Iul-aug 2011 - Bravo ROXY si ANAMARIA! (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

A venit a doua printesa!!!!! 3880 gr 53 cm nota 10!!!!!

Bine ai venit Alexia Carla!!!!!

Oana 36+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Bine ai venit Alexia Carla!!!!!

Oana 36+ cu Eliza Maria

Yuuuhhhuuuuu
Bine ai venit Alexia Carla, ca tare asteptata ai fost
Sa fii sanatoasa, cuminte si mancacioasa
Roxy, recuperare rapida si te asteptam acasa

32+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

BINE AI VENIT CARLA !!!!!! FELICITARI ROXI, SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA!!!!!! [

3.880 wow ! mare bebelina

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Bine ai venit Alexia Carla!! Iti doresc tot ce e mai bun pe lume!!!
Mami Roxy recuperare grabnica!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

FELICITARI ROXY!!! BINE AI VENIT BEBELUSA ALEXIA!!!

39+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Bun venit Alexia Clara! Sa fii sanatoasa si norocoasa. Sa papi bine si sa cresti frumos!
Felicitari Roxy! Refacere rapida, te asteptam sa ne povestesti!

34+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

BINE AI VENIT PE LUME PRINTESA MIK!!
ROXI RECUPERARE RAPIDA ...TE ASTEPTAM NUMAI CU VESTI BUNE!!
ANAEMI FII TARE...ACUSI ITI VEZI BEBBELE

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Bun Venit si de la mine, printesa mica, Alexia Carla!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa le aduci parintilor numai bucurii!

Felicitari Roxy!!! Recuperare rapida!

37+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bravo ROXANA!!! Bine ai venit pe lume ALEXIA! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata! Iar mamica sa se recupereze rapid sa aibe mult laptic pt printesa!

Nici Roberta n-a aparut azi, si era si ea cam in "conditii de lansare"... Esti OK?

Oana, multumim din nou de updates de la fete, ai o misiune f importanta si altruista aici! Deci pastram majoretele pt Anamaria!

Florina_g, sa-ti traiasca bucalatul cel mumos - mama ce copii draguti aveti, noilor mamici! Unul si unul, fara nici o exagerare! Multumim oricum Florina ca ti-ai facut timp sa ni-l arati pe Eduard si sa ne scrii cateva randuri. Mult succes la alaptat, rabdare si vindecare usoara a epiziotomiei. Nu renunta la alaptat, vine laptele mai bine in cateva zile, colostrul e oricum mai putin; mulge si da-i ce ai ca de obicei se regleaza situatia de la sine, cu perseverenta si rabdare...

Fetelor, sa nu va suparati pe mine, mai ales ca numai ce s-a iscat din nou o mica galceava cu albumul, dar eu zic din nou ca taaaare usor mi se pare ca se da "verdict-cezariana" in Romania. Nu zic cand sunt cazuri intemeiate sau cand e "la cerere", dar cateodata motivatia doctorilor mi se pare trasa de par, ca asa le convine lor mai bine. Pai sa-mi fie cu iertare, dar copii la 3 kg cu cap de 10 cm sunt NORMALI, si as prefera sa-i faca loc cu o incizie pelviana decat sa ma taie in doua la cezariana, care cum o iei e tot chirurgie abdominala majora. Din nou, problema mea e cu comoditatea si convenienta medicului, care "impinge" f convingator si dezinvolt, din aceste motive ne-deontologice, varianta chirurgicalo-rapida...

Aliioana (sper ca am retinut bine ID-ul), bine ai venit si nastere usoara, daca zici ca maine ai cezariana! Niciodata nu e prea tarziu sa ni te alaturi, te asteptam cu vesti si mai multe detalii despre voi si "dupa"...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 32+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Bun venit Alexia Carla sa fii sanatoasa, papicioasa si sa ai o viata implinita si fericita! Recuperare rapida mami Roxy si FELICITARI!

[majoretHAI ANAEMI!a]

37+

Mergi la inceput