Prietene la bine si la greu - 125
Raspunsuri - Pagina 14
ionelamaria spune:
Mneatza
Mai, da ce-i cu miscarea asta slaba? Eu stiu ca e vreme mohorata si piticii danseaza in casa ingraditi.... inca.... dar chiar asa?!?!?!
Noi azi la 15.30 avem eco ( morfo) si imi doream tare mult sa mearga si tati cu noi, dar nu se poate ca nu am cu cine sa-l las pe Mihnea.... asa ca singurica ma car la eco. Mi-e asa o ciuda... E drept ca daca as insista as gasi eu pe cineva , problema e ca nici eu nu accept pe oricine ( la matusa mea la care as putea sa-l las sta acum nepotica negativista.... si imi ajung NU-urile lui Mihnea)
Va tot citesc, dar ma ingrozeste si ritmul lent in care se scrie dar si lenea mea de a scrie... Nici pe blog nu am chef de scris desi am tot promis, mi-am tot promis ca scriu.... UFFFF!
Vreau si eu in vacanta.... vreau departe de griji si lume... dar... nu cred ca-mi iese anul asta ... As spune ca "ma fac eu mare" ... dar asta e cu iz de depresie
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu
Ramonika spune:
Ancutzel slabe sanse sa iesim azi, daca ploua si dupa-amiaza cum ploua acum.
cuscri te asteptam cu vesti bune de la eco. cat despre ritmul lent de scris, sunt de acord.
asa ca scrieti mai mult, sa am ce citi
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
smaranditza spune:
'Neatza si de la mine!
raluci, multumesc tare mult de sfaturi pt hemoroizi. A gasit sotul Detralex, am sunat si medicul si mi-a zis cum sa-l iau, si deja ma simt muuult mai bine.
Sa aveti un timp fain la Sibiu (orasul unde m-am nascut eu )!
ionela, dar pe Mihnea de ce nu il luati cu voi la eco? Noi l-am luat pe Timi in fiecare luna la "film" si era tare cuminte cand vorbea doctorul cu el. (eu am un medic din ala...cat un urs de mare si cu o voce grooooasa - el imi tot spune ca Timi isi aduce aminte de vocea lui de cand era in burtica mea si il auzea lunar, si de aceea e asa cuminte cand intram acolo ).
Eu sunt "iada cu 3 capre" (adica cu 3 medici la care merg ) si peste tot mergem in formatie completa.
floricik , multumesc inca o data pt ideea cu ceaiul de marar. Ca o fi de la el, ca o fi de la Detralex, ca de la ambele combinate...dar ma simt mult mai bine.
Si Timi cand e obosit e mai impiedicat si neatent. De multe ori cade pentru ca se "agata" de ceva perete/mobila cu umarul sau cu vreo jucarie.
Mie mi-a calcat mama hainutele pt bebe, asa ca ma duc sa le pun frumos in dulap. Tot nu am reusit sa gasesc ceva info despre hainutele necesare unui bebe de vara... deci....fac cum ma duce mintea.
Astazi vreau sa pregatesc si geanta de spital, ca o tot lalaiesc de nu stiu cand...
O zi faina si racoroasa va doresc!
PS: Concediu placut si relaxant, many si Monis.
Mami de Timi nazdravan si 35+
ionelamaria spune:
Smara, practic nici nu am incercat sa intru cu Mihnea in cabinet pana acum. Tot ce are butoane il atrage ca un magnet. Daca nu primeste reactioneaza: asa... In general nu ezit sa-l iau cu mine peste tot, dar sincer, la spital e atat de liniste si atata calm.... ca daca ar face asa ar afla tot spitalul. Il luam cu noi si ramane pe hol cu tati... dar si asa.... atat ma striga uneori ca tati e nevoit sa iasa afara
monica_80 spune:
Ziua buna si de la noi!
Noi suntem in toiul bagajelilor, maine decolam spre Antalya , astfel incat am intrat sa va pupacesc pe toate si sa ne auzim numai cu vesti bune .
Many daca intri cumva ai putea sa-mi spui cum e vremea in Antalya? (parca acolo erati plecati, nu?)
Mami fericita de printesa Mariuta
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Ziua buna si de la noi! Noi suntem in toiul bagajelilor, maine decolam spre Antalya , astfel incat am intrat sa va pupacesc pe toate si sa ne auzim numai cu vesti bune . Mami fericita de printesa Mariuta |
Sa aveti o vacanta MINUNATA! Moama ce va invidiez Luati-ma si pe mine in gand, va rog! Spor la bagajit si sa aveti o vreme perfecta de concediu
monica_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Sa aveti o vacanta MINUNATA! Moama ce va invidiez Luati-ma si pe mine in gand, va rog! Spor la bagajit si sa aveti o vreme perfecta de concediu Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 22+ cu |
Mami fericita de printesa Mariuta
laurairina13 spune:
Smaranditza, eu te astept pe tine sa imi zici cum ai imbracat printesa mica acum vara, ca nici eu nu stiu cum sa imbrac bb2 in aug-sept cat vor mai fi inca calduri. Probabil body cu maneca scurta, si eventual vreo bluzita de e racoare.. Sunt in mari dubii, bine, la mine mai sunt cam 2 luni pe muchie pana nasc, tu ..mai ai cateva saptamani. La cate sapt ai nascut pe Timi???
Ai cumparat hainute roz?Ce nume ati ales pana la urma?
Ionela, asa e ritmul de scris acum pe aici, nu vezi?toate lumile sunt in concedii, sau pleaca acum..numai noi 'rotundele'stam pe acasa.. Plus de la toamna cand chiar toate vor fi ori la munca/ori cu bb2 mic in brate, sa te tii atunci daca mai ai cu cine schimba o vorba.
Ramonika, la voi ceva ochisori?? un test de sarcina ceva? sau au venit macar iar rusii?
Cum ii tii parul cretulinei in casa? il prinzi tot timpul? Si Amalia a inceput sa aiba ceva pleata de mot si coada, si cand e cald e transpirata toata toata, de tinut clamite in cap nu vrea sa tina, o mai pacalesc cu cate un elastic subtire de ii prind motul, dar si de ala trage sa il scoata..
Monica, drum bun si vacanta placuta!!Ce fain de voi!
Eu singura excursie pe care mi-o permit e pana la Cta la eco si inapoi..Dar cine are mobila in camera copiilor..
Ancutz, plimbareala placuta la Ieshi, desi am auzit si eu ca ploua de numai pe acolo...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 30+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Ramonika, la voi ceva ochisori?? un test de sarcina ceva? sau au venit macar iar rusii? Cum ii tii parul cretulinei in casa? il prinzi tot timpul? Si Amalia a inceput sa aiba ceva pleata de mot si coada, si cand e cald e transpirata toata toata, de tinut clamite in cap nu vrea sa tina, o mai pacalesc cu cate un elastic subtire de ii prind motul, dar si de ala trage sa il scoata.. |
nu draga, fara ochi deocamdata. mi s-a mai reglat in schimb ciclul, mi-a venit 2 luni consecutiv, insa cu fertilitatea tot nu stiu cum stau, avand in vedere ca Ruxi ma suge la greu, s-ar putea sa fie prolactina cam mare pt. ovulatie.
si asa am avut niste zile ca parca mi-a pierit cheful de bb2, desi "zmaul" meu vrea in continuare... eu nu stiu, mai negociem...
parul cretulinei in general il prind in codita cand e cald tare (acum nu e prea cald, e numai bine). s-a obisnuit cu coada, nu mai trage de ea. ne gandeam s-o tundem, dar parca mi-e nu stiu cum. tre sa facem gauri in urechi, iar mi-e mila, ca o sa planga....
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
monis5 spune:
Neat
Sunt si eu pe aici cu cititul, dar nu am cum scrie romane de pe telefon. Dar astept sa scrie Ramonika mult sa am ce citi
Smara ce putin mai ai, faci deja geanta de spital... Oau! Pregatim curand -ele.
Ionela, tinem pumnii la morfo . Ai citit articolele despre echografii din blogosfera, da?
Monica drum bun si vreme frumoasa. Poti verifica vremea pe meteoblue.com
Plecam la masa, kiss!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)