Strugurasi de Sept-Oct 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

merci fetelor pt raspunsuri
daca si maine sunt tot asa o sa vb si cu dr
am citit despre dicarbocalm , din cate vad nu e contraindicat in sarcina , o sa incerc si cu el

bujo , iau si uscosin supozitoare - tot pt contractii initial
distractie si odihna placuta la mare
si poate te alaturi si tu grupului de pe yahoo si ne pui si niste poze cu tine si baiatul tau

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

hayat wow , ai avut o zi de nastere de neuitat
super

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

bujo, concediu placut

hayat, seidana povestiti atat de frumos....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

/bujo mama ce grasana e.. a mea la 27 sapt avea 1 kg (987 g mai exact)

Hayat .. mama merge la 2 zile la cimitir. tata evita sa mearga sa vorbeasca, nsa daca aude pe cineva vorbind de el plange ca un copil, la parastasul de un an, mia fost asa de mila de el plangea in hohote cu suspine din cauza ca i matusa a zis ca ce pacat ca a plecat un baiat atat de bun si de destept.. in sec doi tata a inceput a plange si pana acasa nu s-a oprit..
cumnata nu ca nu a ramas decat asa de gura lumii de langa noi , dar am impresia ca vrea sa o indeparteze si pe cea mica, din cauza ca fetita plange dupa tatl ei, ca ii duce dorul cu atat durere de om mare, da oarecum vina pe ai mei.. mama e tare rista de asta .. desi ai mei au vrut sa ii plateasca cwlei mici psiholog cumnata refuza, insa nici nu face nimic.. isi laa copilul cu saptamanile la ai mei sau ai ei si ea isi duce viata linistita... MA bucur insa ca vine pitik mea si macar asa o sa ii mai aline pe ai mei, si sper ca daca cumnata o va indeparta pe nepotica de noi, macar piticelul meu sa umple parte din golul lasat...

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

bujo, concediu placut

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria

25+ cu minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

bujo, concediu placut

ooo uite a cui nasuc gasim pe la noi ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

merci fetelor pt raspunsuri
daca si maine sunt tot asa o sa vb si cu dr
am citit despre dicarbocalm , din cate vad nu e contraindicat in sarcina , o sa incerc si cu el

_

28 +

JAde stiu sigur ca nu are contraindicatii.. e pansament gastric, si dr gine si dr de fam mi-i l-au recomanat cand la 25-26sapt aveam arsuri nu mai puteam....

Mergi la inceput

Declar ca piti mea si-a revenit..am mancat dulce mult si acu ii da la mami la ficat de numa numa... aaa.. si a primit o rochita cu bentita mortala .. cadou de zua mea pt grasuna mea... e cam subtire da cu niste iegarasi si body grosut merge si in sept...

Edit: sunt tare mandra.. cadita mea pt piti luata cu 35 lei de la k.. am gasit-o la carrefour cu 69 lei.. am facut bussines frate ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

hayat wow , ai avut o zi de nastere de neuitat
super

_

28 +

Intr-adevar a fost frumos. Mama este deja obisnuita la mine , ca la ea acasa, insa tata , cred ca e prima data cand a venit in Bucuresti si s-a simtit bine.Nu suporta deloc orasul asta, ca e prea aglomerat si prea mare si blabla .....Deh, om din provincie.... Dar oricum, a fost linistit, s-a relaxat , s-a bucurat de toate ca cei mici , sa se faca si el util , mi-a reorganizat debaraua, ca nici usa nu se mai inchidea de cate erau pe acolo:)))))))))) si Doamne ce mandru era, cand am dat eu cu nasul de usa inchisa :))))))))).... Mama imi povestea ca in urma cu cateva zile , inainte sa vina incoace, tatal meu era foarte stresat si nervos si ca i s-a facut rau la volan cand au iesit la cumparaturi intr-o dupa-amiaza. Asa ca avea nevoie de o pauza.

25+ cu minune de

Mergi la inceput

Sei , ce cadita ai luat?? Chiar ca da afacere.....

In privinta cumnatei.....ma intristeaza sa aud .....copiluta saraca nu merita sa sufere asa.....e doar un copil so va ramane cu sechele pe viata.. Asa cum un adult are nevoie de consolare si comfort, la fel si un copil. Ar fi pacat sa o indeparteze de voi....In fine...ma revolt in suflet si tac..sa nu zic mai multe Ce sa zic, poate dupa ce se naste si printesa voastra sa se schimbe un pic situatia si verisoarele sa se joace impreuna....

25+ cu minune de

Mergi la inceput