Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Ilinca, te imbratisez si iti sunt alaturi cu un gand bun. Te inteleg si cu faza cu paranormalul pentru ca si mie mi se intampla tot felul de semne care imi spun ca ceva rau se va intampla. Daca vrei povestim...

Ieri am vorbit cu Gina la telefon. Are o voce sexoasa!Wow! de abia astept sa ma si intalnesc cu ea. si tot la capitolul asta va spun ca m-am intalnit de cateva ori cu Gianina- care are 27 de ani. Mai mica decat mine.

Floric, felicitrai pentru finuta. sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Ilinca sincere condoleante, imi pare tare rau pentru ca trebuie sa treci prin asa ceva, sa iti dea Domnul putere sa te impaci cu gandul. Suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti si cafea la toata lumea!
Un munte de ginduri bune pentru Ilinca!
Scuze de la fetele pe care le-am necajit.
Pup you all.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ilinca - pupicuri multe
tare mi-as dori sa fiu acum langa tine sa te tin putin in brate

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Ilinca, condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca in pace ,tie multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Pentru Chato si nu numai-cu drag

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata,Sunt intristata rau de vestile de aici, le stiu inca de cand au aparut, dar nu am spus nimic, pentru ca efectiv nu stiu ce as putea spune.Cand ne-a spus Anaan ca mama Ilincai se simte rau, am fost sigura ca totul va fi bine, dar uite ca nu a fost asa, si chiar am avut un soc citind vestea finala Ilinca, imi indrept toate gandurile bune catre tine, ma rog sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta perioada grea a vietii tale, te imbratisez cu drag! Novus, pana vineri te contactez si eu!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Dodo_pui, sunt de-a dreptul minunate creatiile tale!Fetelor, eu duminica si luni voi fi in Bucuresti cu Eva, caci marti plecam spre Grecia. Daca vreti sa ne vedem, dati un semn!Planuim ca duminica sa o petrecem in Herastrau, sper sa tina vremea cu noi! Momentan la noi ploua si e destul de frig.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Pentru Chato si nu numai-cu drag

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

wow, super!!! multumim mult

abia astept sa vina acasa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Noi raportam cea mai urata criza de pavor nocturn (sau cum sa-i zic), a urlat Luca azinoapte pe la 4 timp de peste 30min, raaau de tot, si inca atata i-a luat sa-si potoleasca suspinele si sa respire normal. N-am mai patit asa ceva, nu-mi pot imagina ce a visat, isi tot scutura si strangea pe langa el mainile si picioarele, si nu vroia sa deschida ochii .
In rest suntem ok, desi temperatura noaptea a inceput sa treaca usor de 40 de grade.

De ieri ma gandesc intr-una la Saby. Mai stie cineva ceva? Cum se mai simte, se opereaza sau nu? Sper sa fie bine.

Dodo, foarte frumoase ultimele creatii!

Abia astept si eu poze si povesti grecesti .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput