Cu dragoste din Iasi (102)
Raspunsuri - Pagina 9
ghinetz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui herra
none taken, Oana. dar stii, s-a aprobat legea intr-una din camere; aia cu uniforma obligatorie in clasele mici :( Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919) |
Si noi avem uniforma, doar ca nu presupune sacou. Asta ma bucura. Una...pentru ca sunt scumpe si a doua...pentru ca oricum nu cred ca il poarta. In clasa e cald si de cele mai multe ori isi dau si vesta jos si raman in camasa cu maneca scurta.
A! Uniforma noastra nu presupune nici obligativitatea pantalonilor la dunga.
Uitati uniforma de la National. http://national.is.edu.ro/ro/index.php?pag=eveniment&ev_id=97. Cam ciudata cravata galbena a baietilor. Si combinatia vesta in carouri si sacou. Pana acum nu am vazut o uniforma despre care sa spun ca imi place.
Darria spune:
buna
Oana: nu stiu cand incep insrierile dar cred ca se pot face saptam. viitoare. Cursuri: de la secretariat. Vad ca au introdus : balet, chitara, arte martiale si dans popular.
Atletism pt. copii nu am gasit. Oare daca solicitam la Palat avem vre-o sansa?
eumada spune:
Buna fetelor....ma poate ajuta cineva?
E vorba de doctorul Vasilca dermatolog.....eu as vrea sa aflu mai multe despre el,pentru fiica mea.Pe net informatiile sunt putine si succinte.
multumesc
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
adusca spune:
Buna fetelor.
Va caut si io la greu, de fapt am intrat s cersesc si io intr-un scop nobil.
Am inscris in competitia Arborele anului, Castanul Unirii din Visan. La umbra lui Kogalniceanu, Alecsandri si alti unionisti ieseni au pus la cale Unirea Principatelor Romane.
Povestea lui si voturile le puteti da aici:
http://www.arboreleanului.ro/voteaza.php?id=2
Copacul e la 100 de metri de casa mea, si are nevoie de ingrijiri, cu banii din concurs ar putea fi curatat. E si vorba de mandrie locala, anul trecut un tei din judetul Harghita a batut teiul lui Eminescu deaorece a avut promovare pe internet. anul asta conduce tot un copac din Harghita. Cred eu ca ar trebui sa ne luam revansa.
Se pot da 5 voturi de pe un ip de pe 5 adrese de mail diferite.
Multumesc.
GabrielaG spune:
Heii...Adusca, bine ai revenit printre noi!
Fetelor, va doresc ca puiutii vostri sa aiba un inceput frumos de scoala si gradi, mai ales pentru bobocei! Si voua parintilor, rabdare si multe bucurii pe parcurusul anului!
Va imbratisez cu drag,
Gabriela si baietii care mai vor vacanta!
Edit: votat de 4 ori, dar se poate vota in fiecare zi? Sau o data si bine?
acvi spune:
Mult succes scolareilor iar parintilor multe bucurii de la comori !!!
Un an scolar cu muuulte rezultate bune!!
Gabi
herra spune:
Oana, noi nu mai facem tenis, ci badminton.
din motive financiare.
la scoala are optionale engleza, flaut/pictura (eu prefer pictura) si cam atat.
nu am vazut atletism pt copii, in schimb exista baschet si scrima.
eu azi l-am dus cu tricou polo alb cu maneca scurta; daca gasesc pantaloni de doc beumarin inchis renunt si la aia de uniforma, pana imi zice cineva ceva...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
herra spune:
am inceput promovarea arborelui pe fb :)
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)