Sterilet GOLD T -unde gasesc?
Buna,tuturor.Sper sa ma puteti ajuta cu o informatie..la ce farmacie gasesc sterilet GOLT T si cam la ce preturi?Asistenta doctorului mi-a zis ca ea stie ca la farmaciile HELPNET s-ar gasi,dar as vrea sa stiu daca si la alte farmacii in pot gasi,ca imediat mergem in oras,si cu mandra mica dupa mine nu prea pot trambala aiurea.Multumesc
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...
Raspunsuri
XIO spune:
E vreo 300 de lei unul. Nu stiu unde poti gasi, eu am vazut la noi la spital cand avenit firma sa isi faca reclama.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Alex@Sara spune:
Am gasit la distribuitor,la 226 plus transportul 25 ron
Dar am mers la nimereala intr-un Sensiblu si am gasit la 198,si avand card cu 20% reducere l-am luat la 158 .Sper s afie ok,ca m-a intrebat tipa ce marime,ca sunt mai mici,normale si mai mari.AM luat normal,ca deh,dupa 3 nasteri nu cred ca ma incadrez in small .Abia astept ziua de sambata,sa imi mai iau o grija de pe cap
Deci,,mamicutelor care mai sunteti interesate de acest sterilet,il gasiti la Sensiblu,si daca aveti si card...si mai bine
...
mariussk spune:
Am un sterilet de vanzare GOLD T cu fir de aur,steriletul este nou cu termen de valabilitate pana in 2013 marime normala, pentru detalii 0728355257
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AYUMI Sper sa nu supar pe nimeni ca ma bag si eu,dar e bun acest sterilet? http://naokisiryuji.blogspot.com |
Scuze ca raspund atat de tarziu,abia acum am vazut intrebarea ta .
SI raspunsul meu este-Da,pentru mine e ff bun acest sterilet.Il am montat de mai bine de 8 luni si nu am absolut nici o neplacere din cauza lui .Eu una,il recomand
Merita sa bagati un ochi ....
cornelvlad spune:
buna Alex@Sara
de unde ai cumparat steriletul cu fir de aur si cat ai dat pe el? vreau sa ii cumpar sotiei si nu am vazut pe nicaieri.sunt din bucuresti.multumesc anticipat