Praline belgiene (52)
Raspunsuri - Pagina 18
yula94 spune:
Buna fetelor
Sunt o mamica a doi copilasi,fata si baiat din Bruxells.
De mult v-a citesc din umbra,dar nu am indraznit sa scriu.
Acum am nevoie de ajutorul vostru cu un sfat,poate ma pute-ti ajuta...e ziua de nastere a fete-i mele pe 28 si nu as mai vrea sa i-o fac acasa din simplul motiv ca baiatul este mic ,are deabia 8 luni jumate si este invatat in liniste fara galagie si harmalaia a catorva copii .
Daca ati stii sa imi spune-ti o adresa de un loc de joaca unde as putea sa ii fac ziua....!!!Aici in Bruxelles as prefera,nu avem masina asa ca ar fii foarte greu cu transportul sa mergem in alta parte.
Sanatate la copilasi si la gravidute si nastere la termen cu sanatate.
Multumesc frumos...
prettysunshine spune:
Cleo,eu i-am trimis pe parintii mei sa opreasca alocatia in Romania,eu eram deja aici,stiu ca au cerut o groaza de acte care n-aveau niciun rost,dar nici vorba de contract de munca.Aici a durat vreo trei luni din momentul in care am aplicat si pana am primit-o.Am aplicat in octombrie si au inceput sa mi-o plateasca in ianuarie sau februarie,nu mai tin minte exact.Nu au cerut nicio dovada din Romania,desi eu ma pregatisem cu hartia.Insa din cate stiu eu verifica ei daca s-a oprit alocatia in Romania.Iar eu am oprit intai alocatia in Romania si apoi am aplicat aici pentru alocatie.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui prettysunshine Cleo,eu i-am trimis pe parintii mei sa opreasca alocatia in Romania,eu eram deja aici,stiu ca au cerut o groaza de acte care n-aveau niciun rost,dar nici vorba de contract de munca.Aici a durat vreo trei luni din momentul in care am aplicat si pana am primit-o.Am aplicat in octombrie si au inceput sa mi-o plateasca in ianuarie sau februarie,nu mai tin minte exact.Nu au cerut nicio dovada din Romania,desi eu ma pregatisem cu hartia.Insa din cate stiu eu verifica ei daca s-a oprit alocatia in Romania.Iar eu am oprit intai alocatia in Romania si apoi am aplicat aici pentru alocatie. Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011) |
ei, asta e problema, ca in ro nu mi-au oprit-o. desi le-am zis verbal si eu, si sotul a facut cerere acum - dar fara nr de inregistrare...
Am mai avut aventuri cu banii de concediu de crestere a copilului in Buc. - sper sa nu mai umblu prea mult si pt asta.
carmenstefi spune:
neata pralinute,
Cleo,noi am rezolvat destul de usor cu oprirea aloctaiei din Romania,ff simplu(ma gandeam ,daca statul numai trb sa dea bani imediat iti fac formularul)asa ca durat cateva ore,iar aici la depunerea dosarului pt fetita nu mia trebit acel act ,asa cum zicea Prettysunshine,ei te verifica,la noi inca mai dureaza venirea banilor pt ca abia avem o luna si ceva de cand am depus hartiile ,asa ca merem inainte si se va rezolva
Yula94 bun veni si poate te alaturi si grupului de pralinute!,eu stau mai aproape de Antwerpen asa ca mai putin ajutor de la mine,dar sunt sigura ca vei gasi ,poate si pe internet sau fetele de aici te vor ajuta sigur.
Super karaoke a mai fost!!!!inca si acum il mai simt(in oase),mai trebuie exersata iesirea...face bine si la siluet
O saptamana frumoasa va doresc....cu tot cu norii astia urati
carmen si stefi
yula94 spune:
Buna dimineata
Multumesc carmenstefi pentru raspuns.
Pe net am cautat,nu imi da nimic,sau poate nu ma pricep eu ,nu stiu.
O zi buna la toate pralinutele.
ninaM spune:
Buna bombonele!
Yula,bun venit printre pralinutze!!in legatura cu intrebarea ta,as vrea sa te ajut dar nu stiu in ce zona locuiesti...daca spui ca nu ai masina,nu are rost sa te trimit cine stie pe unde...eu stau in bxl,auderghem mai exact si aici stiu cateva locuri de joaca frumoase pt copii unde poti face o zi onomastica.Daca imi spui unde anume locuiesti,iti caut eu cu placere un loc de joaca( aniversare) pt fetitza ta.
Brrr,ce vreme...nu-mi vine sa ies din casa ioc!Azi l-am tinut acasa pe alex ca tuseste ca un magarush,si parca e din ce in ce mai rau.I-am luat de dimi busuioc de la plafar,sa-i fac ceai,a baut cu chiu cu vai,si parca e mai binishor...sper sa nu mai am alta noapte alba ca sunt deja rupta!
Va pupicesc pe toate si sanatate multa!!!
dia_tm spune:
Nina, tusea trece cu ceai de busuioc???
(ca si noi ne-am procopsit cu de-astea)
Yula, ca locuri de joaca noua ne plac Rainbow kids ( www.rainbowkids.eu/ " target="_blank">http://www.rainbowkids.eu/ ), Paradise kids ( www.thekidsparadise.be/" target="_blank">http://www.thekidsparadise.be/ ).
Am mai fost la o zi de nastere la Mini Mayfair - tare dragut si pe acolo: http://cscmayfair.be/site/index.php
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
ninaM spune:
Dia,da...ceaiul de busuioc e foarte bun la tuse,are efect calmant si expectorant.(cica-i bun si pt nervi:))
yula94 spune:
Buna seara
Multumesc mult pentru ajutor,eu stau in Forest.Am sa intru pe adresele de mai sus sa vad ce oferte au si unde anume sunt.
Despre noi,ce sa v-a spun,suntem aici din 2006 eu si sotul,fata am adus-o in 2009 in primavara,in toamna a intrat la scoala avand doar 5 ani,acum suntem in clasa atreia si deabia luna asta implinim 8 ani.
In 2011 am ramas gravida din nou,am nascut in februarie 2011 un baiatel cu probleme la picioruse,pieds bots congenital,am urmat tratamente cu gips,l-am operat,acum purtam orteze pana la varsta de doi ani.
Momentan eu nu lucrez,de fapt din 2009 de cand am adus fata nu am mai lucrat.Doar sotul.
Asta ca sa ma cunoaste-ti cat de cat.
V-a urez o seara placuta si toate cele bune.
ninaM spune:
http://www.stardustpark.be/
Yula,incearca si aici...este mai aproape de tine, banuiesc!Eu am fost acolo cu copii,la joaca,si au fost tare incantati...e mare si au f multe atractii.
pupici