Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Pai nici al meu nu are mai mult de 11 kg, si alea trase de par... stiu ca e greu de acceptat de parinti cand copiii incep sa reduca cantitatea de manacare... dar asa e normal... si al meu e radiografie... ii numeri coastele... dar si asta e normal... incep sa prinda alura de copii si-si pierd formele de bebelus. Al meu manca dimineata cate un castron plin de piure de fructe cu cereale, asta insemnand cel putin 2 fructe maricele... acum ciuguleste 3, maxim 4 dumicati din ce-i fac eu acolo, pateu sau cascaval, etc, si cateva guri de lapte.. cu asta ramane pana la pranz cand ii dau ciorba sau ce-i mai pregatesc... mai ia cativa biscuiti cand si cand... poate o sa ziceti de mine ca sunt neglijenta, dar as da un preimiu celui care ar putea sa-i bage ceva in plus in gura

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Camy - important este cum e starea lui... daca e buna... Si Vlad are 11.5kg si nu a mai luat in greutate de ceva vreme... desi el roade non-stop ceva Pentru linistea ta, fa-i un examen copro sa nu fie vreo giardia pe-acolo, desi nu cred... Sa stii ca ei mai reduc din mancare si cand incepe sa fie ff cald... pana se acomodeaza organismul cu noua temperatura

Vlad se scoala de 3 zile la 5.30!!! O fi si de la dinti... sau poate scurteaza perioada de somn... Andi se culca la 10 si se scula la 6 cand avea 2 ani... asa ca Dar nu pot sa-l culc mai tarziu ca nu il lasa pe Andi sa doarma si el are nevoie de mai mult... Momentan sunt zob de somn, am si racit si am si nasul umflat ca m-a lovit Andi din greseala cu o cutie metalica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Eu deocamdata,probleme cu mancarea nu am deloc din partea lui Stefanut,din contra mananca....prea mult,adica ,mai mult decat RazvanNu face mofturi la masa decat daca nu poate manca din cauza maselutelor care il necajesc si trebuie sa iasa,sau daca e bolnavior.Probleme la masa am din partea lui Razvan,lui nu-i trebuie mancare niciodata,la nici o masa din zi...sau daca mananca ,vrea lapte cu cereala sau paine cu unt si gem , la fiecare masa .Cu masa de dimineata mai merge,mai gaseste el ceva sa-i placa , dar cand este vorba de mancare gatita, e jale.Cand ii spun la amiaza sa vina la masa,replica lui "eu nu vreau ciorbita !".Nici nu stie care e meniul dar el asta spune.Pana pe la 4 ani manca si el bine,cam de atunci a inceput cu mofturile...
Noi iesim afara,mergem la gradina zoologica

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
aaaaaaaaaaa....si nu-mi mai spuneti ca fetitele au 10 kg...pt ele e normal asa....pt Fla nu e normal...ar trebui sa aibe minim 12 kg la varsta de 18 luni...

plus de asta..Fla nu are zile mai bune si zile mai rele...el vesnic are doar zile rele...

Sanatos sa fie Flavius, indiferent cate kg are !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui 28061982
adela are 10 kg. la inaltime e super. si totusi nu mi se pare slaba. mi se pare ok. ea mananca de toate si bine in ultimul timp, cu mici exceptii cand are zile cand ciuguleste. zilele astea le cunosc de dimineata. daca dimineata nu mananca bine, a pai tot restul zilei e asa.

Uite asa ma simt si eu mai bine cu cele 9500 gr ale lui Rares. Taman asa ii sta bine, nu ?!

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
David papa f mult si totusi are 11,5 kg, nu stiu unde merge atata mancare...ii subtirel, dar mi se pare ca arata f bine, a baietel nu a bebelus pufos....n-am pb cu el cu mancarea, f rar se intampla sa pape mai putin la o masa sau sa nu vrea deloc....
stiu ca ii frustrant sa nu pape, eu sunt ,mama frustrarilor' cauzate de mancare, dar m-am mai linistit si eu...daca papa putin la o masa il las in pace, papa bine la urmatoarea...
camy spun si eu ca fetele, pt linistea ta poti face o analiza de scaun...daca nu ii nimic, atunci asta este...nu moare de foame fii sigura...o fi caldura, dintii...

David jos are doar cei 2 dinti centrali si 2 masele in spate....si acuma in sfarsit ii ies 2 dintisori, unu de-o parte unu de cealalta, langa dintisorii de jos....

David papa imediat peste cu legume...noi avem supa de mazare cu galuste si fac pireu de cartofi cu nu stiu ce
v-am pupat...o duminica frumoasa

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Noi am venit repejor in casa, nu am mai putut sta afara,bate foarte tare vantul.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

aaaaaaaaaaa....si nu-mi mai spuneti ca fetitele au 10 kg...pt ele e normal asa....pt Fla nu e normal...ar trebui sa aibe minim 12 kg la varsta de 18 luni...

plus de asta..Fla nu are zile mai bune si zile mai rele...el vesnic are doar zile rele...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

daca i se vad coastele-sa nu fie inceput de rahitism,mergi cu el la un pediatru-iti va da niste analize!referitor la pofta de mancare,eu zic ca e suficient cat a mancat,camy!e un copil,nu un om mare!insa pentru linistea ta-fa-i un coparazitologic,sa nu aiba viermi!sanatate si rabdare va doresc!

*Blackmoon Lady 7+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Busy-imi pare rau de raceala si nasu' umflat.Semeni cu Rudolf,acu'?Imi pare bine pt sot!!

Alinutza-ai curaj cu operatiunea olitza.te asteptam mai des pe la noi.Acusica e ziua ta,tre' sa ne dai de baut!

Pishko...mie tot mi-e rusine

Cum zicea si Magda si Adriana-sanatosi sa fie indiferent de diferenta de kg dintre ei.Uite, David papa mult si are arderile interne rapide,cum spunea Ady..nu se prinde de el.Unii manaca un pic si se ingrasa una doua,altii se satura manacand putin,altii mult insa daca copilul e gras, nu e neaparat si sanatos, ce e mult, nu e neaparat si ok.Multi parinti isi indoapa copiii si ajung obezi, iar apoi stau cu ei prin programe de slabit,doar pentru ca li se parea lor ca nu mananca destul!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Alexxa-cum fu cu sotu' la film?Unde i-ati expediat pe mostenitori??

Chiar fete,cum stati cu viatza "romanticoasa"?

Citat:

Mergi la inceput