Strugurasi de Sept-Oct 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Vacanta placuta fetelor care pleaca in vacanta.
Isi ia si sotu concediu sper in curand si apucam si noi sa mergem undeva cateva zile, daca ne lasa vremea.
Imi pun si eu 3 picaturi de cafea si dupa ma imbrac si meregem un pic la plimbare, ca e destul de caldut afara.
Apropo, stiu ca ati mai discutat, dar totusi cum facem cand nastem?Cum ne anuntam, ca mai cateva saptamani, si poate avem vesti

25+ si mamica fericita de 3+ anisori

Pai pe adresa de yahoo exista un folder cu nr de tel si sunam pe una dintre fete ... sau intra cineva pe forum si anunta marea veste ... parca asa a ramas!!!

31+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

aha, bun.Multumesc Atoshik
Vai ce curioasa sunt cine o sa anunte prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui didianana

aha, bun.Multumesc Atoshik
Vai ce curioasa sunt cine o sa anunte prima

DA .... o sa fie palpitant!!!!

31+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Stefy bebelusa mea la 27 de saptamani avea 950 gr.Eu cred ca al tau bebelin nu este mic.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

lore fugi mamico la stomatolog, eu am avut o prb mai grava cu gingiile care imi cresteau niste granule din cauza sarcinii, si am ft la nenea stoma mia facut anestezie concetratie mica si mia facut interventia....nu sta asa ca nu e bine sa treaca masaluta.

didi ei vezi ca impacarea e fr doooolce, si mie imi place impacarea cu sotul ca tot asa se termina...dar din pacate de cind sunt insarcinata nu putem fac SX nici cum nu pot, nam chef...sau poate il am mare dar sunt prea multe restrictii ca sa merg peste

seida sotul tau gindeste la fel cu al meu sa se ia de mina, exact asa mia zis ca nu poate murdari locul care acum ii apartine printesei lui

stefy hai mamico fane se ne simtim prost cu kilogramele, zine si noua cite ai luat ca poate ne va fi rusine si nu vom mai pune mai mult

Cea mai fericita mami 30 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

off si eu m-am suparat tare pe sotu ca a zis ca el nu poate daca imi simte burtica, ca nu se poate gandi decat la BB care sta acolo, si ca ii e rusine.Eu am zis ca nu ma mai vrea ca sunt grasa.Vedeti ce dificila pot fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

fetelor care plecati in vacanta va rog molt sa nu uitati sa va odihniti si pentru noi eu cu siguranta nu o sa mi moi nici unghiile de la picioare in mare

pai si a mea princesa la 29 sapt cintarea 1201 grame +- e cu aproximatie....eu citeam pe undeva ca defapt la echo dr nu pot sti exact kg unui bebe, ceea ce vad ei este estimativ si cu mari marje de eroare in grame, asa ca eu cred ca totus bebei nostri sunt normali la vr de sarcina care o avem, important sanatosi sa fie

Cea mai fericita mami 30 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Didianana...nu mai gandi asa, ca esti tu grasa, asa sunt unii soti,sa stii..si al meu zice ca acuma ma vede as apura, si ca ala mic e acolo si nu stiu cum se simte...se intampla,dar mai rarut

Fetele,ma ajutati si pe mine va rog frumos? astia de la serv v-am spus,trebuiau sa imi achite pana pe max 25..si uite,acu ii sun si nu imi raspund deloc..ce pot eu sa le fac,sau macar sa le zic ca pot sa fac?ca am duc unde?sau ce?

si ma mai ajutati cu ceva? e mai avantajos sa intru in prenatal? adik banii astia de la cine ii voi primi? eu am intrat in concediu de risc pe 01 aprilie, si acuma nu situ ce sa fac de pe 1 iulie,sa continui cu riscul sau sa intru in prenatal?sau de cand sa intru eu in prenatal,cum ar fi mai avantajos pt mine? DPN este pe 3 sept

Zubi, mami30+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

stefy hai mamico fane se ne simtim prost cu kilogramele, zine si noua cite ai luat ca poate ne va fi rusine si nu vom mai pune mai mult

Marryan ... nu cate kg am luat in sarcina era problema ... cate am in total. .... in sarcina luat 9kg ... insa am 77kg ... cred ca sunt cea mai uriasa dintre voi.

+28 Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Hayat, Seidana, cu intarziere va urez si eu la multi ani

Am citit, am uitat
Andreea, felicitari pentru apartament. Si noi am gasit unul, azi ma duc la banca sa vad daca se poate.
Marryan, ce de lucrusoare
Matza, ma bucur ca sotul tau e mai bine, aveti voi vreme de cumparaturi
Didi, bine ca v-ati rezolvat problemele. Macar dupa furtuna sa mai fie miscare, ca la noi in grup se cam exclud sexualitatile, din cate vad.

Altceva nu-mi amintesc.
Ah, ba da, Lai, ti-am dat acceptul. Asteptam pozele.
Zubi, e mai avantajos in prenatal, dar banii tot de la angajator vin . Parca facusem un calcul de la ce data ai putea intra in prenatal. Dar in principiu dupa saptamana 30-31.
Atat. Scuze ca nu tin minte tot . Neuronul...

O saptamana cat mai usoara, toate burticile

25+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput