Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Carola.. vroiam sa-ti raspund si am uitat. Sora mea avea o tanti la bucatarie o data pe saptamana care gatea dumnezeieste, e curata si eficienta, doar ca nu auzea f bine. O sa o intreb nr ei de tel si ti-l trimit

19+ cu Anna

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

pa si pusi, plecam la masa

hai ca m-am dat pe brazda

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 14+cu

sa aveti pofta

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

vad ca vorbiti de decalotare......eu sunt mamica de fata, deci cand o sosi momentul o sa va bombardez cu intrebari....ca la capitolul baieti sunt pralele...........la mine in familie sunt doar fete
dia noi sigur am fost colege la odisee in sarcina trecuta........dar am vazut ca v-ati mutat pe facebook...........

Roxana mami de Bianca Maria 3 ani in august

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

Lya poate baiatu vrea sa te menajeze se gandeste ca sa te lase mai mult sa te odihnesti si de aia a facut schimbul

19+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

daaaaaaaaaaaa
grijuliu tare
mai nou cand are pofta de ceva imi zice: nu ai manca nush ce?
in mintea lui prob zice ca imi face pofta si cumpar ce vrea el sa bage la matz

bebelinul meu scump

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

10x, fete pt urari. tre sa googalesc cu uterinele alea sa vaz ce-i cu ele

raluci

baby tare tare fatuca ta...cand oi avea doi...sa tii usile inchise la dulapuri

scumpi bine ai venit si din partea mea si sarcina usoara si la termen!

Si eu vreau sa ma apuc de masaj, adik sa-l pun pe barbatamiu sa-mi faca..normal, dar tre sa-mi iau crema..sa vad daca gasesc produsele de la Mamma prin vreo farmacie daca nu..prob iau si eu Weleda.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alina&year=2011&month=11&day=30&babycount=1]
_
17+

Mergi la inceput

pofta mare raluci
Lia m-ai zapacit cu tau...dar avem si noi "nebunul nostru" in familie. cumnatul meu, dupa ce ca toaya sarcina a vomitat sora mea, care are astm...................nu o lasa sa puna la mancare nici un fel de condiment.....sa nu ii faca rau fetitei ei...........manca bine doar cand venea in vizita la mine........ca eu nici nu am exagerat cu condimentele, dar nici nu am facut mancare de spital fara sare
eu am rezistat pana la ora asta fara aer conditionat dat drumu.......dar gata nu mai pot.........s-au facut 33 de grade in camera si afa e mai rau daca deschid geamul...........deci am cedat si este asa de bine

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+

Mergi la inceput

alinuk te rog sa ma crezi, la ce fire are Bianca ma decurcam mai repede cu mai multi decat cu ea singura.............daca v-as povesti ce nazbatii face..........
acum sper ca bb2 sa fie mai cuminte

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:
citat din mesajul lui carola

la mine de 2 zile misca un pic anemic, nu prea il simt. cred ca sta cu spatele. ufff...eu abia astept sa vina 7.07. sa merg la prima eco morfo, apoi mai am una pe 12. mi-am facut de lucru.

mi-ati facut asa o pofta cu mancarea aia a voastra de vinete....vine mama sambata si i-am spus sa imi faca si mie.

chiar nu stiti pe cineva care sa vina o data pe saptamana sa imi gateasca si mie? dupa cum stiti eu am creclaj si trebuie sa stau numai in pat, dar cum nu am pe nimeni pe langa mine trebuie sa imi si gatesc, curat, etc...

19+

www.flickr.com/photos/carola456

veneam yo dar nush unde-s plopii fara sot
nu ai si u o prietena de suflet
care sa=si sacrifice 2*3 ore ptr u?

bebelinul meu scump

+19

sunt colea, pe la Doamna Ghica. da' tu poti doar sa imi trimiti poze cu mancare.

prietenele mele au copii mici si nu pot sa vina.

19+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

LIA,am ajuns,am papat si acum tre sa recuperez din urma.
Am citit cate ceva si nu imi place deloc ce citesc,nu va mai certati,va roooooooog!ca sa va treaca supararea.

gravi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Despre decalotare http://www.copilul. ro/sanatate-copii/boli-obisnuite/Decalotarea-la-bebelusi-a6255.html aici mi se pare expusa o aprere obiectiva cu minim necesar de informatie. Eu zic ca o informare personala buna si o urmarire medicala duce la rezultate bune. La SeB am urmat sfatul doctorului de familie si a fost de ajuns. ( Atentie ca link-ul de sus are spatiu inainte de "ro" si va trebui sa il stergeti ca sa mearga, caci altfel imi zice ca e reclama.

Apropos de asta s av povestesc: anul trecut SeB (fi-miu, 2 ani) si B (3 ani) in piscinuta de copii...SeB ca de obicei isi da slipii uzi jos de pe el ca nu ii suporta si se apuca sa manevreze puzta (scuze dar nu stiu cum sa ma exprim). B ma intreaba: Ce are SeB acolo de e roz? Eu ma fastacesc si evit raspunsul, nestiind ce i-a explicat mama lui... La citeva zile mama lui B imi zice ca la baie in sera precedenta, B tot incerca sa isi faca ceva la putza. Mama intreba: ce faci acolo?, B: vreau sa vad daca am si eu a doua putza ca SeB.

+15

Mergi la inceput