Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Spiritsm, Chatonel?
Se poate? cu cine ai vorbit? ce ti-a zis? Adica nu e abureala chestia asta? chiar vorbeste cineva cu tine?

Nu e mintea ta care spune ce vrei sa auzi? ma scuzati dar sunt curioasa...

aha, spiritism cu masa si paharul. nu vb, scrie :) bine ca nu l-am "chemat"pe platon, ca n-ar fi stiut sa scrie in ro
am vb cu eminescu, ne-a "citit" la toti viitorul (eram vreo 5-6) in gaska si la toti a fost asa cum a zis el; apoi a plecat cind i-am pus intrebari indiscrete despre "cum se simte acolo unde e si daca e fericit"... nu am mai reusit niciodata sa intram in comunicatie cu nici un spirit "serios" dup-aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

In sfarsit am selectat si eu cateva poze

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Ilinca, imi pare bine ca poti sa ne impartasesti din sentimentele tale si ca poti vorbi despre mama ta...iti face foarte bine ( eu multa, multa vreme nu am putut). Eu in general nu cred in semne, dar am experimentat pe pielea mea ca atunci cand se duce cineva drag se "tes" cumva neobisnuit evenimentele si sentimentele. Mie mi s-a intamplat asa ceva cand a murit mama mea: era in spital, dar nu pentru ceva care sa-i puna viata in pericol, eu cu tata eram acasa; a sunat telefonul( era ziua in amiaza mare) si, in timp ce suna, m-am gandit: a murit mama...si exact asta ne-au anuntat la telefon. Despre tata ti-am povestit, asa ca sunt convinsa ca niste premonitii exista, ca si cum sufletul celui care se duce ne da un semn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Revenind la ganduri mai luminoase, grecoaicelor bine ati revenit!Sunteti niste frumoase si aveti niste copii minunati!( Bine, si sotii vi-s pe masura, ca doar copiii aia trebuiau "compusi" din gene bune)Ce m-a uimit e ca David a devenit un cretulin!E dulce foc!Iar pozele in care picimea e in costumatiile anti-uv sunt mor-ta-le: parca se pregatesc de un safari bebelusesc!( s-ar fi integrat si Andrei foarte bine in peisaj gratie Novuselului)

Azi am fost la Cluj, mi-am petrecut ziua la biblioteca; am aterizat de o jumatate de ora. Novus, n-am putut raspunde la telefon, ca mi-am lasat geanta cu telefonul la garderoba, iar in masina, in drum spre casa, am adormit. Maine rezolv si eu problema, dis-de-dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Iar pozele in care picimea e in costumatiile anti-uv sunt mor-ta-le: parca se pregatesc de un safari bebelusesc!( s-ar fi integrat si Andrei foarte bine in peisaj gratie Novuselului)

Da, m-am gandit si eu la asta dar avand in vedere ca o sa le fie bune si in urmatorii 2 ani , intregim echipa cu proxima ocazie
Ne auzim maine !!!

Si a propos de poze Ilinca, am uitat sa-ti raspund : in acele poze picimea se delecta cu stafide de la micul dejun

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Uite si pozele noastre, iaca

https://picasaweb.google.com/117411959964221710361/GRECIA?authkey=Gv1sRgCObYqpTch7OqEw#5623698511473119138

Elena, fericita de http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Ela78#" target="_blank">Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Chatonelo, si eu eram terre a "parter", dar sunt unele chestii care ma bulverseaza si desi stiu ca asta e tendinta fireasca si generala dupa ce se intampla ceva sa cauti semne, tot nu pot sa zic ca sunt "pure coincidentze". Si hai, mai, cu ziua sfintilor, sunt zilele celor din cercul cel mai restrans, io, Phiphi si Manole, nu e ca si cum as fi zis:"vai, ce intamplare, a facut infarct tocmai de ziua sotzului verisoarei vecinei fostului meu prieten!" :P.
Au, cum am putut s-o uit pe aia "grea": atat joi cat si vineri mi s-a zbatut intr-una ochiul stang, da' stiti cum, vizibil, nu mi-l puteam controla deloc. Io stiam ca e ceva superstitie dar nu-mi aminteam daca e de bine sau de rau si incercam din rasputeri sa ignor tampeniile astea de babe care zic:"vaaai, stiam io, mi s-a zbatut ochiul stang!"
Acasa doar am dat un search pe net si mi-au aparut un milion de pagini cu "deces in familie". Normal ca poate ochiu' ala mi s- zbatut de la stres, sau s-o fi zbatut si alta data dar am ignorat etc, dar va spun ca aceste 2 zile a fost continuu.
La noi maica-mea era cu superstitile, dar nu nenumarate, avea cateva ale ei: sa nu te-ntorci din drum, sa nu dai cutzitul in mana, sa nu versi sarea. Si una pe care mi-o tot zicea cand se potrivea:"cand moare cineva bun ploua si in ziua aia si la inmormantare, inseamna ca si cerul plange dupa el". Daca am adus asta in discutie va dati seama ca asa a fost si la maica-mea
Unii la inmormantare au zis ca "i-a parut rau c-a murit", de aia ploua; eu le-am zis ca maica-mea avea alta viziune. Apoi m-am gandit: da' normal ca i-a parut rau!! Cie s-ar bucura sa plece de langa cei dragi?!

Apropos de ploaie, pe drum spre casa tot imi curgeau lacrimi cu gandul la tine si ma gandeam ca uite si cerul plange... Si dupa aceea cand s-a inseninat si eu m-am inveselit, m-am gandit ca mamei tale ii este bine acolo unde e (in Ceruri) si nu mai sufera/n-o doare/nu simte nimic si doar celor ramasi in urma le este greu... Oricum o vei visa si te va ajuta in momentele de cumpana toata viata

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele de pe FB ale lui Pisik, ce imagini supeeerbe!, iar poza cu mama+fiica printre leandri este de portret

Din pozele Olgai cel mai mult mi-au placut asa: pozele de pe malul marii la apusul soarelui, David cu sapca rosie, Olga pe barca, Cristi+David, Pisikul cand face fete-fete si nu mai stiu...

Mergi la inceput

Mada, asteptam si pozele tale

Da, picii s-au distrat super! Ianis a gasit conexiuni cu fiecare: cu David parca sunt 2 frati, se distreaza/chitaie/alearga de minune, cu Ana face duet la tipat si alergat prin tunel, Adela viitoarea Doamna Judecator cu spiritul dreptatii face dreptate si ia parte celor mai slabi si oblojiti (abia astept filmuletul in care-i ia partea lui Ianis cand l-a trantit David), iar cu Ada imparte jucariile de nisip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Minunata vacanta in Grecia!
Copilasii sint Nu-mi vine sa cred cit sint de mari si "dezinvolti". Tare mi-ar placea sa se integreze si Ian in grupul lor
Tin musai sa o felicit pe Novus petru silueta de invidiat.
you all.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput