Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 3
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Si iarashi ceva... Voi lasati geamul deschis peste noapte in camera unde doarme copilul? Eu il inchid la culcare din cauza galagiei (nu cine shtie ce galagie, dar un zumzet din ala continuu) si zic mereu ca il deschid mai tarziu, dar nu o mai fac decat tocmai dimineazta, pentru ca intre timp imi intra mie frigul sub piele si cum fetele se si dezvelesc, aleg sa nu le mai deschid geamul. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
danasor spune:
MP imi place tare sa te citesc

o zi frumoasa si tie, si tine-o asa cu plimbarile

decenuela spune:
neatza fetili...sarumana de coffe danasor...asea e de buna facuta de altcineva...
eu mai profit de cateva clipe sa-mi beau cafeaua..tocmai i-am servit un milkshake ( il aud chiuind deci e treaz
)....dar ma fac ca ploua...
sondaje..
1.nu olitza...si nici n-am mai insistat ...imi mai arata pampersul cand a facut
2.4 incisivi sus si 2 jos....si cam atat....roade tot..
3. nu las geamul deschis insa las usa deschisa la el...si geamul deschis la noi ...
4. miscare...
...e de jale...din pctul meu de vedre daca nu te duci la sala...acasa nu faci cum trebuie...la sala trebuie timp..so...oricum cat am fost nu am slabit m-am mentinut dar statea altfel carnea pe mine si eram si eu mai fresh...
5. dieta...hm...cred ca nu mai zi nik despre asta ca je nu sunt un exemplu de vointza.. ce-am tinut eu si alicredo..nu e tocmai dieta ci de fapt un mod sanatos de viatza...concluzia mea...functioneaza..insa iti trebuie timp..sa mananci...nu trebuie sa sari mesele...si din pacate...je am calcat pe bec...
6. ruxita ia strictul strictumorum....si la haine si la tot...poti sa-ti incalzesti in termos lapte...din asta din magazin...o sa tina ceva ore...in rest ii day lui kay...ce o sa papati si voi pe acolo..
mergeti cu trenul?
larisel sorry pt gemanutze...off...mai vad in parc si ma ganedsc la tine ce greu tre sa-ti fie...iti trebuie multa putere si rabdacol...( cu dieta incearca sa mananci 5 mese...fara paine , dulciuri, grasimi , prajeli)
na ca am uitat daca mai era ceva...
a....ruxita..m-a terminat cre-cra-ul tau

azi ma duc la munca
sa aveti o zi superba
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
neatza
danasor tare buna cafeluta ta
scriu si eu repede ca Dragos deja bate cu picioarele in tablia de la pat si tipa sa il iau jos
asa, repede sondaje(ce ma bucur ca s-a intors larisel
)
olita: avem dar nu o folosim, doar o plimbam prin casa si accidental ne mai punem cu curu pe ea...cand il intreb pe Dragos daca a facut kk face pfff si pune mana la pampers(asta daca a facut, daca nu, ma ignora)
cresa: l-am inscris la stat, din septembrie incepem cu programul scurt pana la 12 si vedem cum se adapteaza, sper pana in ianuarie sa ajungem la program normal pana la 4 si sa trecem de racelile de inceput de colectivitate
dinti: avem 8 dinti si o masea jumate iesita...restul de masele si canini au gingiile umflate dar nu se vad ca ar sparge prea curand
cuvinte: am inceput sa ne dam si noi drumul dar tot avem putine cuvinte in repertoriu: apte(lapte), apa, mama, tata, tati, igg(figaro), aide(haide), aci(taci), tei(trei). In schimb se face foarte bine inteles, e destul de expresiv si cand vrea ceva ne aarata cu degetul sau ne ia de mana...intelege tot ce ii cer, pune masa cu mine...
miscare: cu Dragos prin parc...si ma alearga de imi iese limba de un cot...are o viteza si o energie...ma intreaba lumea de unde mai poate...nu sta locului, pe topogan, la nisip, la masini...greu
dieta: si eu tot un stil mai sanatos am adoptat...am reusit 7 kg intr-o luna jumate sa dau jos dar saptamana asta a fost grea, am avut de alergat, pomana, ciclu si am mancat putin si haotic dar am bagut sucuri la greu si se vede la cantar, luni aveam +400 de grame...am reluat de luni mancatul sanatos si am dat deja 300 de grame jos...
mai era ceva?
a..da..geamul deschis: in camera la Dragos nu..las la sufragerie si usa de la dormitor deschisa...e destul de racoare noaptea...plus ca latra caini, trece cate o masina in viteza...e galagie...
gata ma duc ca deja a dat in urlat de tot....
o zi frumoasa sa aveti
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
mamidepuiuti spune:
fetili 

si 

pt voi!
multam de raspunsuri!
al meu era numai cu scaunul pana acum vreo 3-4 zile...si brusc nu l-a mai vrut...de asta v-am intrebat cum e la voi![]()
danasor spune:
si a mea mai face figuri dar nu vreau sa cedez, deocamdata
Si felcitari pentru Raducu , frumos si destept ca mami lui

miremia spune:
Neatza fete!
Danasor
de cafea. Mai stam aici, poate ne vedem.
Mara face baie ori in costum de baie, ori in fundul gol (mai rar). Nu stiu de unde sa iau pampers pt apa, adevarat ca n-am cautat, dar nici nu vreau sa iau un bax intreg...exista pachetele mici?
Larisel, Nyny imi pare rau de incidentele din trafic, sper sa se repare uusor masinile, bine ca sunteti voi ok.
Noi dormim cu geamul deschis, il mai inchid cand tipa copiii sau latra cainii, sa nu se trezeasca Mara.
Nu mai mancam in scaunul de masa de foarte multa vreme, acolo mai sta doar cand are chef si nu mai mult de 5 minute.
Ruxita of, imi parea asa rau de faza cu pasaportul Elei, poate totusi se rezolva in timp util. Eu una n-as renunta la vacanta, fara sa incerc sa rezolv pb pasaportului.
lui Kay cel iubitor.
MP
vreau si eu aer curat si verdeata, trimiti la pachet?![]()
Dece hai mami, inca un hei rup si le dai jos. Cred ca se pun mai usor acum decat in tinerete, cel putin la mine asa e.

Am vazut poze frumoase de buturel, ce mai faceti tomaca?
Si nu ieri mergea Bea la eco? Ceva vesti?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
| citat din mesajul lui miremia Neatza fete! Danasor de cafea. Mai stam aici, poate ne vedem.![]() Mara face baie ori in costum de baie, ori in fundul gol (mai rar). Nu stiu de unde sa iau pampers pt apa, adevarat ca n-am cautat, dar nici nu vreau sa iau un bax intreg...exista pachetele mici?Larisel, Nyny imi pare rau de incidentele din trafic, sper sa se repare uusor masinile, bine ca sunteti voi ok. Noi dormim cu geamul deschis, il mai inchid cand tipa copiii sau latra cainii, sa nu se trezeasca Mara. Nu mai mancam in scaunul de masa de foarte multa vreme, acolo mai sta doar cand are chef si nu mai mult de 5 minute. Ruxita of, imi parea asa rau de faza cu pasaportul Elei, poate totusi se rezolva in timp util. Eu una n-as renunta la vacanta, fara sa incerc sa rezolv pb pasaportului. lui Kay cel iubitor.MP vreau si eu aer curat si verdeata, trimiti la pachet?Dece hai mami, inca un hei rup si le dai jos. Cred ca se pun mai usor acum decat in tinerete, cel putin la mine asa e. ![]() ![]() ![]() Am vazut poze frumoase de buturel, ce mai faceti tomaca? Si nu ieri mergea Bea la eco? Ceva vesti? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

Eu am luat pampers slip de la Hugies. Sunt vreo 11 sau 12 in pachet... nu sunt multe avand in vedere ca trebuie sa le schimbi cam dupa fiecare baie. Cred ca le gasesti cam peste tot, prin supermarketuri... mai ales la mare.
De Bea eu stiam ca abia azi trebuie sa ajunga la eco.
Dicstractie placuta in continuare
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Si acum... neatza
Danasor sarumana pt cafelutza
... o savurez de la serv.
Ruxita frumos moment cu Kay azi

. Nasoala faza cu pasaportul Elei, dar m-as mira sa nu fie si alte solutii... in Romania orice e posibil. Nu poti sa iei nicicum legatura cu tatal ei?... sa comunicati cumva prin internet... zic si eu
, trebuie sa existe o cale. Eu am un var care locuieste/munceste in Kongo, s-a casatorit cu o tipa de acolo si de fiecare data cand trebuie sa vina in tara cu ea, imi trimite pe mail chestii pe care trebuie sa i le legalizez, i le trimit inapoi si se rezolva pana la urma pe calea asta.
Larisel sper ca Naty a ramas tot la faza de "un pic racita" si nu i s-a agravat starea
. Despre masina, ce sa-ti zic?... ceasul rau... bine ca a fost numai atat. Noi o sa facem un hocus-pocus si o sa se rezolve cu casco pana la urma. Mai nasol e ca trebuie sa stau eu fara masina vreo luna
... si ma ajuta foarte mult sa ma reped la servici/ acasa/ piatza/ una alta ...chiar imi este de folos, nu e doar un moft...
Sport nu fac, dar ma misc destul de mult ziua.
Geamul il tin inchis in camera lor, dar il deschid in bucatarie si le las usa deschisa la camera.
I-am tras o freza (cu foarfeca) aseara lui Dav
... pierdut la spate
...la lumina becului arata foarte bine
.
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
citat din mesajul lui nyny![]() ![]() Eu am luat pampers slip de la Hugies. Sunt vreo 11 sau 12 in pachet... nu sunt multe avand in vedere ca trebuie sa le schimbi cam dupa fiecare baie. Cred ca le gasesti cam peste tot, prin supermarketuri... mai ales la mare. De Bea eu stiam ca abia azi trebuie sa ajunga la eco. Dicstractie placuta in continuare Mamica fericita de Mara si de David |

mult, o sa ma uit in Real.Bubita e tot acolo, cam in acelasi stadiu, asteptam sa treaca.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)