Prietene la bine si la greu - 125

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Intre timp Mihnea se autostropeste cu pulverizatorul cu apa si TeTree Ziceti si voi?! As vrea sa i-l iau, sa-i spun ca "nu e voie", dar la cati Nu aud de la el mai bine tac. Distragerea atentiei nu merge... asta cu stropitul cu apa e cea mai mare distracite... nimic nu poate compensa

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu

Alex se distreaza la fel cu apa termala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza

pt Ionela

Lyly si noi mergem la greci in septembrie...in ce statiune vreti sa mergeti?

aaaa, va pupa Stephy pe toate si promite sa revina pe forum dupa ce trece perioada asta mai incarcata cu care se confrunta

si la noi ploua si culmea e ca pe mine de obicei ploaia ma deprima, iar azi am inspirat aerul curat si umed si m-am bucurat de picaturile de apa cazute pe mainile scoase pe geam

va pup

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Neata mai spre pranz si de la mine!

Dana, imi pare rau de funduletul lui David, sper sa fie ok, noi ne reparam repede cu Bepanthen ( a cam inceput sa se irite de la rosii, cel putin asta banuiesc eu, ca a inceput sa le manance de curand)
Maine daca nu ploua, facem o intalneala in Herastrau?

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Lyly, daca nu plec la tara maine, vin cu placere. Mai discut cu ai mei revin.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 18+

Mergi la inceput

Citat:

dana, imi pare rau de iritatia lui David. Despre burta ta... la cat de frumoasa esti ce conteaza cateva luni de burtica, mai ales ca sigur va fi un bebe tot atat de frumos ca David

[

Ionela, am o curiozitate: tu obeservi ca ar fi diferita burtica fata de prima sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:

Intre timp Mihnea se autostropeste cu pulverizatorul cu apa si TeTree Ziceti si voi?! As vrea sa i-l iau, sa-i spun ca "nu e voie", dar la cati Nu aud de la el mai bine tac. Distragerea atentiei nu merge... asta cu stropitul cu apa e cea mai mare distracite... nimic nu poate compensa

Alex se distreaza la fel cu apa termala

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Iulian s-a spalat intr-o zi intr-o nara cu un spray intreg de apa marina. Isi baga tuturoiul ala subtire intr-o nara, apoi apasa cu dintii pe locul unde pui degetul. Si toata apa curgea prin nara si apoi pe el, pe tricou, pana la genunchi. Cand s-a terminat toata apa din spray, l-a lasat la o parte si din ziua aia nici nu a mai pus mana pe el .

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Pfii, m-am saturat de calduraaa, la noi inca e soare la mangalica, putini nori ca se mai respira fata de canicula de ieri, dar tot cald.

Dana, stiu ca pe Ionela o intrebai, da raspund eu: e diferita burtica mea de acum fata de la prima sarcina. E mai mare, mai ascutita, si acum imi iese si buricul afara, la Amalia nu am avut 'buton'..
Cand aflati rezultatele la copro si toate alea analize?
Dar la eco nu calci?? Nu de alta, dar trebuie sa ii arata dovada mamei tale ca nu astepti gemeni

Lylyana, m-am bucurat tare sa te citesc, dar cum de sambata la munci??Pupam Alexu cu julituri, Amalia e plina de vanatai, la julituri inca nu a inceput sezonul

Monis, dixtractie maxima si voua la bulgari!! stii tu, invidie+++++ la maxim pe mine

Lumi, imi pare rau sa aud ca daddy si-a luat zborul, se intoarce cam pe cand trebuie sa va mutati? Spune mai mult de casuta voastra, caci sunt tare curioasa..Mai aveti de lucrat in ea sau e gata renovata?cate camere are? Ii faceti camera pisicioasei?

Ancutz, multam de vestile de la Stephy, sper ca e bine, si nu sunt probleme..
Tu ce mai zici? tot in butoi din cauza facturii aleia nenorocite? Sabi ce mai face nou?

Ionela, si la noi Amalia e in faza cu 'niuuu-niuuu' asa zice ea. Sa o vezi cand nu vrea sa faca/manance cate ceva incepe si se jeleste si zice 'niuuuu-niuuu', in schimb eu tare ma bucur ca mai zice si altceva inafara de bebeluseasca ei

Azi am fost iar dimineata la plaja pt o ora, iar a vrut in apa, si tura asta era si plina de alge si agitata marea, si receee..Nu va spun ca, uite asa, se miorlaia si tot vroia in apa, mama mama, alerga sa prinda valurile, a cazut si in curulet in apa rece ca gheata..Off A trebuit sa plecam de pe plaja ca ea doar in apa ar fi stat, si era rece toata, avea piciorutele bocna. Acum astept sa vad si raceala, ca nu cred ca mai scapam asa ieftin tura asta..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 29+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Mneatza

La iasi ploua, e o vreme de KKO . Nu-mi vine sa cred ca ma poate deprima ploaia.... eu iubesc ploaia, mai ales vara! ce-o fi cu mine

acum a inceput o torentiala si aici . ABia am asteptat - ieri dimineata la 9 cand am urcat in masina, termometrul de la bord zicea 32 de grade, la 12 38. Asta in conditiile in care masina a stat la umbra . Asa ca din partea mea sa ploua neneeeeee

Pupam Mihnea sa treaca usor de faza cu nu

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ancutz, multam de vestile de la Stephy, sper ca e bine, si nu sunt probleme..
Tu ce mai zici? tot in butoi din cauza facturii aleia nenorocite? Sabi ce mai face nou?

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Licu' nu sunt in butoi , cu factura m-am resemnat, am facut si un soi de protest, am platit vreo 30 ron din 700 (prima transa) cu bani de 1 leu, 50 bani, 10 bani si 5 bani
cu zmaul meu deocamdata e bine, e liniste...
nu stiu ce imi lipseste, dar ceva sigur m-a cam rupt de realitate

Sabi... e bine, zic eu ca a mai invatat lucruri noi...imi aduce obiectele pe care i le cer, construieste mereu cate ceva din cuburi (arhitect o face mama), mi-a adus intr-o zi un "T" mare facut din Lego, era asa mandra de opera ei , reactioneaza altfel cand o cert...daca ridic tonul la ea pune botic si miorlaie, daca nu e grav si ii explic pe un ton calm , dar sever se opreste, semn ca a inteles...daca le face nefacute e altfel: intr-o zi m-a suparat rau si pt ca nervii mei erau intinsi la maxim am luat-o de manuta si am impins-o doi pasi mai incolo mai brusc asa , certand-o in acelasi timp, a incremenit pt o secunda, apoi s-a aruncat din fuga in bratele mele si m-a strans tare de gat miorlaind ceva in legea ei (scena aia nu o s-o uit toata viata )...in rest, ar face baie toata ziua, isi da drumu singura la apa de la robinetul de cada si se pune in genunchi sub jet sa-i curga apa pe burtica , a invatat sa scuture mainile daca sunt murdare de praf, nisip, etc, se da singura pe topogan, ne-a uimit zilele trecute ca a stiut singura drumul de la masina pana la locul de joaca (nu se vede spatiul de joaca din parcare)...de vorbit tot nu vrea sa vorbeasca..."nu-nu" zice si ea, cu tot cu scuturatul din cap a negatie...si...nu mai stiu , dar e de ajuns pt moment

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Trimiteti, fetele mele, o torentiala si aici ca lesin...Buna ziua la toata lumea. Iaca si eu pe campul muncii week endul asta, dar saptamana viitoare cine e libera la distractii?Sa va multumesc neaparat pentru aprecieri la adresa Chiarei si pentru comment-uri, sa spun ca ma bucur ca a dat un semn de viata Ancutz si multumim ca ne-ai scris de Stephy , sa pup fundicul lui David sa treaca repede. Lyly Ce placintoi ca pe vremuri, cat ma bucur sa te citesc! Lumi Cat timp sunteti fara daddy?Chiara n-are treaba inca cu stropitul, dar linge tot ce e crema si mi-e frica de mor. O dau cu crema pe corp, se unge si ea, apoi linge de unde apuca si imi arata ca e bun. Oriunde as da-o apuca si baga in gura. Pana acum ii dadeam suzeta pe care o iubeste la nebunie, acum s-a invatat sa o scotata din gura, sa linga bine crema si apoi sa reia suzeta. Ma dispera cu faza asta. Isi da drumul tot mai tare la vorbit, desi cred ca e foarte dezorientata cu limbile. "Baco" e parcul "parco"), daca-i cade suzeta din gura zice "atzzzzo", intelegeti voi de la ce, cu "no no no" nu stim daca e nu sau e "nonna", o cheama "Caia" si arata ca are 5 ani, in rest toata ziua o tine in rusa ei de nu-si mai inchide gurita decat cand doarme. Fetele care ati cumparat de la Kiabi ( Tina ), imi spuneti cum sunt marimile? Adica potrivite varstei, mai mici, mai mari? Multumesc de pe acum, va pup pe toate Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Dana, stiu ca pe Ionela o intrebai, da raspund eu: e diferita burtica mea de acum fata de la prima sarcina. E mai mare, mai ascutita, si acum imi iese si buricul afara, la Amalia nu am avut 'buton'..
Cand aflati rezultatele la copro si toate alea analize?
Dar la eco nu calci?? Nu de alta, dar trebuie sa ii arata dovada mamei tale ca nu astepti gemeni

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Licu, mersi de raspuns. Eu am o burta total diferita de cum era la David. La el era tuguiata si ridicata in sus, acum m-am latit rau si este mai rotunda. De fapt si sarcina este diferita.
La eco m-am hotarat sa nu ma duc. Am vazut ca ma costa aproape 100 de euro una mai ca lumea. Mi se pare un moft sa dau banii astia doar sa aflu sexul avand in vedere ca pe 14 si 15 iulie am programari la medicul meu respectiv morfofetala. Pana la urma cel mai important este sa fie sanatos bebele, nu sexul...plus ca vreau sa traiesc mmentul in care aflu alaturi de sot si de medicul la care merg acolo.
Mai bine ii fac mamei mele un cadou de banii astia.

Dimineata am dus probele la analize si marti primim rezultatele complete.

Mergi la inceput