proteza sold

proteza sold | Autor: mikidutza

Link direct la acest mesaj

Stie cineva daca si unde se poate opera mama pt fractura de sold? Am inteles ca preturile pentru proteza de sold sunt f mari, doar teoretic gratuite , si am vrea un spital de stat unde sa fie costuri mai mici. A mai trecut cineva prin asa ceva recent??
Suntem din Bucuresti
Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

sp. foisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bunica-mea s-a operat de 2 ori, nu la sold, ci la genunchi,prima oara la foisor, a 2-a oara la pantelimon!Costul protezei este suportat de casa de asigurari din cate stiu eu, insa bani la dr nu ai cum sa nu dai, pentru ca altfel nu te opereaza!Si nu putini, la ambele spitale, cu mentiunea ca la foisor e mai mult!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Teoretic este gratuit, dar practic nu exista plafon care sa suporte cheltuielile, prin urmare sau mergeti cand sunt fonduri, sau platiti proteza. Nu trebuie sa platiti medicul ca sa va opereze.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Se poate opera la Foisor, Floreasca sau Municipal. Si cred ca si la alte spitale.
Cel mai bun este Floreasca.
Eu cand mi-am dus o ruda la Foreasca nu aveau proteza respectiva si timpul de asteptare era lung asa ca am platit-o.
La Foisor am fost cu alta ruda si a mers mai repede.

Trebuie sa intrebi de valabilitatea protezei. Sunt unele mai ieftine garantate 7 - 10 ani. Dupa 10 ani apar probleme si trebuie pusa alta.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikidutza spune:

Multumesc mult pentru sfaturi,

a cazut aseara si am dus-o cu salvarea la Bagdasar, acolo am intrebat o vecina de salon care avea cam aceeasi operatie si mi-a spus ca ea a vorbit cu dr si nu sunt fonduri asa ca a achitat in avans 3800 ron si a doua zi urma sa fie operata. Am vazit pe net ca sunt preturi intre 1000 si 3000 E pt o proteza de sold. Azi ma duc sa vorbesc si eu cu dr , sa vedem daca analizele ii permit operatia si cat costa. Oricum in spital nu au de nici unele, m-au trimis la farmacie cu o reteta pentru calmante, deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikidutza spune:

@Viviana

s-a intamplat de mult cu ruda pe care ai dus-o la Foisor? si ce inseamna <mai repede>. Mama are dureri mari si nu se poate misca deci nu stiu cat putem astepta

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cu ruda de la Foisor a fost acum 2 ani.
Azi s-a internat si a doua zi a operat-o.

Ideea este ca trebuie operata cat mai repede. Fractura de sold este un risc pentru vrastnici datorita complicatiilor ce apar: escare sacrate, complicatii pulmonare... Ar trebui sa stea cat mai mult in sezut ceea ce este destul de greu.

Fiosorul acum 2 ani nu arata bine.

Daca ar fi sa o iau de la capat m-as duce la un spital care sa aiba toate specialitatile si posibilitati de recuperare dupa operatie.
Ruda operata la Foisor a facut complicatii la plamani dupa operatie si a trebuit mutata la un alt spital.

Dar asta depinde si de varsta. Avea in jur de 70 ani.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput