Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Alinuk nu mi-a spus ca ar avea vreo importatnta care mina unde o pui, mie una mi s-a parut mai comod cu dreapta sus si stanga jos.

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Dia si Irina si
Si LA MULTI ANI FERICITI!

Buna fetelor!

firicel ma bucur ca mama ta e ok acum chiar daca va mai dura ceva timp pana se va recupera complet!
baby imi pare rau ca esti racita si su si cea mica! Va si va doresc insanatosire grabnica!
Miere m-au topit pozele cu tine si cel mic! Suntetzi superbi amandoi! Esti o mamica foarte frumoasa!

brambu

Lia bine ai revenit cu buna dispozitie!

ramona concediu placut!

Despre mine acum: mama in afara de faptul ca are 2 pietroaie la fiere i-au iesit la RMN si multiple AVCuri ( accidente vasculare) dar micutze... ii mai iesise asta si acum 3 ani si nu i-au dat tratament ... acum cica s-au hotarat ca atunci au avut ceva dubii ca ar fi asa de rau... cica cei care au asa ceva dezvolta Alzheimer cu innaintarea in varsta!
Pe mine ma sperie rau perspectiva asta... desi eu n-am constatat la mama lacune de memorie... ea chiar are o memorie foarte buna... niciodata nu uita nimic!
I-au pus acum 3 ani diagnostic de lacunarism cerebral!
Groaznic... mie nu-mi vine sa cred! Doctorii astia sunt nebuni de-a dreptul... iar mama e cu moralul la pamant va datzi seama!
Culmea e ca se si incapataneaza sa-i creada si numai vrea un second opinion!
Offf....e greu pe partea asta!
Si in plus a fost si fiul meu stricat la burtica saptamana trecuta dar s-a reparat cu ercefuril si mancare de regim.
Acum e ok!
Sambata am fost la aniversarea a 25 de ani de casatorie a verisoarei mele... ai mei au fost nasi ( si prima data si acum).
A fost si fiul meu si copii verisorilor mei... a fost frumos!
Fiul meu chiar a dansat si l-a pasionat rau de tot un burla de pe o vila din vecini... desi terasa Doamnei are un mini zoo cu cocosi, gaini, ratze, broaste testoase, papagali si alte pasari micutze si 2 capritze.
Fiul meu e pasionat de burlan, masina de gunoi si bariera!
Si stie toate emblemele de la toate marcile de masini si mi le arata pe strada!
Si... s-a indragostit de verisoara lui care are 8 ani si o cheama Denisa... era numai coada dupa ea si o lua cu el si-ii arata tot ce-l fascina!
M-a distrat tare... sa vezi un baietel de 2 ani si 3 luni asa... era vizibil ca-i place de ea si ia si spus c-o iubeste... m-a topit!
In rest... eu si sotzu am fost frumosi foc... eu mi-am facut bucle cu ondulatorul si am avut rochie rosu corai si sandale la fel... aratam bine... nici nu prea se vedea ca-s gravi!
De fapt si vineri nici in magazin unde ii cautam rochie mamei si nici taximetristul n-au vazut ca-s gravi... m-am cam suparat...
In rest asta mica misca cand vrea ea si a miscat rau de tot ieri dimineatza... vreo ora... dupa... pauza!
iar o sa ma rog toata saptamana pentru un ghiont!
Cam astea-s vestile de la mine.. nu-s toate tocmai bune... adica cele cu mama nu-s deloc!
Eu tot sper ca nu-i asa!
Va pup pe toate!

+20 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Neata si de la noi,nitel mai tarziu,spre pranz chiar.
MIERE fii optimista pt mama ta si mai consultati si alti medici,sigur va fi bine.Felicitari pt bebelina ta miscacioasa.Ai grija de tine.

DIA,HAPPY BIRTHDAY,cu intarziere si de la mine.Scuze,nu am mai intrat,dar mai bine mai tarziu decat never.Sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa ai nastere usoara.

LIA bine ca ai rezolvat cu netul.Si ma bucur ca esti bine,fara nesuferitele de contractii.

gravi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Eu sunt bine,nu ma mai durut burtica,doar ca cateodata,cam de 2,3 ori pe zi sa zic,simt cum se incordeaza burtica,dar nu ma doare.Astea tot contractii sunt nu?
Pe bebelin o simt mereu,e o miscacioasa si o iubesc de nu mai pot de acum si parca simt ca nu mai am rabdare sa vina noiembrie sa o vad si sa o iau in brate.

Sotul meu cand am avut durerile de burta saptamana trecuta si petele maronii,imi zicea ca e din cauza ca m-am apucat sa-i iau lu' bebe haine de acum.El e superstitios,eu nu,sau nu prea.Ca chiar luni ii luasem un sarafan,o pereche de pantaloni si un body,dar ce sa fac daca mi-au placut mult???Acum nu mai pot sa cumpar ca nu mai ies fara el din casa,si nu mai ies in fiecare zi cum faceam inainte,ma plimbam cate 2,3 ore.Acum la pat,si doar de 2 ori pe sapt ies cate nitel afara.

gravi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia79
Despre mine acum: mama in afara de faptul ca are 2 pietroaie la fiere i-au iesit la RMN si multiple AVCuri ( accidente vasculare) dar micutze... ii mai iesise asta si acum 3 ani si nu i-au dat tratament ... acum cica s-au hotarat ca atunci au avut ceva dubii ca ar fi asa de rau... cica cei care au asa ceva dezvolta Alzheimer cu innaintarea in varsta!

Eu te-as sfatui sa mergi cu ea la un neurolog priceput care, pe de o parte, sa interpreteze RMN-ul si, pe de alta, sa decida corect daca trebuie/recomanda/exista tratament pentru asa ceva. Mai mult nu pot sa-mi dau cu parerea, ca nu ma pricep, dar eu asa as face in locul tau/mamei tale.
Din experienta, ti-l recomand pe prof. Ovidiu Bajenaru de la Municipal (banuiesc ca da consultatii si pe la vreo clinica privata).
Multa sanatate mamei tale!

B. 14+ si Dorian (2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata si de la mine
sunt fericita azi ca mi-am vazut bebelina..nu are puta intre timp..dar era rusinoasa..s-a chinuit un pic dr pana sa ii faca o poza la fata
am deranjat-o un pic ca ea era la masa..si noi vroiam poze cu ea
in rest e bine, e mai mare cu 1 zi, are 160 g si 11 cm

singura veste mai putin buna a fost ca mi s-a mai scurtat mie colul de la 3.7 la 3.3 acum
tre sa am mai mult grija sa nu mai scada..poate imi mai bag si eu concediu sa ma odihnesc mai mult

va pup pe toate si ma apuc de citit din urma

16+

Mergi la inceput

Geogiana eu una nu sunt medic, dar din cite stiu eu vag lacunarismul cerebral nu se manifesta neaparat prin pierderi de memorie. Cel mai bine si pentru tine si pentru mama ta este sa culegeti toate informatiile necesare sa intelegeti despre ce e vorba, inclusiv daca reusesti sa o faci pe mama ta sa mai ceara parerea unui doctor. Neurologul i-a pus diagnosticul asta? Sanatate multa mamei si tie iti urez sa ai multa putere si intelegere sa ii sustii moralul.

+16

Mergi la inceput

Lia pe unde umblii? Iar ai disparut cu net cu tot?

Arleza mai bine stai cumintica si te multumesti cu alea 2 iesiri sa te bucuri de ele decit sa se intample ceva. Burtica incordata denota contractii, chiar daca sunt nedureroase, eu am avut din astea pe toata perioada sarcinii trecute.

Corina ce frumos ca ti-ai vazut bebelina. Mai bine ia si tu unmedical si stai linistita. Eu mai stau saptamina asta si pe urma intentionez sa mai vin pe sarite inca 2 saptamini si in rest program de voie...

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
azi mi-am luat rezultatele la bitest, si scrie p-acolo la toate, 'risc scazut'.. nu ma pricep mai departe sa interpretez, dar cred ca e bine! pe 1 iulie ma duc la dr sa le citeasca..
Firicel, pica, despre ce centura ziceti, ma?.. si eu am scolioza, ma doare cand stau in picioare, pe loc, in mers e mai bine... si noaptea! sanatate multa mamei!
La multi ani fericiti, Dia!!
Irina, si tie la multi ani, snatate si de toate!

Pica, mada, v-ati amintit! urma sa povestesc..
a fost o reusita totala!! nu s-a prins de nimic si a fost fff incantat de surpriza, de organizarea mea, de tot! am fost la un restaurant israelian, mancarea a fost delicioasa, e printre prferatele noastre restaurantul si tiam ca nu am cum sa dau gres! ma, nu te mai gasesc in mess.. ai fb? da-mi un pm.
Georgia, sanatate multa mamei!
ce poze faine am vazut, si ce baiat harinic ai, Miereamara

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput