Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)
Raspunsuri - Pagina 2
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto Vaaaaaaai, eu nu i-am urat ieri Dariei la multi ani ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI PISICUTA DARIA, sa fii sanatoasa si norocoasa!!!! ![]() ![]() ![]() Alina 10+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Nici eu nu i-am urat!
Scuze, Daria frumoasa, LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE, MULTA FERICIRE!si
LA MULTI ANI DAVID, DAVID-ANDREI si TEODORA!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
stefany_p spune:
La multi ani Daria si David!
Gabitza, parca vorbesti de fi-miu, si noi ziua am inceput sa fim ok cat d ecat, mai sunt accidente dar in general anunta, insa noaptea nu ma incumet, nici nu cred ca s-ar trezi sa faca , are un som profund...cand o vrea, nu ma mai pun contra ca nu merge. Noi ne mutam peste catvea zile si va avea camera lui, sa vedem cum se va adapta.
cleo78 spune:
la multi multi ani la ultimii aniversati!
despre despenparsare: si mara mai primste la somn pampers. Si nu o sa il scot pana la scoala, noaptea. Mi bine asa, decat sa risc sa spal pat...![]()
Luminel spune:
hello!
si Cristi are pampersi noaptea; ca si tine Cleo, prefer sa-i pun pampers pana la scoala, decat sa stric paturile![]()
pai pana dimineata ar face balta: cand i-l scot, pampersul atarna 1 kg
mi_bebelina, am uitat sa0ti spun bine ai revenit!
spar sa te citesc mai des pe aici, acum ca a venit vacanta>
Ylari, ce mai faci?
Stefany, spor la mutari!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Danicris spune:
Fete dragi, servus, va multumesc din suflet pentru urarile atat de frumoase, va pup cu mult drag pe toate.
Noi suntem ok, Vladuc la gradi, Andra cu mama, serviciu ... casa ... cam atat, nimic nou, multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si ne bucuram unii de ceilalti in timpul pe care il petrecem impreuna. Copiii cresc, se inteleg bine, mai apar si certuri pe jucarii dar in general este armonie.
Fetelor, nu mai reusesc sa intru, la serviciu nu am nici o sansa, am mult de lucru, iar acasa ... nu am ragaz, tot timpul imi este ocupat de treburile casnice, copii ... stiti voi foarte bine.
Va doresc tuturor multa sanatate, sa aveti concedii frumoase, copii cuminti si soti iubitori. Va imbratisez cu mare drag.
Reallaura spune:
Fete dragi,
Urez si eu 

Dariucai si lui David, cu intarziere!!!
Ca de obicei, pe mare fuga.
DanaH si noi avem aceeasi problema cu Mirci, strange din oki. Nu pot spune ca il tin la tv, aproape deloc. Noi nu am luat inca nici o masura, astept sa vad ca nu e vreun mic tic trecator. sa ma tii si pe mine la curent, pls. Succes cu workshopurile si spor la bagaje!
Ali ce mai faci? Poate sapt asta ??
YLARI spune:
Buna fetelor!
Lumi merci de intrebare... iaca si io p-aici... sunt in depresie (iar) 

Ieri am fost cu Eva la o petrecere de pitici si a venit si nasha care este insarcinata, cu doua sapt mai mare decat as fi fost eu si i se vedea burtica... s-a terminat cu smecheria cand am vazut-o, am avut o recadere, nu stiam in colt sa ma bag sa nu o vad, saraca parca era ea de vina cu ceva. Am facut eforturi mari sa nu isi dea seama ca vreau sa o evit, cu toate astea, cred ca a observat... In fine, eu am simtit ca ar fi prea devreme sa o vad, i-am si zis sotului sa mearga numai el cu fata dar nu a vrut sa ma lase acasa si am zis sa fac o incercare. Asa ca sunt total bulversata, napadita iar de regrete si de "de ce"-uri la care nu imi poate raspunde nimeni... Pe de alta parte cred ca am atitudinea asta fata de ea si ptr ca mi-a spus o gramada de lucruri care desi ea vroia sa ma incurajeze, nu m-au facut decat sa trag concluzia ca vorbeste cu prea multa usurinta despre suferinta mea si cred ca atunci au aparut niste sentimente ciudate fata de ea...
In fine, sunt stresata cu plecarea sotului, inca nu am stabilit nimic ptr Eva, gradinita se inchide vineri si nu stiu in acest moment ce vom face ...
Weekendul a fost destul de incordat sambata am trebaluit si m-am ciondanit cu sotul care este ca un arici, daca ii spun ce ma deranjeaza el zice ca am ceva cu el, ca vreau sa ma cert cu el... prostii dintr-astea... in fine, s-a dezamorsat pana la urma tensiunea dar a urmat ziua de duminica cu ce v-am povestit mai sus.
Eva s-a trezit azi noapte la 4 ca vrea inghetata si se smiorcaia si plangea ca vrea inghetata de am fost la un pas sa ma duc la congelator si sa-i dau (nu i-am dat niciodata pana acum, chiar ma feresc sa mananc de fata cu ea ca sa nu pofteasca) nu stiu ce o fi apucat-o. pana la urma a cerut si la toaleta si s-a linistit. Si noi punem pampers noaptea si cand plecam pe undeva. Inafara de parc, acolo am dus-o cu chilotei si a facut la copac.
Of fetelor va spun si eu voua ce am pe suflet ca voi nu m-ati judecat niciodata. Stiu ca nu e corect cum gandesc si sa trebuie sa gasesc forta sa ma resemnez si sa merg mai departe doar ca poate inca nu a venit momentul, nu stiu. Am hotarat sa nu mai intru nici la aspirante nici la odiseea la care eram ca am constatat eu ca am zile bune si zile rele, iar alea rele sunt chiar rele si nu imi face bine.
Va pup pe toate si pe sarbatoritii scumpi care au fost si care mai urmeaza zilele astea ca nu stiu nici eu cum e mai bine sa fac, as vrea o pauza, mi-ar fi prins bine un concediu, dar cel care urma sa il avem sapt viitoare s-a anulat dupa avort ca mi-a recomandat doctora sa nu stau la soare, plus ca mergeam cu nashii deci va dati seama ca eu abia am suportat sa stau cateva ore langa nasha, daramite cateva zile...
O saptamana minunata va doresc.
Si va multumesc ca sunteti aici si ca va pot spune orice 
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
mi_bebelina spune:
| citat din mesajul lui YLARI Buna fetelor! Lumi merci de intrebare... iaca si io p-aici... sunt in depresie (iar) ![]() ![]() Ieri am fost cu Eva la o petrecere de pitici si a venit si nasha care este insarcinata, cu doua sapt mai mare decat as fi fost eu si i se vedea burtica... s-a terminat cu smecheria cand am vazut-o, am avut o recadere, nu stiam in colt sa ma bag sa nu o vad, saraca parca era ea de vina cu ceva. Am facut eforturi mari sa nu isi dea seama ca vreau sa o evit, cu toate astea, cred ca a observat... In fine, eu am simtit ca ar fi prea devreme sa o vad, i-am si zis sotului sa mearga numai el cu fata dar nu a vrut sa ma lase acasa si am zis sa fac o incercare. Asa ca sunt total bulversata, napadita iar de regrete si de "de ce"-uri la care nu imi poate raspunde nimeni... Pe de alta parte cred ca am atitudinea asta fata de ea si ptr ca mi-a spus o gramada de lucruri care desi ea vroia sa ma incurajeze, nu m-au facut decat sa trag concluzia ca vorbeste cu prea multa usurinta despre suferinta mea si cred ca atunci au aparut niste sentimente ciudate fata de ea...In fine, sunt stresata cu plecarea sotului, inca nu am stabilit nimic ptr Eva, gradinita se inchide vineri si nu stiu in acest moment ce vom face ... Weekendul a fost destul de incordat sambata am trebaluit si m-am ciondanit cu sotul care este ca un arici, daca ii spun ce ma deranjeaza el zice ca am ceva cu el, ca vreau sa ma cert cu el... prostii dintr-astea... in fine, s-a dezamorsat pana la urma tensiunea dar a urmat ziua de duminica cu ce v-am povestit mai sus. Eva s-a trezit azi noapte la 4 ca vrea inghetata si se smiorcaia si plangea ca vrea inghetata de am fost la un pas sa ma duc la congelator si sa-i dau (nu i-am dat niciodata pana acum, chiar ma feresc sa mananc de fata cu ea ca sa nu pofteasca) nu stiu ce o fi apucat-o. pana la urma a cerut si la toaleta si s-a linistit. Si noi punem pampers noaptea si cand plecam pe undeva. Inafara de parc, acolo am dus-o cu chilotei si a facut la copac. Of fetelor va spun si eu voua ce am pe suflet ca voi nu m-ati judecat niciodata. Stiu ca nu e corect cum gandesc si sa trebuie sa gasesc forta sa ma resemnez si sa merg mai departe doar ca poate inca nu a venit momentul, nu stiu. Am hotarat sa nu mai intru nici la aspirante nici la odiseea la care eram ca am constatat eu ca am zile bune si zile rele, iar alea rele sunt chiar rele si nu imi face bine. Va pup pe toate si pe sarbatoritii scumpi care au fost si care mai urmeaza zilele astea ca nu stiu nici eu cum e mai bine sa fac, as vrea o pauza, mi-ar fi prins bine un concediu, dar cel care urma sa il avem sapt viitoare s-a anulat dupa avort ca mi-a recomandat doctora sa nu stau la soare, plus ca mergeam cu nashii deci va dati seama ca eu abia am suportat sa stau cateva ore langa nasha, daramite cateva zile... O saptamana minunata va doresc. Si va multumesc ca sunteti aici si ca va pot spune orice ![]() YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa |
Ylari draga mea, e o perioada grea pentru tine, dar va trece. Gandeste-te la partea plina a paharului, la faptul ca ai o fetita sanatoasa si minunata, ca in ciuda micilor discutii cu sotul voi va iubiti si sunteti o familie normala. Asa e, cine nu a trecut prin problemele tale greu te intelege. Cu siguranta nasa ta nu a vrut sa-ti faca rau, numai ca e greu sa-ti gasesti cuvintele potrivite intr-o situatie nesimilara cu a ta. Roaga-te la DD, multumeste-I pentru tot ce ai, incearca sa iesi cat mai mult, umple-ti ziua cu ce iti face placere(atat cat timpul iti permite) ca sa poti uita mai usor. Ai sa vezi ca timpul le vindeca pe toate.

Nu ezita atunci cand te simti singura si crezi ca nimeni nu te intelege sa ne scrii aici.
O zi buna! Zambeste, e o zi minunata, tu trebuie sa fii cu zambetul pe buze ca sa termini treaba la timp si sa te bucuri de fetita ta!
Deliutza Broscutza
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui YLARI Buna fetelor! Lumi merci de intrebare... iaca si io p-aici... sunt in depresie (iar) ![]() ![]() Ieri am fost cu Eva la o petrecere de pitici si a venit si nasha care este insarcinata, cu doua sapt mai mare decat as fi fost eu si i se vedea burtica... s-a terminat cu smecheria cand am vazut-o, am avut o recadere, nu stiam in colt sa ma bag sa nu o vad, saraca parca era ea de vina cu ceva. Am facut eforturi mari sa nu isi dea seama ca vreau sa o evit, cu toate astea, cred ca a observat... In fine, eu am simtit ca ar fi prea devreme sa o vad, i-am si zis sotului sa mearga numai el cu fata dar nu a vrut sa ma lase acasa si am zis sa fac o incercare. Asa ca sunt total bulversata, napadita iar de regrete si de "de ce"-uri la care nu imi poate raspunde nimeni... Pe de alta parte cred ca am atitudinea asta fata de ea si ptr ca mi-a spus o gramada de lucruri care desi ea vroia sa ma incurajeze, nu m-au facut decat sa trag concluzia ca vorbeste cu prea multa usurinta despre suferinta mea si cred ca atunci au aparut niste sentimente ciudate fata de ea...In fine, sunt stresata cu plecarea sotului, inca nu am stabilit nimic ptr Eva, gradinita se inchide vineri si nu stiu in acest moment ce vom face ... Weekendul a fost destul de incordat sambata am trebaluit si m-am ciondanit cu sotul care este ca un arici, daca ii spun ce ma deranjeaza el zice ca am ceva cu el, ca vreau sa ma cert cu el... prostii dintr-astea... in fine, s-a dezamorsat pana la urma tensiunea dar a urmat ziua de duminica cu ce v-am povestit mai sus. Eva s-a trezit azi noapte la 4 ca vrea inghetata si se smiorcaia si plangea ca vrea inghetata de am fost la un pas sa ma duc la congelator si sa-i dau (nu i-am dat niciodata pana acum, chiar ma feresc sa mananc de fata cu ea ca sa nu pofteasca) nu stiu ce o fi apucat-o. pana la urma a cerut si la toaleta si s-a linistit. Si noi punem pampers noaptea si cand plecam pe undeva. Inafara de parc, acolo am dus-o cu chilotei si a facut la copac. Of fetelor va spun si eu voua ce am pe suflet ca voi nu m-ati judecat niciodata. Stiu ca nu e corect cum gandesc si sa trebuie sa gasesc forta sa ma resemnez si sa merg mai departe doar ca poate inca nu a venit momentul, nu stiu. Am hotarat sa nu mai intru nici la aspirante nici la odiseea la care eram ca am constatat eu ca am zile bune si zile rele, iar alea rele sunt chiar rele si nu imi face bine. Va pup pe toate si pe sarbatoritii scumpi care au fost si care mai urmeaza zilele astea ca nu stiu nici eu cum e mai bine sa fac, as vrea o pauza, mi-ar fi prins bine un concediu, dar cel care urma sa il avem sapt viitoare s-a anulat dupa avort ca mi-a recomandat doctora sa nu stau la soare, plus ca mergeam cu nashii deci va dati seama ca eu abia am suportat sa stau cateva ore langa nasha, daramite cateva zile... O saptamana minunata va doresc. Si va multumesc ca sunteti aici si ca va pot spune orice ![]() YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa |
e roaming- ul scump ca te-as suna sa iti zic vreo doua... normal ca noua poti sa ne spui. Toate am avut/trecut prin indoieli si dureri mai mici sau mai mari. Unele din mamicile de aici au probleme similare ca tine - asa ca te imbratisam strans si iti dorim rabdare si odihna. Senti;entele tale sunt normale, nu ai de ce sa iti fie rusine sau sa te feresit.
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai reusit sa scriu ... am fost cam ocupata cu petrecerea pt. Lara, am inceput si un curs de inot cu ea etc.
Urez cu intarziere si cu scuze tuturor mladitelor si mugurasilor "la multi ani"
Adriana

10+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)