Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327
Raspunsuri - Pagina 9
simplyana_m spune:
Ina
, ai dreptate, vad ca si eu sunt mai agresiva decat imi sta in fire, si cred ca motivul e aceeasi neputinta
. Iarta-ma!
Ela, sa va fie de bine concediul! Povesteste-ne totusi peripetiile, sau spune-ne macar ca toata lumea e bine.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Anaan spune:
Eu nu vreau sa explic aici ce a insemnat pentru mine pierderea parintilor mei si nici nu vreau sa-mi compar suferintele cu ale altcuiva si sa trag concluzii. Cred doar ca pentru noi toate, parintii sunt Parinti...
Daca din vorbele mele s-a inteles altceva, imi pare rau: eu voiam doar sa subliniez ca fiecare ne traim durerea altfel si ca, in opinia mea (care, evident, nu reflecta adevarul absolut si care ar putea sa fie complet eronata), cel mai bine ar fi sa ne gestionam relatia cu suferinta Ilincai asa cum ne dicteaza inima, nu dintr-o hotarare de a fi "asa cum se cuvine" in situatia data - hotarare pe care sa o luam pe forum.
chatonel spune:
Ela
imi pare rau ca ati avut peripetii :(
Io ies din sedinta acuma (a doua azi) si s-a oficializat stirea de sapt trecuta: din 1 septembrie e reorganizare totala la noi in departament, Capsomanul va fi seful meu n+2 (n fiind io); seful n+1 are atributii in plus (ceva de genul: pune si tu mina si munceste ceva care sa se vada
).
Sint, cu noua organizare, 16 sefi la 90 de persoane (ei inclus) 

asta ca ierarhie sus, ca dup-aia mai sint niste sefi, care erau si inainte.
Cica vor sa ne remotiveze, dinamizeze si entuziasmeze ... hahaha, adik, cu alte cuvinte, sa avem fiecare un sef cu bici pe linga noi.. vai si-amar 

adisirazvan spune:
Ilinca, Dumnezeu s-o odihneasca, multa putere sa aveti si sa te gandesti ca si-a gasit linistea, intr-un loc fara durere, fara suferinta si ca va priveste mereu cu dragoste
Nu stiu ce sa mai spun, revin...
hainutecopilasi
novus spune:
Hello !!!
Am revenit si noi din super vacanta dar imi pare tare rau ca am fost intampinati cu vesti proaste 

off off nu as vrea sa trec prin ce trece saracuta Ilinca cu care tocmai am vorbit iar, a ajuns acasa acum, au venit cu trenul de la Cluj, maine la 17 va fi inmormantarea, tare m-as fi dus dar din pacate Pisi are multa treaba dar sper sa reusesc sa trimit macar ceva din partea noastra 
In concediu a fost super, la anu' mergem tot la greci asta e concluzia si marim perioada ![]()
O sa detaliez toata vacanta dar nu acum
Va pup si astept PM pt rugamintea de pe mail-ul comun !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Ilinca, Dumnezeu sa o ierte pe mama ta si sa ii fie tarana usoara.
Cuvintele is seci si ....nu stiu....m/am blocat.
Exact cum spuneau si fetele mai inainte, cand vine vorba de ceva rau ce i s/ar intampla MAMEI...eu ma tulbur, uit de toate. Pentru mine, MAMA e un fel de DUMNEZEU pe pamant. Fara ea...is un om mort.
M/am tulburat toata.
Intrasem cu bucuria sa va spun ca am o finutza, nascuta azi dimi...dar nu mai am chef. Ce straniu...mama Ilincai din Braila....ieri si azi s/au nascut multe fetitze la maternitatea Braila...O viata incepe si se stinge alta...Hm, cred ca delirez...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
A propos de small talk-ul nostru de pe forum in momentele astea de grea incercare pt Ilinca
, eu am vorbit si azi si ieri cu ea, printre altele am povestit cum a fost in concediu, mi-a spus ca abia asteapta sa pun pozele, am glumit si i-am spus ca sigur nu are ea vreme de poze acum
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Novus maide dimi e tarziu pt operatiunea financiara?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ilinca_M. spune:
Tufete dragi, intru si eu intr-o vajaiala, am retinut in mare ce ati discutat in ultimele zile, va voi scrie mai pe larg zilele urmatoare. In orice caz vreau sa va multumesc din suflet pentru ganduri, conteaza foarte mult pentru mine
. acum trebuie sa fug caci Phiphi isi manifesta faptul ca simte ca ceva e in neregula si CINEVA lipseste intr-un mod curios, o sa va povestesc mai pe larg, lui Anaan si Novus le-am mai spus cate ceva cum ca incep sa cred in paranormal, au fost multe chestii stranii.
Cuscra draga, pe tine te voi suna cat de curand sa vorbim
.
Inca o data, va multumesc tuturor si da, si mama mea va cunostea intr-un fel ca tare mult ii povesteam de voi, va "stie" de cand cu metoda noastra de "moshire" cand anunta cate una prin sms ca a nascut si noi faceam galerie. E singurul lucru pe care il mai pot face, sa ma gandesc mereu la ea si sa vorbesc despre ea- doar cu persoane care stiu ca ma inteleg. Vorbeati de reactii in asemenea momente: eu sunt genul bipolar, sa zic asa, am 2 atitudini: prima e de inchidere totala- fata de multe persoane pe care le simt din start formale si alta de deschidere fata de persoanele care stiu ca m-ar intelege- iar voi sunteti din ultima categorie, desigur.