MINI PRIX/hainute foarte ieftine

MINI PRIX/hainute foarte ieftine | Autor: Sinzianaaa

Link direct la acest mesaj

In atentia tuturor mamicilor si taticilor!
nu stiu daca a mai fost dezbatut acest subiect,dar vroiam sa va spun ca ieri am fost la magazinul mini prix si am fost surprinsa placut cand am gasit o gramada de hainute ieftine si frumoase pentru bebe meu (bineinteles ca am cumparat o gramada,dar unisex pentru ca inca nu stiu ce o sa fie bebitzu meu).Majoritatea dintre ele sunt lucruri bune,de firma ,100% bumbac.
Sper ca informatia sa va fie de folos si daca mergeti pe acolo sa-mi spuneti si mie cum vi s-a parut
pupici

“A da nastere unui copil este un miracol, a-l tine in viata si a-l creste este o profesie”.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

din pacate eu nu am avut o experienta prea placuta cu miniprix.ro. nici un produs cumparat de pe acest site nu s-a potrivit ca marime, textura sau poza a avantajat prea mult produsul... intre timp au reusit sa-si dezvolte un pic acest sistem, sa ofere mai multe detalii.
in magazin am fost de cateva ori, la cel deschis la romana, dar nu pot sa spun ca m-a impresionat fata de alte magazine cu preturi avantajoase.
poate trebuie sa nimeresti ora/ziua/luna...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu nu m-as risca sa iau de la ei de pe site am avut ceva surprize cu produsele luate "pe vazutelea"
Iar ca modele...coonteaza foarte mult magazinul, adica in Romana am fopst o singura data si nu mai mi-a trebuit, in Mihalache de 2-3 ori si numai ca eram in zona si asteptam pe cineva, singurul in care am si gasit ceva multumitor a fost cel din Otopeni. Pe cel din Militari l-am vizitat in fuga, o singura data, nu am apucat sa-l vad integral, ca sa imi fac o idee.

Oricum, mare atentie la defecte! Mai scapa si nesemnalizate, si de cele mai multe ori nu merita banii. Se gasesc in perioada reducerilor in oras lucruri mai ieftine si categoric mai bune.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput