Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
La multi ani fericiti cu mult drag puiului Iustin, ultimul sarbatorit din gasca! Sa creasca mare si voinic, insotit de noroc peste tot!
YLARI spune:
LA MULTI ANI, Iustiiiin!!!!!
Simonix si Cleo, va multumesc si va puuuup!!!!
Desiree, Doamne ajuta sa fie bine fara steroizi de acum! Va pup si pe voi!
Cleo, pus pe shotii sotul tau! ![]()
Va pupa, noi suntem in Pantelimon, e de vis, deci va dati seama ca sunt cu moralul mult mai ok decat eram sapt trecuta, Eva e in al 9 lea cer de fericire ca toata ziua o baga ai mei in seama si se joaca cu ea, eu la fel ca am piata la 2 pasi si mi-am cumparat toate fructele posibile si imposibile si ma delectez cu ele! Am scos carnea din alimentatie, gata si sunt la detoxifiere si fortifierea organismului. In rest parca se tarasc zilele astea... Azi am fost si la preot mi-a facut molifta, sunt tare bucuroasa ca am putut intra in biserica.
Va pup fetelor!
Dana foarte frumoasa locatia, sa aveti vreme buna!
Noi inca nu stim cu e cu plecarea sotului dar cel mai probabil pe 11 gata, pleaca, daca nu pe 18. Pana atunci sunt in pom si pomul in aer, ca tziganul cu cortul pe la ai mei, caci gradinita e inchisa de pe 1 iulie. In fine, imi doresc sa se aseze lucrurile pentru noi ca parca suntem in vrie de luni intregi, nu ne gasim linistea...
Cam atat, multi pupici,
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Simonix spune:
Cleo - sa iti fie de bine canapeaua :) deci acum aveti canapeu mai fain ca al nostru (adica mai nepatat
)
Noi suntem in RO, unde vremea e tocmai buna, racorica, perfect de plimbareli. Iar m-am minunat de magazinele pline de marfa de dau pe dinafara, de tonele de haine din care insa nu imi gasesc nimic care sa imi convina (chiar, niste idei de unde se poate cumpara imbracaminte faina in Buc???
Io cand vad atatea haine intru in fibrilatii, dar cand e vorba de ales raman cu buza umflata ca nu gasesc nik...)Am mai intrat si in librarii yuupiii, tone de carti, pana la urma m-am ales cu Aventurile lui HABARNAM 

Deci cand am vazut cartea aia mi-au venit lacrimi in ochi... Una din cartile copilariei mele :) Din pacate editia care se gaseste aici nu are ilustratiile alea faine de cand eram eu mica = e buna si asa, dar o sa ma apuc sa vanez editia pe care o stiu eu de cand eram mica.
Dana - merci de link, insa nu am putut sa vad casutele si nici sa rezerv - o sa mai caut ;)
Desiree - pupici :) si mult optimism 
Ylari - bravo, ma bucur ca te simti mai bine 
Iustin ultimul mugurash! LA MULTI ANI, sa ai viata frumoasa si sa te bucuri din plin de ea
Si acum gatam am incheiat cu sarbatoririle
La anul pe vremea asta ne mutam de aici, nu? Woow ... ce trece timpul ...
In rest noi bine, e fain acasa in vacanta, ne e insa dor de Mara
Va pupam 
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
DanaH spune:
Simona, incearca www.homair.com/" target="_blank">aici. noi aici ne-am facut rezervarea si poti sa vezi si casutele. sper sa mearga.
sa va fie de bine vacanta in romania. distractie maxima si aveti grija cu somnul
.
pup
edit: si eu am avut aceeashi reactie cand am vazut aventurile lui habarnam. il rugam eu pe alex seara sa ii citesc. pana la urma cred ca o iau de la el din camera si o citesc pe furish.
Poze
Poze noi
Doloress spune:

La multi ani Iustin! Sa cresti mare, sa fii sanatos si fericit!
Fetele cu Habarnam - uitati aici, si eu mai trag un ochi din cand in cand si tot asa lacrimez:
http://habarnam.ro/aventurile+lui+habarnam/
Patrickul meu e total neinteresat deocamdata. La ce carti colorate are el, e si normal.
DESIREE- pupam printesa, sa se faca bine!
Bine ca ati mai scapat de-un stress cu steroizii totusi.
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simonix Aventurile lui HABARNAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simona cu Robert Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti |
Cat l-am iubit si eu pe HABARNAM!
Ce dor mi-e de el. Nu am mai vazut cartea aia de ani de zile, multi, multi ani. E la tara, daca-mi amintesc eu bine, ramasese la bunicii mei. WOW! Asta prin '85!_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
![]() scuzati-mi ignoranta, eu habar n-am de aventurile astea........... dar am sa repar acest lucru Cat l-am iubit si eu pe HABARNAM! Ce dor mi-e de el. Nu am mai vazut cartea aia de ani de zile, multi, multi ani. E la tara, daca-mi amintesc eu bine, ramasese la bunicii mei. WOW! Asta prin '85!_ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Victoria_mami spune:
Ylari, poate ii arati Evei Habarnam :) asa il descoperiti impreuna. Dar vezi daca gasesti editia aia veche de prin anii '80.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
nu stiu ce ati votat voi la sexul burticii lui Fecian, dar io votez acum ca e fata
. Cat e scorul ala?![]()
noi am avut un weeekend casnic asa. Piata, Ikea, soopping, parc etc. Dar avem canapea
. Asa ca putem invita musafiri. Mara se uita dupa avioane pe cer, si zice "asta e albastru, vine Robert??".
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 nu stiu ce ati votat voi la sexul burticii lui Fecian, dar io votez acum ca e fata www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
cleo, tu stii ceva ce noi nu stim :)
in alta ordine de idei, in loc sa termin de facut bagajele, eu am pus poze pe internet. le gasiti la link-ul poze noi, in albumul primavara 2011. dar va avertizez ca sunt multe. tot adun de prin februarie, si uite ca abia acum le-a venit randul sa le urc pe internet. dar imi era teama ca vin cele de vara (pe care probabil ca o sa le vedeti prin iarna), si nu ma mai descurc in ele :)
pup
Poze
Poze noi