personalitate? sunt f curioasa cum sunt baietii sagetator
Mami de Serban(28.09.2009) si
17+ cu Victor
A fost un bebelus f "cuminte" in sensul de dormit f bine, f putin plangacios (doar cand era ora de masa avea o guuuuraaa)...docil, calm...putin timid. Aparent dependent de mine dar se descurca f bine cand e singur (de ex la gradi nu a plans deloc)
Mie mi s-a parut un copil usor de crescut si maleabil (nu stiu daca e cea mai potrivita descriere).
E drept ca si cand se enerveaza (rar)..tranteste cu jucariile.
Habar nu am daca comportamentul lui este legat de zodie sau de mostenire genetica/educatie, fire...
Cristina si Radu 3.12.2007
...si cum spune la zodie cucereste "ia o pauzarile" din prima (ca orice copil mic de altfel)
Cristina si Radu 3.12.2007
Citat: |
citat din mesajul lui cristi07 A fost un bebelus f "cuminte" in sensul de dormit f bine, f putin plangacios (doar cand era ora de masa avea o guuuuraaa)...docil, calm...putin timid. Aparent dependent de mine dar se descurca f bine cand e singur (de ex la gradi nu a plans deloc) Mie mi s-a parut un copil usor de crescut si maleabil (nu stiu daca e cea mai potrivita descriere). E drept ca si cand se enerveaza (rar)..tranteste cu jucariile. Habar nu am daca comportamentul lui este legat de zodie sau de mostenire genetica/educatie, fire... Cristina si Radu 3.12.2007 |