Dureri crunte,pe partea dreapta....

Dureri crunte,pe partea dreapta.... | Autor: mihaela77O

Link direct la acest mesaj

in fiecare luna,cu vreo 10 zile,inainte de menstruatie, am niste dureri crunte,pe partea dreapta...luna asta au inceput de la jumatatea lunii,asa ca am mers la doctor...pe langa faptul ca am anexita cronica acuta ,mi-a gasit si un chist pe ovarul stang de vreo 4 cm...mi-a spus ca doar de la anexita,nu aveam cum sa am durerile alea si e posibil sa se traga si de la acel chist,care inainte de menstrutaie nu stiu ce se intampla cu el....mi-a dat tratament cu anticonceptionale,(a zis ca chistul ar trebui sa se resoarba,daca nu se resoarbe si mai creste trebuie operat),indometacin si no-spa la durere....bun,dupa menstruatie,incetau durerile,insa luna asta e prima data,cand am durerile si dupa menstruatie... am niste dureri crunte,din 2 in 2 ore,cate 20 de minute....si cu durere si spre mijloc,pe partea dreapta...nu cedeaza la absolut nimic,ma gandeam e posibil sa fie hernie?la ce medic ar trebui sa merg?adica ce specialitate?

a mai trecut cineva prin situatie asemanatoare?

multumesc anticipat!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ce hernie sa fie? Daca te-a consultat medicul acela si ti-a spus de chist , chistul e problema (cel mai probabil).
Pe net nu-ti spune nimeni ce ai, ca nu te poate consulta cineva.
Asa ca intoarce-te la medic si vezi despre ce este vorba, eventual du-te si la un nefrolog, sa nu ai cumva o colica renala.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Pe net nu-ti spune nimeni ce ai, ca nu te poate consulta cineva.

Xio,nici nu cautam un raspuns pe net,sunt constienta ca fara o consultatie,nu ai cum sa obtii un diagnostic!
voiam doar pareri,eventual de la persoane care au mai trecut prin situatii asemanatoare si bineinteles chiar si de la un medic!
Multumesc oricum!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

revin...de fapt si de drept,am colica renala!

aceste dureri pot fi cauzate de mai multe boli,inlusiv hernie si colica renala!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput