Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Doloress, noi ne facem pompier..sa fie clar!
simpatic Patrick. io nici ieri nu-mi mai amintesc ce-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Fecian, sanatate maxima, buna ocupatie are cupilul..creste
Desiree, o imbratisare si un gand bun pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna!

Ylari, sper sa va linistiti curand. E normal sa fii necajita.

Luminel, Uniflox e antibiotic. Daca ai inceput sa il dai trebuie cel putin 5 zile sa mergeti cu el.
Pt. ca altfel virusii aia, ce-o fi, devin rezistenti la medicam. si nu mai ii distrugi asa usor. Probabil ea are o sensibiltate si virusul nu a fost complet distrus si rabufneste mereu infectia.
Mai cere parerea unui doct., ca parca s-a mai vorbit pe forum si au fost otite care au trecut si fara administrare de antibiotic.

Doloress, si Annika si Lara au o memorie ff buna, isi amintesc la fel lucruri vazute/intalnite cu poate un an in urma - fac fel de fel de conexiuni, de ma minunez uneori.
Annika nu zice inca nimic "despre meserii". Lara insa are o lista: pictorita, dansatoare, doctor de animale(veterinar)

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la multi ani la Petrici, Petronele, Paveli, si Paul-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Aici le dau asistentele cadouri. Nu cine stie ce, majoritatea jucariilor sunt cumparate la magazinu de 1$, dar ei sunt incantati si asta conteaza. Li se pune cutia cu jucarii in fata si fiecare isi alege ce vrea din cutie. Sa va spun ca am o camera plina de jucarii de la spital? Din pacate...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

desiree, puteti sa le impachetatzi frumos pe cele neinteresante si in stare buna , impreuna cu Victoria sau fara, si sa le duceti la spital pt alti copii care vin la analize. Le vei face o mare bucurie. Sunt copii care adora sa desfaca un pachetel, sa gaseasca acolo o supriza ceva. Eventual, asistentele sa dea 2 cadouri la copiii care au cooperat, sau care nu au plans prea mult.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Cleo, ei nu le primesc impachetate. Si la noi nu exista jucarii 'neinteresante'. Citeste ce a zis Doloress de Patrick cu aruncatul de jucarii si sti cum e si cu Victoria. Nu pot da nimic! Si hainele care ii raman mici, pot sa dau ce imi spune ea ca am voie sa dau si ce nu, tre sa i le tin! (mai bag in sacul de dat cand nu e ea atenta).

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, Victoria vrea sa se faca doctor, sa mearga la clinica sa lucreze cu Andrea (asistenta ei)

Si Victoria acum vreo 2 saptamani se uita pe youtube la Santa Claus is coming to town si mi-a zis ca (,) cand i-a lasat Santa cadouri in sufragerie, ea a vomitat! Intr-adevar ii fusese rau in noaptea de Craciun. A vomitat in pat si Daddy o tinea in brate si eu schimbam patul si a zis "Mami, sorry I made a mess in bed' (Mami, imi pare rau ca am murdarit patul) si plangea de mama focului ca a murdarit! Ea e fff atenta sa nu murdareasca nimic! Am fost la un meci de baseball acum vreo 2 duminici si i-am cumparat un carnat si am vrut sa-i dau o bucata sa manance si a zis sa il tin eu, ca ea se murdareste pe maini!

Stefany, multumim de urari!

Ylari, ce faci, cum esti?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Bina scumpele

ylari draga de tine, tare greu trebuie sa-ti fie si cu plecarea sotului ai amintirea celor intamplate...uuuf, te imbratisezcu drag. Doamne ajuta!
Dana H eu am descoperit de ce clipeste Mirci: are blefarita, de la inot. Astabe. 10 zile de pauza sintratament. Succes sa-i dati si voi de cap
Doloress ce-mi pkace de patrick! Ce pusti interesant e el, dragul de el.
adriana ma bucur sa mai aud devtine si de fete, mi-era dor de voi
alina_anto eu cu Ilinca am mancat nmai dulciuri. E bine ca nu ai astfel de pofte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

fecian ce s umpmscufundacul! Recuperare usoara!
ali scumpa, ati avutvsucces azi la shopping? Hai ca vb maine la tel.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

La multi multi ani Eric! sa fii sanatos si fericit si implinit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Laura. multzam ca te-ai gandit la mine. acum ca am citit si eu ce e aia blefarita (ca nus tiam), imi dau seama ca si alex are cam aceleasi simptome. si se prea poate sa fie tot de la inot.
oricum, o sa ma duc in romania sa vedem ce si cum.

eu am scapat de intalnirea aia mare de doua zile cu niste neni mari si rai. a ieshit binebine. dar acum mai am ceva treaba cu examenele studentilor, sa le corectez si tezele si gata. defapt gata zic de vreo daou saptamani.

sunt varza de oboseala si astept concediul asta ca pe o mana cereasca. sper sa fie/iasa pe masura asteptarilor.

pup si mai vin eu pana plec.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput