Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}
Raspunsuri - Pagina 12
A_driana spune:
'seara
camy cum stati cu mancarea? daca are companie nu are apetit mai mare?
eu in seara asta am facut crema de zahar ars...pt laptele lui David
...acuma ii da sotu sa pape...eu ma uit la Kassandra ![]()
o seara faina va doresc
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
Camy,ma bucur ca sunteti mai veseli
Alexxa-gata sesiunea?te apuci iar de pictat?
Adriana..crema de zahar ars..
,prea dulce pt mine acu'..insa buuuuuna
Ce face David?s-a mai reglat cu mancatul laptelui?
Busy..cum e sotul?mai bine?Am ascultat azi la tv o emisune in care zicea ca cei ce au hernie de disc ori au fost operati-trebuie o alimentatie bazata pe legume,foarte multe legume..fara sare!
Ragapie..nimic nou de zis?Maya spune cuvinte?Cati dinti are?Ce meniuri ii faci?ce papa,cat?cate mese pe zi?fontanela i s-a inchis?cu problema aia,cand ati fost internate in afara tarii-ati repetat analizele,totul e ok acum?Tu?incepi munca,cand?ce faci cu buburuza?
Laura_B..mai vino pe la noi,ca rar intri..mai zi-ne de Sophy..noutati,cum e starea Dianei,ce planuri de vacanta aveti!am inteles escapade scurte..pe unde?O vacanta in doi-sa inteleg ca nu va permiteti!
Roxaly..stiu ca ne citesti,nu fi zgarcita si mai zi-ne despre voi![]()
Tiusca,Madalina_T,Rody_ms,Pirelia,Cryss_oana,vioo,dana_flor,Romanitza,dienutze,Katyushka,Andrutza,nu cred ca mai exista vreo sansa sa ne scrie..
Alina-si tu intri asa rar-chiar nu e timp?
mie mi-e greu sa cred ca niste persoane care au acces la internet, nu intra aproximativ zilnic,macar 10 min,asa ca ma intreb oare de ce nu si aici
.
Magda-voi?noutati?plecati in vacanta..unde?Iarina-in ce clasa e acum,a luat vreun premiu?tu?incepi munca anul acesta sau in cazul lui Rares se sta 3 ani acasa?ce mai gatesti...ce activitati mai desfasurati in perioada aceasta?cum trece o zi la voi?ai iesit din butoi?
Gabitza-tu?gata,ai spalat butoiul?Dragos?Face progrese la terapie?Eu nici acum nu am inteles ce te ingrijoreaza exact pe tine:faptul ca nu are aceleasi deprinderi ca ale Evei,ca nu evolueaza in tandem?sau ti se pare ca intre el si alti copii sunt diferente nete in relationare si altele?
gata,ca am trancanit destul!noapte buna fete!love u
*Blackmoon Lady
8+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'neata
lady David face ff bine, multumesc lui Dumnezeu, creste precum Fat Frumos...de papat papa ff bine....iar cu laptele nici n-am mai incercat demult, sa-i dau lichid....asa gros cu lingurita il linge pe tot...
ma streseaza ca si dimi si seara trebe sa-i fac cumva gros, eu seara cel tarziu la 20 trebe sa fiu in casa sa ma apuc de fiert, apoi grabeste-te sa-l racesti sa poata manca, si zilnic altceva..... dar n-am ce face, pt el fac orice....ma bucur totusi ca-l accepta si asa....si papa iaurt si branza cu pofta...
incepe sa ne imite f mult, si la gesturi si la cuvinte, el le spune tare dragut.....ii duracel nu altceva, nici 2 secunde legate nu sta intr-un loc, mereu pune, ia, aduce, cara, face trasee cu masinile prin casa....zoala mare ce mai
.....
da is nebuna dupa el, dupa mirosu lui, dupa pupicii pe care mi-i da, dupa tot......si sotu ii lesinat....
no gata cu atata lauda...
eu acuma gatesc, sunt in priza de la 8, supa de fasole verde si salata de linte cu piept de pui...asta este meniu pt toata familia azi...
v-am pupat pe toate
My_Lady0091 spune:
'neatza si.....
Felicitari cu ocazia onomastii tuturor celor ce serbeaza Sf.Petru si Pavel/Paul!!!
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
deci azi ii sarbatoare ![]()
La multi ani tuturor celor care se serbeaza azi 
busymummy spune:
Neatza.
Lady sotzu e mult mai bine. Ai dreptate, regimul e necesar... insa ai cu cine sa stai de vb?
Dutzu si-a dat drumul la vorba - de ieri pana azi am adaugat in vocabular: "baie", "co-piii", "manu" (maru'), "cana", "chitz" (soricel). Ce imi place e ca se chinuie tot mai tare sa le zica corect.
getik1 spune:
buna fetele
eu azzi plec la mami si mai vin maine seara asa ca sa nu ma dati disparuta va pup si ne auzim
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
magdaz_ina spune:
La multi ani sarbatoritilor ! 
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Magda-voi?noutati?plecati in vacanta..unde?Iarina-in ce clasa e acum,a luat vreun premiu?tu?incepi munca anul acesta sau in cazul lui Rares se sta 3 ani acasa?ce mai gatesti...ce activitati mai desfasurati in perioada aceasta?cum trece o zi la voi?ai iesit din butoi? |
Lady, am parasit de mult butoiul pentru ca nu e frumos sa monopolizezi situatia.
In vacanta cred ca nu vom pleca curand, acum facem slalom printre controale medicale.
Iarina este la gradinita, au avut serbare la sfarsit de an si a primit diploma la engleza.
Eu voi sta cu Rares in CCC pana la 3 ani.
Cu gatitul, am preluat din responsabilitatile sotului care a intrat la regim si deci gatesc dietetic.
Ne straduim sa stam pe afara cand e vremea frumoasa, mai caut pe net informatii despre problemele lui Rares, incerc sa vad cum si daca vom rezolva cu indemnizatia de insotitor.
Bonus: sotul a fost diagnosticat ca fiind hipertensiv si cumva vom integra si acest aspect in tabloul global.
Alte aspecte: am primit luna asta doar 1/4 din salariu ca semn de "simpatie si bunavointa" a colegei mele de serviciu. Luna viitoare e posibil sa primesc si restul de bani... vom vedea atunci.
Printre altele, incerc sa ma las de dulciuri si sa dau burtica jos (3-6 kg).
In concluzie, suntem bine, multumim de intrebare.

rares - clipe in spirala norocului
My_Lady0091 spune:
getik-drum bun,relaxare sa ai!
busy-da pune-l scumpa la regim fortat,daca nu vrea...bumbaceste-l(glumesc
)
magda-ma bucur ca sunteti ok.Dar Iarina nu prinde grupa 0-inainte de clasa I?
OF..da' cum de e hipertensiv sotul?de la prea multe suparari,cred!![]()
ce treaba are colega ta cu banii tai de CIC?cum de nu i-ai primit pe toti?
spor la slabit-eu de fiecare data cand m-am apucat in forta
,am ramas
.Ironia sortii-nu?![]()
*Blackmoon Lady
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 magda-ma bucur ca sunteti ok.Dar Iarina nu prinde grupa 0-inainte de clasa I? OF..da' cum de e hipertensiv sotul?de la prea multe suparari,cred! ce treaba are colega ta cu banii tai de CIC?cum de nu i-ai primit pe toti? |
Da, Iarina va prinde o grupa pregatitoare la gradinita si una la scoala.
Sotul a prins o combinatie de stres, factori genetici si supraponderabilitate. Acum are tratament si vom face si un control cardiologic.
Colega mea si cu mine lucram la financiar (suntem bugetari si indemnizatia CCC eu o iau de la serviciu). Colega mea e foarte "fericita" ca sunt in CCC deci a profitat de un context de imprejurari pentru a-si manifesta la modul concret "bucuria" ei personala in legatura cu faptul ca eu am ales sa stau in CCC si nu am revenit la serviciu.
Aceste gen de manifestari au avut loc si in cele 2 luni de concediu pentru Iarina si cu ocazia concediului de maternitate pentru Rares pe principiul : "tu stai degeaba acasa si iei bani, eu trebuie sa muncesc in locul tau. Deci, daca vrei sa iti iei banii vino la serviciu si munceste pentru ei ! "
rares - clipe in spirala norocului