Pufi de ian-feb 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
blue_flower spune:
Nu am mai scris pentru ca sunt intr-un mare butoi, cum nu am fost de muuuult, de vreo 4 ani.
Nu mai incarc pe nimeni cu problemele mele, nu mi se pare fair sa fac asta.
Suntem sanatosi, nu ne lipseste nimic, dar orgoliile si certurile si soacrele si sotul......of.
Am bocit si mai bocesc. Poate m-oi racori cumva.
Ma bucur sa citesc ca sunteti bine, Bea sa scapi de amigdale cat poti de repede dupa ce nasti, sa le scoti, ca puroiul de la ele se fixeaza la incheieturi si sa nu ai probleme mai incolo, pe la 50 de ani....pupam micii pufi care au probleme cu maselele si mucii si alte cele.
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Neatza... Ale1212xa, MP ce harnicutze ati fost azi. Sarumana pt cafelute ![]() .Bea cum mai sunteti ?Ruxita sper ca e mai bine Kay azi. Pt nas infundat noi folosim Vibro_cil... isi face efectul imediat ![]() .Danasor ![]() sorry de vremea nasoala. Daca am inteles eu bine, de maine cica se mai indreapta .CRA CRA CRA ![]() ![]() ... Mara a aparut in revista Mami... la sectiunea Eu_si_tati![]() ![]() . Am incarcat cateva poze pe site-ul lor si... surpriza... chiar a fost aleasa o poza de-a noastra . Mai mai... traiesc cu o vedeta (pardon, doua) in casaMamica fericita de Mara si de David |
mai, mai! si la TV si in reviste... are viitorul ca si trasat!
da, ii tin mascuta in dreptul fetzei, dupa cum se misca si cum se foieste, opresc aparatul si astept sa adoarma la loc... a facut febra asta noapte... si azi mucii s-au ingalbenit... o sa-i spun lui tati sa ne cumpere stocul de medicatie, dar mergem si la medic...ca daca il iau din vreme, scapam fara antibiotic...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Loredana71 spune:
MP,m-ai facut de-am cautat reclama,draga mea,dar n-am gasit-o neam
Era cu un pusti in fata unui bloc din asta comunist,inalt,si striga la ma-sa la geam,mamaaaa,sa-i dea paine cu margarina

Mire,o sa pun poze,am acum in aparat noi,cum le descarc,va mai arat si voua cat a mai crescut cretzulina mea
Incercam acum sa-l trezim pe tati,sa mergem la piscina
Ziua buna tuturor,sa aveti o zi si o saptamana minunate!
Loredana71 spune:
Blue,imi pare rau ca esti suparata,sper sa iasa soarele cat mai repede,si zic si eu,cred ca si restul fetelor sunt de acord,ca daca te ajuta sa te racoresti,poti sa ne spui ce te supara,ca doar suntem aici sa ne sprijinim si ajutam
...Iti trimit o imbratisare!
pufuleti2010 spune:
Dragelor, vad ca v-ati impotmolit si v-ati oprit brusc. Poate ca vreti capitol nou, asa ca trec la treaba.
Ruxita spune:
Am fost la doctoreasa si ne-a prescris influcid o juma de pastila administrata la ora in prima zi, la 3 ore in ziua a 2-a, la 4 ore in ziua a 3-a si la 5 ore in urmatoarele 2 zile, vitamina C si antitermice. Deci se poate si fara antibiotic...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)