Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)
Raspunsuri - Pagina 20
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Inca citesc din urma ... mult e ... nici poze n-am vazut
Noi am fost weekendul asta la mare, la Navodari, tot acolo unde mergem mereu.
Annika a fost racita - vad ca sunt mai multi copilasi raciti - nu stiam daca s-o luam cu noi la mare sau nu (avea febra mai mereu, nu mare, cam 37,5, insa nu-i trecea deloc)
Pana la urma am plecat toti si la mare i-a trecut tot si febra si tuse si nas.
pe curand
Adriana
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Cleo, acu' iaca eu sunt fericita si cu gandurile bune de la voi. Esme, mi-am amintit ceva: daca crezi ca Irlanda e mai ieftina decat Germania, o sa ai soc daca va hotarati sa veniti in Canada. Sora-mea a zis ca (,) Canada e fff scumpa fata de Germania. Dar ei in Germania merg de 2 ori/an la cumparaturi, cand au reduceri si cand a fost aici nu a prins nici o reducere. Oricum aici nu o sa gasesti reducerile din Germania, desi cred ca si acolo depinde de unde cumperi. Eu cand am fo' cu Victoria in Germania, in 2 saptamani am cheltuit 500 de Euro si pe cuvant ca nu am luat nu stiu ce; imi amintesc, un premergator cu 100E si papuci cu 50E (ptr. Victoria, de la Bama) si restul... habar nu am. Si daca imi amintesc eu bine premergatorul inca l-am pus pe Visa. Sora-mea a zis ca ea a luat din Ge gel de dus la vreo 19 centi!!! Deci, daca va hotarati sa veniti, fiti pregatiti. |
Nadia cand mergem in Canada mergem in vizita nu la shopping, ca doar nu o sa plimb lucrurile peste ocean
Simonixul ne vedem noi...auzi da' de ce nu te vad pe yahoo mess?
pup gashca,
Esme
Simonix spune:
Esme - sunt in video conferintze de cand am venit - de maine ma "liberez" si sper sa am vreme si de mess 

Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
puputi spune:
Buna fetele
Ma duc sa-i fac baie flacaului, il culc si daca nu adorm mai intru. Actualizat poza la profil
Inainte aveam 6 teorii despre cresterea copiilor si nici un copil, acum am 6 copii si nici o teorie!!
de samurai Shintaro Daniel
Puputi
Doloress spune:

LA MULTI ANI MSBB!!!!
Sa fii fericita si iubita alaturi de familia ta frumoasa!

LA MULTI ANI GETUTA!!!!
Sanatate si bucurii!!!

YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puputi Buna fetele Ma duc sa-i fac baie flacaului, il culc si daca nu adorm mai intru. Actualizat poza la profil Inainte aveam 6 teorii despre cresterea copiilor si nici un copil, acum am 6 copii si nici o teorie!! de samurai Shintaro DanielPuputi |

Ce baiat frumos ai tu, Puputi!!!!
LA MULTI ANI GETUTZA SI MSBB!!!!
Desiree acum vad si eu poza

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
puputi spune:
Buna fetele
Ma duc sa-i fac baie flacaului, il culc si daca nu adorm mai intru. Actualizat poza la profil
Inainte aveam 6 teorii despre cresterea copiilor si nici un copil, acum am 6 copii si nici o teorie!!
Puputi
puputi spune:
Deci imi pica ochii in gura de somnic, sunt la zi cu toata lectura si la multi pentru fetele noastre!
Multumesc Ylari, copiii nostri toti sunt niste vedete si frumeseti ![]()
Insanatosire grabnica lui Raducu
Mai eu anul asta concediu nu am pt ca nu vrau sa mi-l iau ca nu am unde sa ma duc. De obicei mergeam la ocean pt 2-4 zile ,dar acum nu mai am curaj.
Tocmai au anuntat la tv ca au " scapat" carnea de la 6 vaci contaminate in supermarchet. Nu ca mananc eu carne de vaca multa dar nu mai pot sa am incredere in ei
, de nu imi vina sa ii bat! Na ca mi-am varsat oful
.
Poate il imbirlig pe tati la o mini vacanta prin Guam si m-am scos de anul asta. Fetelor sa nu credeti ca sunt increzuta dar pt noi Guamul este cam ca pt voi Grecia. Mai ieftin
decat aici sa spunem in Ochinawa.
Am la incalzit o portie de ciorbica de porc, am sa pap si la nani ca pic.
Fetelor voi mai faceti mancare separata pt pitici?
Eu nu, dar japonezele din grupa de la gradi se pare ca da. Si daca nu o dau in cealalta extrema numai tampenii, gen masa de dimineata carnati cu orez 
Va pup si noapte buna de la mine
Puputi
Lorich spune:
LA MULTI ANI DRAGA MSBB!!!
Multa sanatate, fericire si noroc!!!
Imi esti tare, tare draga!

[
La multi ani GETUTA!!

noi ne preg pt tortul de maine, nu pot s acred ca aiu trcut 6 (!!!!) luni deja! Tre s aimpachetam iar casa sa pelcam la amre, apoi in Delta, apoi Braila, Galati, tara..apoi munte...nomazi ne-am mai facut.
Am fost azi cu ei tandem la pediatra, nu stiu daca am scris, ieri a primit Robert la gradi un diagnostic cam ciudat, bronsita, reteta cu dexa, cu antibiotic...el are muci si tuseste, da r are stare buna, poate dormi, papa bine, e o veselie, joaca... am fost pt second opinion azi la pediatra noastra - nici vorba de bronsite, sunt doar muci, secretii..ne-a dat ACC si niste bronhexim.
Ana la fel e mucioasa, dar f bine in rest, are 8100g si 72 cm...o grasunica si-o istetica.
Va pup, incerc sa mesteresc un tort.
cleo78 spune:
deci puputi, sa mor io de stiam unde GUAM-ul vostru. Am dat search pe google, si cand sa vad pozele - raman cu gura cascata la ce frumoasa e faleza aia inalta! Deci sotul meu e mare amator de insule si locuri exotice (virtual) si e persoana din familie pe care toti il intreaba despre Seychelles, Bora Bora, Aruba sau Cancun-uri. Dar cu Guam-ul ii iau fata
. Acum imi fac temele, sa ma duc la el sa ma dau mare cu ce insule mai cunosc ![]()
Deci mergeti in arhipeleagul Micronezia, aproape de groapa Marianelor. Zburati pana acolo?
Nici noi nu gatim separat, de vreo 2 ani sa zic. Dar mancarea ce o gatesc eu, este child friendly, sa zic. Din totdeauna. Porc - nu cumpar, carnati nu cumpar, prajit - nu, sosuri nu. Ciorbele sunt de baza, chestii la cuptor, chestii de copii (lapte cu orez, gris, paste), si in rest: gratare, salate, fructe. Micul dejun traditional: iaurt cu cereale, omleta, piine cu unt/cascavali/branzeturi si lapte, etc.
Lorich, concediu placut! aveti vacanta lunga, vad! sa va bucurati de ea!