Strugurasi de Sept-Oct 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Felicitari Jade pentru bebe dotatMa bucur mult ca e totul bine. dar ce ai patit la stomac, ai vreo criza de gastrita? Bea un ceai de galbenele, e foarte, foarte bun la stomac.Si nu sta nemancata, o sa te doara si mai tare, mananca ceva usor, dar mananca.

27+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

am venit de la eco
e totul bine cu bb , in grafic
este intors deja si are 1150 g (cam slabut cred)
dormea cu mainile pe fata si nu a vrut sa ne arate nimic altceva in afara de putzaloi (este f dotat)

pe mine ma supara stomacul in continuare si toata ziua am mancat un covrig

Jade, linisteste-te, nu toti bebeii iau in greutate la fel. Oricum Tudy al tau e in grafic. Al meu la 27s avea 1041g, fetita Racheelei la 27s avea 965g .... deci e foarte bine.
Colul cum mai e ?

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

gata, sunt in ceata.Sunt pe un site, si sunt atatea feluri de sling si de wrap ca sincer nu mai stiu ce sa aleg.Le-as vrea pe toateeee!!!Parca sunt un copil intr-un magazin de dulciuri!!!
Dati-mi si mie detalii, voi alegeti wrap din material elastic sau neelastic?

25+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

uitati fetelor site-ul.Stiu ca voi sunteti mai documentate ca mine dar asta a fost cel mai diversificat site pe care l-am gasit la produsele astea, ca sa ma ajute sa imi fac si eu o idee.http://www.hiphip.ro/#3

25+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Buna fetelor, ce mai faceti, cum va descurcati cu caratul burticii ca eu una de vreo saptamana mi-e ff greu sa o mai duc. Simt stomacul in gat si nici de mancat nu prea mai pot manca odata o cantitate mai mare, mananc ca si o pasarica. Vremea asta schimbatoare imi mai da si dureri de cap. Am o stare generala destul de aiurea, Petru se agita mai ales noaptea si nu prea ma lasa sa dorm, il simt prin toata burta.
Fetelor, imi dati si mie o listuta cu ce trebuie luat la maternitate sa stiu sa-mi fac bagajul. Voi pe langa carucior si patut ce ati mai luat pt bebe? Citisem la una dintre voi care a luat trusoul pt botez, o intrebare fetelor, nu trebuie sa ia nasul trusoul?

Sunt in 29 sapt cu o minune de la D-zeu Petru Severian !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

jade colul cum mai este?

29+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

doamne , m-am apucat de facut calcule, deci noi, dupa ce platim toate alea, mai ramanem cu...700 ron:(...adik asta pt mancare, motorina, bani de buzunar...pt o luna..hai sa zicem ca acu e cum e, ne putem descurca,super greuuuu dar merge, dar apoi fetele,cand vine bebe????de unde sa mai luam noi bani in plus pt bebe?adik vreo 5-6-7-8 milioane sa zicem???sunt super panicata si nu imi vine idei, pt ca nu am ce sa reduc....astea sunt vneiturile,astea sunt cheltuilele,si cu atata doar ramanem,deciiii???????? indemnizatia aia pt bebe cat e?75 din brut sau net?adik acu iau 75 pe concediu de risc,700 ron, apoi? indemnixzatia pt bebe e la fel sau e 75 din net?plus alea doua mil alocatia pt bebe

Zubi, mami30+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

nu stiu daca sa rad sau sa plang....
tocmai am vizionat dvd-ul de la serbarea lui Alex, toate bune si frumoase, a zis bine poeziile pana cand la un moment dat in fundal se vede cum el si cu un baietel se ling pe gura...nu se pupa, efectiv se ling pe limbi, no ce ziceti de asta?
e de toata coma jur!...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

colul cica e bine , 33 , dar a zis ca nu a fost fidela masuratoarea ca aveam super goala vezica , oricum , e inchis si asta conteaza
cu greutatea lui , nu mi fac probleme , doar ziceam asa...oricum , nu are cu cine semana grasan
dar cica are laba piciorului f mare

mikka , da , nu stiu exact ce am , eu zic ca e o criza de gastrita
nici nu stiu ce sa mananc sincer , oricum nu imi e foame
mi am fiert 2 oo , sa vad daca le pot manca
am o stare f naspa din cauza asta

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

zubi, da, indemnizatia de crestere e 75 % din net + mai ai 200 ron (alocatie copil pana la 2 ani).
nu intra in panica, o sa vezi ca o sa fie bine. daca nu ai de dat banii pe lapte praf, in primele 6 luni, in afara de pampers si multa afectiune nu are nevoie de altceva. Apoi incetuc o sa-i iei jucarii, carticele, tricicleta, bicicleta...etc, toate pe rand.

24+

Mergi la inceput