Praline belgiene (52)
Raspunsuri - Pagina 9
ardeiash spune:
salutare fetelor,
ne-am intors si noi din insorita romanie cu 6300 km trasati prin europa ... sunt varza deci dor va sarut cu dor pe fiecare in parte si va intreb daca sunteti amatoare de bbq,,, sarbatorim cei 6 ani de ''convietuire'' virtuala?
pupici
Bepii spune:
Ardeiash, bun venit acasa! Ti-a fost dor de casa, de Be, de noi in general? Odata venita acasa sper ca si forumul se va anima pt ca de regula tu esti cea care tine aici "flacara aprinsa"
Geo_Sofia, bun venit printre praline! Sa-ti traiasca micuta Diana-Gabriela. La intrebarea ta cu laptele praf nu stiu ce sa-ti raspund ca mi-e mi-a trecut de mult vremea bebelushilor. Acum astept ca fiu-miu sa ma faca bunica.
Gata, ma duc la "Highland games" si ziua recoltei in apropierea casei in Vrijbroek park. Pt amatorii de jocuri scotiene, muzica specifica scotiana si alte chestii e super!
Pupici apasati muuuwwah
geo_sofia spune:
va multumesc penrtu raspunsuri,si ma bucur sa ma aflu printr voi! eu am inceput deja cu NAN TRANSIT si as vrea sa-l schimb.bebelina mea papa si san inca..ce fel de nutrilon ca am vazut mai multe feluri? printesa mea are 4 luni.
andre_ea spune:
Buna,
Vin si eu cu o intrebare.
Unde ma duc daca vreau sa fac acea procura pentru ca copiii sa poata iesi din tara cu tatal lor?
Cand am plecat de acasa ma gandeam ca ma intorc eu sa-i iau si facem procura la notar in RO.
Acum ma gandesc sa vina el cu ei si trebuie sa rezolv cumva cu procura.
Multumesc mult pentru sfaturi.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andre_ea Buna, Vin si eu cu o intrebare. Unde ma duc daca vreau sa fac acea procura pentru ca copiii sa poata iesi din tara cu tatal lor? Cand am plecat de acasa ma gandeam ca ma intorc eu sa-i iau si facem procura la notar in RO. Acum ma gandesc sa vina el cu ei si trebuie sa rezolv cumva cu procura. Multumesc mult pentru sfaturi. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David |
si eu am aceeasi intrebare. In plus, cat costa?
Andreea, cum merg cautarile de aprt?
andre_ea spune:
Am gasit ceva care imi place. Ma enerveaza ca agentia imi cere mie comision (pe care nu mi-e clar daca il recuperez sau nu).
Va spun maine ce am facut.
Delu Prichindelu'
Prichinduta
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andre_ea Am gasit ceva care imi place. Ma enerveaza ca agentia imi cere mie comision (pe care nu mi-e clar daca il recuperez sau nu). Va spun maine ce am facut. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David |
eu am platit astfel la agentie:
-cand m-am decis ca vreau aprt. asta, am fo la agentie si am semnat un precontract, un fel de rezervare, si am dat 500 euro cash. Astfel, s-au asigurat ca in 1 sapt. nu ma razgandesc si nu mai vin la semnarea de contract
-Agentia a stabilit intalnire cu propritara
-cand am semnat contractul cu propritara, am platit restul de chirie pt prima luna (ce a mai ramas peste aia 500 euro)
Cu contractul in mana, m-am dus la banca si am finalizat platile - cum mi-a spus agentia.
Practic, agentia era platita de propritar.
In ce zona ai gasit? ce pret? etc
andre_ea spune:
In Uccle, 900 euro, 3 dormitoare, ultimul etaj :(.
Da, asa imi cer si mie 400 euro. Treaba e ca eu il vreau de la 1 sept. Si mai sunt doar 3 zile pana acolo. Ce naiba le mai trebuie garantia asta? Ai platit prima luna in avans si ai depus si 2 luni garantie?
Delu Prichindelu'
Prichinduta