Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Irina vrei sa iti poveztesc nasterea mea, poate iti trec gandurile rele. Ca introducere fac niste precizari care la momentul respectiv nu mi-au picat prea bine, din sapt 32 in urma unei singerari intr-o sera mi s-a spus ca mi s-a scurtat colul si am risc de nastere prematura...sa zic asa bb meu era pe tzeava de atunci, lucru la care mai adaugi si contractiile, nedureroase ce-i drept, dar permanente. La penultimul control dr ma programeaza peste o saptamina, zicandu-mi ca vedem ce facem atunci, daca nu nasc intre timp...imi oprise toate medicamentele ca bb era la termen, iar el pleca in curand in concediu...Uite asa ma vad eu internata peste o saptamina, dupa controlul dr care a zis ca imi da un sfert de pastila de nu stiu ce si ca in jumatatede ora nasc cu siguranta...Si uite asa au inceput sa imi monitorizeze contractiile care ieseau efectiv din grafic de putenice ce erau, iar eu nu stimteam nimic. Cu contactiile astea nesimtite am dus-o aproape 12 ore in care m-au mutat de 3 ori in sala de nasteri, am murit de foame ca nimeni nu imi dadea de mancare ca ziceau ca in secunda 2 nasc eu fiind cao floare ca nu simteam nimic. Intrebam in stanga si in dreapta ce ar trebui sa simt si imi ziceau ca o sa ma doara asa ca la ciclu si eu le ziceam ca nu am avut dureri in viata mea. Pina la uram dr. A decis sa imi rupa membranele pt ca ii era frica ca organismul meu nu o sa mai reziste mult. Dupa proceduca aceasta am inceput sa am intradevar cantractii dureroase, moment in care mi s-a facut epidurala si in jumatate de ora nascusem deja.

Cine se plingea de incontinenta? Si eu in acelasi grup si tot cind stranut. Am observat ca daca stau jos si stranut este mult mai bine...Sa nu radeti dar la mine asa functioneaza.

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

mady pt nas infundat mie dr. mi-a recomandat picaturi cu sare de mare, nu stiu acum cum se numesc, dar cand ajung acasa ma uit si-ti zic. sunt foarte bune.

Lia si pe mine ma dor ligamentele de o iau ranza uneori..intepenesc de multe ori cand ma ridic de pe scaun sau din pat,parca-mi baga cineva cutite prin burtica...trec si astea cu No Spa.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alina&year=2011&month=11&day=30&babycount=1]
_
17+

Mergi la inceput

Miere ma sperii cu hemoroizii aia. Eu am facut operatie acu vreo 11 ani sa scot doi, si at nu era avansata chirurgia laser...a durut ca naiba muuuult timp, si de atunci s-au mai inflamat dar na am trecut peste....mi-e cam groaza daca o sa nasc natural...inca nu am discutat cu medicul..dar sapt viit il intreb.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alina&year=2011&month=11&day=30&babycount=1]
_
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaa
am vinit la cafeluta
brambu felicitari ptr inimioara
miericica m=a luat pe sira spinarii cand am citit
Evrithing am si yo un aparat d=alaa primit cadou de la mama
il pastrez ptr puiulitz
s-a trezit la 6 s-a foit nitel si cred ca dupa s-a culcat
acum de 10 min se joaca

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Neata si de la mine!
Alinuk , am folosit pana acum, fara succes, si apa de mare si Pinosol (ca zicea cineva de el aseara,) singurele care ma ajuta, din pacate, sunt picaturile de nas . Ziua mai bag niste Nazomer (cu gandul ca ma mai curata pe acolo, ca de desfundat ioc) iar seara cand nu mai pot sa respir deloc pe nas bag cate un puf de Olinth de copii in fiecare nara si vad ca ma tine pana dimineata. Sper sa scap odata ca e tare chinuitor.
Brambu felicitari pentru rezultatele bune de la ecocardio
Referitor la Batista bebelusului, eu am vazut la un targ de bebe o chestie, aspirator nazal electric se cheama. E un dispozitiv micut si silentios cu care tot asa se trag mucisorii. Oare chestia asta are destula putere sa traga asa cum trage aspiratorul prin batista bebelusului?

15 + cu

Mergi la inceput

si acu dupa ce am recuperat...Buna dimineata tuturor!

_
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

feteleee
yo preventiv ma dau cu unguent de galbenele f bun ptr hemoroizi
seara dupa baie( daca nu uit)

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +19

Mergi la inceput

Da mai brambulefelicitari pentru inimioara baiatoasa!

_
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Savurat cafea, virtuala, ca daca ma bag la reala imi vine si pofta de tigara si am renuntat la ele

HEMOROIZII mare problema mare, eu is experta, am avut multi ani probleme, am ajuns pana la urma la o clinica specializata si am rezolvat prin bandarea acestora (legare, uscare, cadere) asata dupa ce am ajuns la urgente si vroiau sa ma taie, am zis nu. Apoi tratament mult timp cu detralex. Hemoroizii ocirum recidiveaza, odata aparuti nu mai scapam. Dupa nastere epiziotemia nu m-a durut deloc, in schimb hemoroizii . Recomand cu caldura, cremele de la Aslamed si Ultraproct, pe mine m-au salvat.

Azi am de alergat, maine plecam la Sibiu, asa ca va pup tare

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 14+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza!
am vazut lista Picai, sunt misto chestiile de care zici, dar nu le consider 'must have', adica eu n-am avut nici una din ele, din lipsa de spatiu in primul rand, si totusi nu le-am simtit lipsa iar cu premergatorul am o problema, nu-s deloc adepta lui, dar na, fiecare cum considera.. eu i-am luat un antemergator, care i-a placut tare mult ca era de impins, si s-a jucat mult cu el si dupa ce a mers singur, l-a stimulat super, pe cand premergatorul chiar cred ca-i leneveste, ca le da o stare de confort si unii copii pot merge mai greu singuri, insa nu e o regula generala, clar...
plus ca stiu multe mamici care au pus copiii prematur in premergator si poate fi periculos, poate tasa coloana si crea niste afectiuni ale coloanei tare naspa pe termen lung... stiu ca unele tari chiar l-au interzis in magazine..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput