Prietene la bine si la greu - 125
Raspunsuri - Pagina 10
lylyana.ion spune:
Neata!
va ofer ua.
afara e soare cu nor, pare racoare si bine
vine cineva in H?
o zi maxima va doresc!
magdaz_ina spune:
Revin off topic cu rezultatele curei de slabire: 2 saptamani, -1 kg.
Ce am mai aflat:
- despre inlocuirea dulciurilor cu fructe: fructele sunt ca #351;i dulciurile, trebuie consumate cu moderatie pentru ca in caz de exagerari ingra#351;#259;, cresc apetitul #351;i nu tin de foame;
- despre carne: proteinele calmeaz#259; bine #351;i pe timp îndelungat foamea;
- despre slabit: abia dup#259; primele 3 kilograme pierdute se nume#351;te c#259; am început cu adev#259;rat s#259; sl#259;bim
rares - clipe in spirala norocului
raluci_b spune:
salutari de la Sibiu,
Am ajuns cu bine, Remus deja s-a acomodat, doar ca este brrr cam friguletz si nu avem haine groase suficiente, asa ca sa vina caldura mai repede. Ne-am descurcat cumva sa doarma tot singur intr-o camera si desi nu are patutz i-am improvizat unul, cu niste plapumi chestii trestii, dar a dormit foarte bine. Si de azi am ramas fara tati o saptamana, brrr tare nasol mi se pare
Dozz si Bacus zice la fel despre manifestarile acestei varste, la Remus se vad clar crizele, cand nu-i permit chestii, insa din fericire urla cateva secunde si gata, mai nasol este ca ma plimb c u el si vrea ceva anume si ca sa-l iau de acolo tb sa-l ridic in brate
Legat de in juraturi, eu am ramas "impresionata" de un pusti de 1,9 luni care abia vorbea cateva chestii dar stia foarte bine sa zica "motzii tai" si ii lua la rand pe mami pe tati pe mamaie care radeau in hohote si se umflau in pene, cand a ajuns la mine sa zica minunea, m-am uitat tare urat si i-am zis "doar sa indraznesti" din momentul ala i-am fost foarte buna prietena, deci ce zice supernanny zice bine. Nu am sa-i permit niciodata lui Remus sa injure,PAM PAM bineinteles
Va pup, am internet ff slab, cand prind teava mai buna mai intru
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 15+cu
laurairina13 spune:
Raluci, te inteleg perfect cu luatul in brate si stai ca de acum vine greul si burtica mare...
Magda, felicitari pt -1kg, eu am luat +1kg zilele astea
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 29+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Brrrrrrrrrr..am schimbat prefixul la saptamani...mai am 10
si momentan avem si un nume cica: Radu Stefan
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 30+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Brrrrrrrrrr..am schimbat prefixul la saptamani...mai am 10 si momentan avem si un nume cica: Radu Stefan Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 30+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU |
ce sa mai help, daca nu ai strigat la timp acum na, mai ai 10 si gata vine printisorul.
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 15+cu
Ramonika spune:
licu Stefan da, Radu nu prea-mi place. poate faceti un comprimis si ramane doar Stefan si mai pui tu unul: Eric, Eduard.
magda felicitari pt. -1 kg. la cat mai multe cu minus
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
laurairina13 spune:
Ramonika, Eric nu vrea zmau, ca ce nume e asta, si pt mine suna cam strainez, si de asta inca ezit...Eduard- da si nu prea, Radu la fel..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 30+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
tinonino81 spune:
Pic si eu ca musca in lapte,dar si eu eram indoita de numele Radu-Stefan,si acum sunt inebunita,imi place de nu mai pot,parca altceva nu i se potrivea...Raducu lu' mamica.Oricum cel mai important lucru e sa fie el sanatos,ca o sa ajungeti la un consens cu numele.
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Magda, felicitari pt -1kg, eu am luat +1kg zilele astea |
Pai, la voi asa si trebuie ! Sa creasca baiatul mare !
rares - clipe in spirala norocului