Meningita copilului si povestea unei mamici

Meningita copilului si povestea unei mamici | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Pe DANIELA din Tg. Mures am cunoscut-o pe forumul Desprecopii.com la acest topic. Si este o mamica cum sunteti voi, care nu si-a dorit decat sa aiba un copil sanatos, vesel si ferit de suferinta.

Cand Bogdan, copilul Danielei, si-a revenit, printr-un miracol, ajutat de medicii din Tg. Mures, Daniela www.desprecopii.com/info.asp?id=3184" target="_blank">a simtit nevoia sa va impartaseasca povestea ei trista si sa fie astfel un exemplu pentru voi. Daniela nu are nimic de reprosat echipei care s-a ocupat de fiul ei, dorin#355;a sa este ca toate mamicile s#259; fie informate despre aceasta boala cumplita si sa stie ca ea poate fi prevenita.

Dragi mamici, impreuna putem facem mult pentru prevenirea acestei boli cumplite. Nu incetati sa va informati pentru a sti cum puteti sa va feriti puiul/puii de aceasta boala. Informatia este putere!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

daca aveti intrebari despre aceasta boala - www.desprecopii.com/info.asp?id=3186" target="_blank">cititi aici.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

Dragelor , va astept cu drag , aici, pe forum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mie mi se pare fantastic ca povestea unei mamici de pe DC a initiat o campanie nationala de informare despre meningita la copil.

Daniela, felicitari pentru ca ai impartit povestea ta cu noi.

Mergi la inceput

Multumesc frumos Mirela. Cel mai important aspect al vietii noastre este acela de a fi informat, mi-as fi dorit ca atunci sa fii stiut mai multe si mai mult. Este extraordinar sa poti impartasi bucuria si necazul , ma bucur ca sunt alaturi de voi .

Mergi la inceput

Buna Ioana. Ti-am citit intrebarea la celalalt topic. Iti multumesc frumos pentru gandul adresat mie " mamei " , stii si tu , ca noi , trecem pe planul doi. Am trecut greu , in sensul ca , am ramas cu o teama cumplita . Noapte de noapte ma trezeam si ii punem mana pe caput.Nu puteam sa fac dus, mi se parea ca il auzeam plangand. Echipa de medici, familia , au fost sprijinul cel mai mare pentru copil . Eu as fi avut atunci nevoie de consiliere psihologica , fiindca aceasta drama a fost o trauma. Amintirea acelor zile este incarcata de o stare emotionala intensa si acum.
Bogdan e bine. Este asa cum il vad si l-am vazut intotdeauna: frumos, destept, sanatos. II multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa. Si ca sa ma laud putin , am sa va spun ca ieri Bogdan a sustinut un examen la un liceu important din oras pentru admitere in clasa a V-a , a facut 100 de puncte la matematica ( din 100) si s-a clasat pe locul 13 din 66 de copii. Este minunat......

Mergi la inceput

Dragele mele, va doresc copii sanatosi si nu uitati : BUCURATI-VA DE EI ! Cu drag , Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissPaloma2 spune:

Daniele, am citit despre ce s-a intamplat baietelului tau. Acum e bine?

Mergi la inceput