Cu dragoste din Iasi (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna Daria, si noi facem bowtech.
ai PM :)

Oana, si tu ai PM :)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui herra

buna Daria, si noi facem bowtech.
ai PM :)

Oana, si tu ai PM :)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Pana acum nu a ajuns. Astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Si noi facem bowen cu Adina Grigorescu, face in Tatarasi la cabinetul lui Receanu.
Noi abia am inceput. Herra, voi cu cine faceti? Se vad rezultatele?

Atletism se face la sala Gradinari si stadionul Copou.

Palatul copiilor are site si sunt cam aceleasi activitati din anii trecuti. Inscrierile au inceput pe 5 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui ary_v

Te rog, poti sa-mi dai mai multe informatii?
- de la ce varsta? 5 ani primesc? gasisem dar pt. copii mai maricei(>15 ani, la liceul sportiv).
- de unde pot obtine informatii la sala Gradinari? dar la stadionul din Copou?(cine face atletism acolo?)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Darria

Citat:
citat din mesajul lui ary_v

Te rog, poti sa-mi dai mai multe informatii?
- de la ce varsta? 5 ani primesc? gasisem dar pt. copii mai maricei(>15 ani, la liceul sportiv).
- de unde pot obtine informatii la sala Gradinari? dar la stadionul din Copou?(cine face atletism acolo?)

Robert a facut pana la vacanta de vara. Avea 6 ani jumate cand am inceput. Era cel mai mic din grupa. La 5 ani e micut dar cred ca depinde de copil, daca e receptiv si e o fire sportiva, poate sa mearga.
A facut cu Carmen Ghelase, ea pregateste copii pentru atletism de performanta dar ii alearga si pe astia mici pe langa ei.
Iarna fac la sala Gradinari si vara pe stadion.
Nu mai am nr de tf dar poti sa mergi intr-o zi la sala Gradinari sa ceri relatii direct de acolo. Pana in noiembrie am inteles ca fac pe stadion apoi schimba locatia in Gradinari.

Mergi la inceput

Ary_v: multumesc pentru informatii
Te rog poti sa-mi mai spui de cate ori/saptamana faceau, dimineata sau dupaamiaza si care era pretul/luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Ary_v: multumim mult pentru informatii! Foarte interesante! Baiatul meu nu are timp acum, fiind in clasa a IV-a si asteptandu-l concursul de intrare in clasa a V-a (mamicile cu copii mai mari stiu despre ce este vorba...), dar la primavara ne-ar tenta o incercare cu atletismul.
El a mai facut fotbal anul trecut, tot asa, cand era cald in Copou, cand s-a facut frig intr-o sala de sport, dar am renuntat din cauza programului nostru, al parintilor, nu avea cine sa-l duca si sa-l aduca. Daca este cineva interesat de fotbal, ii pot da nr. de telefon al antrenorului.
In rest... am avut deja prima sedinta cu parintii la grupa mica, lucrurile stau foarte bine pana acum, fetitei ii place mult la gradinita, speram sa nu se imbolnaveasca prea curand. Manuela, si fetita ta e in grupa mica, nu? Cum s-a acomodat? Cati copii sunt acum in clasa?

Numai bine,
Ioana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Darria

Ary_v: multumesc pentru informatii
Te rog poti sa-mi mai spui de cate ori/saptamana faceau, dimineata sau dupaamiaza si care era pretul/luna?

Robert facea de la ora 16 de 2 ori pe saptamana. Cei care fac performanta fac mai des. Pretul e undeva la 10 lei pe sedinta, trebuie sa discuti direct cu ea aspectul asta.
Ea nu are o grupa organizata cu prichindei, ar fi frumos daca s-ar strange mai multi copii de 6,7 ani si ar face o grupa si pentru astia mici. Exercitiile sunt de genul celor care le faceam noi la scoala la educatie fizica, mie initial mi se parea ca nu face mare lucru dar am constat pe parcurs ca i-au fost folositoare.

Mergi la inceput

Ary-v: multumesc pentru ajutor

spor la invatat scolareilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelaaa spune:

buna! stiti unde copii de 3 ani pot face cursuri de dans? multumesc

Mergi la inceput