| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana oaaaaaaaaaaai si eu vreau animale ca ale tale eu am gasit cu 22 lei vreo 5 animale, dar nu numa domestice ci amestecate |
9+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Fetelor, am si eu o curiozitate... dimineata cand il spal pe dinti pe mihai incerc sa-l fac sa scuipe, dar nu stie si inghite spuma aia... nu-i pun decat ff putina pasta de dinti pentru varsta lui, dar totusi ma gandeam daca e ok... eu incerc sa-l clatesc dar pana ajung eu cu apa curata el deja si-a clatut singur gurita
... voi cum faceti?
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
| citat din mesajul lui pishko Fetelor, am si eu o curiozitate... dimineata cand il spal pe dinti pe mihai incerc sa-l fac sa scuipe, dar nu stie si inghite spuma aia... nu-i pun decat ff putina pasta de dinti pentru varsta lui, dar totusi ma gandeam daca e ok... eu incerc sa-l clatesc dar pana ajung eu cu apa curata el deja si-a clatut singur gurita pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |

9+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
[quote]
stie sa scuipe,dar nu pasta de dinti![]()
[quote]

asa stim si noi
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)