Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
eu servesc un ceai cu lamaie
lady spor la cumparaturi si la placintit

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'Neatza,fete dragi!

ieri n-ati prestat mai nimic...

Ieri am vorbit cu Roxaly..si e tare supi cu Matei,a facut eneterocolita si caca cu sange.sa dea DD sa se faca bine!

Bobomom a ajuns si ea acasa...azi e in plimbari.Nu i-a reusit FIV-ul si e tare dezamagita,insa mai incearca
GO,GO,Bobomom!

Noi pe acasa...ieri am prestat niste placinte cu mere....azi lenevesc,vase,rufe..din astea...n-am chef de nimic.

Maine e ziua aviatiei si am primit invitatie laspectacolul aerian.Asta daca nu ploua!

Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana placut,linistit si plin de dragoste.love u all.

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

'neata
roxy multa sanatate la pui si refacere usoara

mai este vreun fulgusor care n-a zis niciodata mama? in afara de al meu bineinteles ...
daca ma striga sau vrea ceva imi spune nana, de fapt zice nana pe oricine striga, dar mama n-am auzit niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

'neata
roxy multa sanatate la pui si refacere usoara

mai este vreun fulgusor care n-a zis niciodata mama? in afara de al meu bineinteles ...
daca ma striga sau vrea ceva imi spune nana, de fapt zice nana pe oricine striga, dar mama n-am auzit niciodata

Lasa ca ai sa te plictisesti cand va incepe-asa deodata

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

bobomom nu fi dezamagita, pastreaza-ti speranta si sunt sigura ca vei reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Bobomom -
Adriana - Vlad pana la un an si 6 luni nu a zis deloc mama... acu' nu mai tace... toata ziua "maaaamaaaa"

Eu saptamana viitoare plec la Londra - si imi las baietii singuri - am mari emotii, mai ales ca sotzu' nu e complet refacut... Dar am si o veste buna - s-ar putea ca sotzul meu sa reuseasca sa-si schimbe serviciul si sa plece din aberatia unde lucreaza acum... ne-ar folosi niste si

Va pup

Mergi la inceput

mummy ma bucur ca David nu-i singurul...astept sa aud si eu cuvantul magic
drum bun sa ai in calatorie
Doamne ajuta sa aiba sotul serviciul pe care si-l doreste
SUCCES SOTUL LUI MUMMY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor am revnit da sunt varza am racit rau asa ca un ceai cu lamaie si o cana mare cefaea ar fi super bune pt mine, fug sa ii fac lu ary o supa cu galusti si revin cand o culc

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Adriana - din pacate tocmai am aflat ca sotul nu a reusit... pentru ca nu scrie in CV ce trebuie... adica nu conteaza experienta practica si aptitudinile... ci ceea ce scrie in cartea de munca - Romania!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sunt bine...doar cu multa treaba, acum pe la servici, copilas la soacra, musafiri dragi pe la noi...

pupici tuturor!
pe luni!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput