Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza2bby spune:

Buna dimineata,

Multumim pentru tratatie Luny, sa-ti traiasca sotul ,sa fiti sanatosi cu totii,sa va bucurati de copii vostrii si sa va iubiti o mie de ani!

O zi frumoasa sa aveti fetele mele ,si cele care sunteti la munk (ca si mine) mult sporr

Alina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Buna dimi! Primiti si intrusi?
Intai cu datele...UM 02.04.2011, DPN 06.01.2012...si pentru ca sunt colega de strumfi cu Mada si Carla, si mai ales pentru ca i-am promis Carlei ca vom mai imparti o odisee...sper sa ma primiti la voi.

Despre noi...am asteptat pana acum sa vin la odisee deoarece in februarie am pierdut o sarcina si partea cea mai grea a fost pana a aflat toata lumea ce s-a intamplat...si privirile alea.... Si de atunci Carla mi-a spus ca ma asteapta sa fim impreuna la o alta odisee (de unde vedeti cat de repede ma conformez).

Am un copil minunat (stiti voi, cel mai frumos, destept, cuminte...) care abia asteapta sa implineasca 4 ani si sa fie "si mai mare".

Daca ar fi sa aleg as vrea sa fie fetita de data asta din doua motive:
1. am un nume pe care il iubesc, iar de baiat nu ma pot hotara, sunt multe care imi plac dar niciunul pe care sa il iubesc;
2. Matei seamana atat de mult cu mine incat as vrea sa vad si un copil care sa semene mai mult cu sotul.

Si pentru introducere cred ca ajunge

mami de Matei 28 iulie 2007 si12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Simo, bine ai venit, saricna usoara!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna dimineata!

Luny, sa iti traiasca sotul si multumim ptr tratatie.
Am fost ieri la Medlife dar am ajuns la alt medic, Ruxandra Vidlescu. Cei recomandati de tine nu mai erau nici ieri, nici azi si nu am mai vrut sa astept.

Simo78, bine ai venit si sarcina usoara pana la capat.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Am schimbat si semnatura

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
luny pentru sot, sanatate, sa fiti fericiti si sa va bucurati de minunile voastre

simo bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

luny - multumim de tratatie, sa iti traiasca jumatatea, sa fiti fericiti impreuna!!

simo - bine ai venit!! Sarcina usoara in continuare. Dupa date vad ca esti de dincolo (ian-febr. 2012) , dar ma bucur ca vrei sa ni te alaturi. Te trec imediat in lista.

ane - de aia am zis si eu de Mamaia ca nu e statiune de familii cu copii mici. Cel putin mie asa mi s-a parut, prea aglomerata, zgomotoasa etc. Da' poate or fi si locuri mai linistite.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

neatza ,

un weekend cat mai relaxant burticilor !va pup pe toate !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

ca tot vorbiti de vacante in ro ...eu una nici de ar fi gratis nu m-as duce !calitatea serviciilor lasa de dorit ,sansele ca o toxoinfectie alimentara sa iti ruineze vacanta sant extrem de crescute ,plajele aglomerate ,murdare ,apa plina de riziduri ,ca sa nu mai zic de costuri...manele si fitosi gratuiti .
sant destule locuri in europa speciale pt familii cu copiii mici ,amenajate corespunzator si ce ofera activitati pt toata familia si conditii civilizate.

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

albert - ma bucur ca sunteti bine . Ai mare dreptate cu vacantele in Ro, la mare, mai ales. Iti explic insa de ce alegem noi sa le facem acolo (nu mereu, duc munca de lamurire cu sotul sa schimbam foia in ceea ce priveste concediul). Anul asta sunt alte motive (sarcina mea), dar vb in general. Noi putem sa mergem 1/an in Ro sa ne vedem rudele apropiate, mai ales cele care nu sunt deplasabile. SI, decat sa stau pe fuga 2 sapt. in Ro si apoi sa mergem in alta parte in vacanta, facem concediul mai lung in Ro si ne gasim pe-acolo locuri de relax. Chiar si asa mie in Ro nu mi se pare odihna si relax, suntem mai mereu pe fuga si cu valizele in spinare ... da' sa stam 2 sapt, nu merita efortul. Insa, dupa mine, care nu sunt o patrioata deloc, m-as lipsi ff bine de vacantele in Ro anual. Dar il inteleg si pe sot, ca e vb de parintii lui ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput