Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327
Raspunsuri - Pagina 17
Pisik06 spune:
Buna seara!
ILINCA, sunt cu sufletul alaturi de tine. Nu imi pot imagina ce simti, nimeni nu poate, nu pot decat sa iti spun ca ma gandesc la tine si la mama ta cu drag. Asa cum spunea si DYANA, relatia voastra continua la alt nivel, mai puternic, mai special....Nu stiu ce sa mai spun, efectiv nu stiu

Nu mai stiu ce sa spun acum, o sa povestesc zilele viitoare de la greci, incerc sa pun si poze. A fost superb!
Va imbrarisez!
Mami de minune mica
Gina2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Va multumesc, tufete. Ela, as vrea eu sa fiu tare. Am avut zilele astea si momente cand am vorbit despre maica-mea cu zambetul pe buze, ca adevarul e ca a avut mult umor si un stil al ei aparte care ma face sa zambesc si printre lacrimi. Dar am momente cand simt ca ma sufoc, la propriu, nu mai pot sa respir, simt ca alunec intr-un hau, nu stiu cum sa descriu mai bine senzatia, e indescriptibila. Momentele astea nu sunt foarte lungi, 5-10 minute, dar sunt atat de intense ca simt ca imi va plesni si mie inima, simt ca sangerez, ca-mi vine sa urlu, nu pot sa acept ca maica-mea nu mai este, imi vine sa zic: ok, am suferit destul, gata, acum sa vina inapoi!! Acum! Cand a murit tatal meu am suferit groaznic dar, desi nu-i echitabil sa spun asta, acum durerea e mult mai mare si nu fiindca e ultimul parinte, cum zicea Anca...ci fiindca maica-mea e maica-mea, era punctul meu de sprijin, era iesita din comun, la naiba, eram telepatice...nu se poate sa nu mai existe mami! Probabil ca par penibila acum expunand asa, ca pe o plaga, tot ce simt, dar nici macar nu pot sa exprim 10% din ce simt, dar imi vine sa spun, trebuie sa spun despre maica-mea, as vrea sa imi spal cumva pacatele, ma tot gandesc la momentele cand am gresit fatza de ea, imi fac reprosuri ca nu am dus-o mai repede la spital acum, imi amintesc datile cand am suparat-o...tot la de-astea ma gandesc desi stiu ca nu a fost si nu ar fi putut fi suparata pe mine niciodata si mi-a si spus-o in ultima conversatie...imi rasuna mereu in urechi cuvintele ei de pe patul de spital, cu o ora inainte sa moara..."Cum sa fiu suparata pe tine?! Stii ca tu esti comoara mea!" |

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Apropos de "Stii ca tu esti comoara mea". Ceva de genul asta imi zice si mie mama.

Aseara m-am dus acasa, cu gandul la tine Ilinca si la toata durerea care stiam ca nu te va lasa sa te gandesti la altceva, si ma uitam la fi-miu cum statea la pieptul mamei mele. Iar mama i-a spus ca il va astepta si cand va fi la scoala, mare, cu o imbratisare. Iar eu, cu mintea la tine, am zis in barba "As vrea sa-l astepti vesnic"...

Stiu ca tu nu esti o plangacioasa, dar eu sunt. Si asa simt pentru tine acum...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Floric spune:
ILINCA esti mai puternica decat puteam gandi. 
Discuta permanenta cu mama ta. Dyana a surprins cel mai potrivit toate cuvintele ce se pot spune in astfel de momente.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ilinca_M. spune:
Nici nu stiti cat m-au uns la suflet si m-au consolat cuvintele voastre. Incerc si eu sa gandesc pozitiv si cu impacare, dar e greu, incerc. Nu-s nici puternica si sunt si foarte plangacioasa.
Acum vecinii probabil cred ca-s nebuna. Ascult Queen tare. Cat il iubea maica-mea pe Freddy! Imi amintesc cum m-a intrebat odata:"ce inseamna "I want it all/ and I want it now?"(bine, ea a retinut pronuntia, prindea f. usor limbi straine). I-am zis si a fost in culmea fericirii:"Doamne, asta-s eu! Inseamna ca si Freddy era ca mine: "vreau totul...si vreau totul ACUM!"
Eu in niciun caz nu vreau sa perturb mersul discutiilor la club, sa nu va simtiti stanjenite sa vorbiti de toate cele firesti ce va vin, sa puneti poze (am vazut-o si pe scumpa de Pogo si pe mamica ei traznet); dar voi tot scrie cate ceva despre maica-mea caci tare se bucura cand ii ziceam ca vorbesc despre ea. Cand i-am transmis urarile voastre de ziua ei asa emotionata a fost:"da' stiu fetele de ziua mea?!"
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Nici nu stiti cat m-au uns la suflet si m-au consolat cuvintele voastre. Incerc si eu sa gandesc pozitiv si cu impacare, dar e greu, incerc. Nu-s nici puternica si sunt si foarte plangacioasa. Acum vecinii probabil cred ca-s nebuna. Ascult Queen tare. Cat il iubea maica-mea pe Freddy! Imi amintesc cum m-a intrebat odata:"ce inseamna "I want it all/ and I want it now?"(bine, ea a retinut pronuntia, prindea f. usor limbi straine). I-am zis si a fost in culmea fericirii:"Doamne, asta-s eu! Inseamna ca si Freddy era ca mine: "vreau totul...si vreau totul ACUM!" Eu in niciun caz nu vreau sa perturb mersul discutiilor la club, sa nu va simtiti stanjenite sa vorbiti de toate cele firesti ce va vin, sa puneti poze (am vazut-o si pe scumpa de Pogo si pe mamica ei traznet); dar voi tot scrie cate ceva despre maica-mea caci tare se bucura cand ii ziceam ca vorbesc despre ea. Cand i-am transmis urarile voastre de ziua ei asa emotionata a fost:"da' stiu fetele de ziua mea?!" |
Vai, Ilinca! io bocesc la birou. Dar rad cu lacrimi...nu stiu daca intelegi ce spun. iar melodia, am auzit-o la radio acum vreo 3 zile:(.
Mama ta va fi tot timpul prezenta pe forum (tot timpul o sa imi amintes de faza cu elefantul cu cizme mov la teatru)
novus spune:
Ilinca, aseara m-a apucat plansul cand ti-am citit postarea si m-am pus in pat cu gandul la mama mea si mi-am dorit sa fie mereu langa mine !
Te imbratisez tare tare si ne auzim putin mai incolo !

Eu incerc sa ma dezmeticesc la birou
Fetelor astept PM de la voi dupa ce intrati pe mail-ul comun 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Salutare!!!
Ilinca scrie in continuare de mama ta aici caci si noi am indragit-o mult. Nu o data ne-a facut sa radem cu vorbele ei minunate. Te imbratisez cu drag.
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Va las poze din Grecia
https://picasaweb.google.com/olgagireada/GreciaAlexandros?authkey=Gv1sRgCJad1tug2_jiYg#5623366832945039714
Olga, mamica lui David iepurasul 

chatonel spune:
Neata tufete!
Ilink, multe imbratisari
si asteptam sa ne spui trairile tale paranormale pe care dyana a stiut asa bine sa le defineasca, ca fiind o stare normala dincolo de normalitatea obisnuita...
Acum vizionez poze de la grecoaicele noastre frumoase si trebuie sa spun ca Olishka e mai frumoasa pe zi ce trece... nu stiu cum face, sa ne dea si noua reteta!!! 

David e deja baiat mare si frumos-seamana tare cu mami lui- cavaler intre fetele cu preocupari de domnisoare si tinute asisderea, de la hello kitty :))
Pozele urmatoare sint dementiale: asta si asta
Tufetelor, va invidiez ca va intilniti si distrati asa de misto 
![]()