Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

si eu o iau razna cu greturile astea si cand ma gandesc ca mai am inca 6 saptamani, sau mai mult daca sunt ghinionista..
si mananc non-stop din cauza de arsuri si greata, deja am pus un kg in 6 saptamani
mai degrada as prefera sa vomit, poate m-as mai linisti..

si sunt o idioata ca nu am luat adeverinta de la ginecoloaga atunci cand am fost, pana saptamana viitoare este plecata din tara si nu stiu cum naiba o sa ma descurc la munca cate 12 ore, am si invatacei in training de luni...mirific

in rest toate bune si frumoase, nu am chef de absolut nimic

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Sophia, mie ginecoloaga a refuzat sa-mi dea adeverinta ca sunt insarcinata. M-a trimis la doctorita de familie si ea mi-a completat-o si am adus-o la birou.
Nu te gandi ca or sa dureze neaparat inca 6 saptamani, nu e o reteta fixa.

Mergi la inceput

ooo, deci si medicul de familie poate completa??
o sa ma duc vineri la ea cu ecografie cu tot si daca imi poate da adeverinta ar fi super..

stiu ca nu e reteta fixa, soacra-mea mi-a povestit ca a avut greturi cu varsaturi pana spre sfarsitul celor 9 luni
sper doar sa se obisnuiasca repede organismul cu asta micu' sa scap de starile astea

6+

Mergi la inceput

adica maine ma duc la medicul de familie:-))
godddd, hormonii astia, nici nu mai stiu in ce zi suntem

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Da, iti da sigur doctorita de familie. te ia in evidenta si-ti da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ma alatur voua plina de speranta ca voi ajunge cu sarcina in data de 08.02.2012.Dupa ani de chinuri si asteptari, am reusit sa obtin sarcina prin FIV si sunt in 8 saptamani si trei zile.Marea si singura problema pe care o am este un hematom decidual care a fost suficient de mare, acum a dat inapoi mult, dar nu scap de "maronelile" ce ma supara de aproape trei saptamani.Au aparut, au disparut, acum au reaparut...Cei doi medici care m-au vazut au spus ca totul e ok, ca e bine sa curga, pentru ca asa scade hematomul, ca trebuie sa ma mai astept la asa ceva pana la 12 saptamani.Desi mi s-a spus si repetat asta, tremur la fiecare pata maro pe care o vad.S-a confruntat vreuna dintre voi cu asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Beatrix, felicitari pentru rezultatele bune de la eco. Cred si eu ca ai fost certata, al meu nici nu concepe sa rateze vreun control, cred ca s-ar face foc si para pe mine daca m-as duce fara el.
Si la noi e sauna, simt ca ma topesc. Inainte de prima sarcina suportam mult mai bine caldura, cand erau 30-33 de grade parca nici nu simteam dar de cand am nascut-o pe Maria, suport foarte greu caldura.
Am luat si eu niste legume sa-mi fac un bors-flacau. Nu stiu insa cand o sa-mi vina cheful sa-l fac.
Burta nu numai ca nu am (adica nu mai mare decat aveam si inainte) dar nici linia aia maro nu mi s-a definitivat. Mai astept ca-s curioasa unde se opreste in partea de sus.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 10+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

aerlilian,bine ai venit la noi.
lasa-ne datele tale pentru a te putea baga in listutza fetele ce au parola!cat despre problema ta..nush ce sa iti zic-mai consulta si alte pareri!

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sigur ca da, cu drag las datele, insa nu stiu exact de ce aveti nevoie.Asadar...UM 01.05.2011, DPN 08.02.2012, iar data nasterii...ufff, aici e greu si dureros...20.07.1972.

Mergi la inceput

buna dimineata

aerlilian, bine ai venit, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si la termen

eu matinala din nou, de data asta am si vomitat la prima ora..
de ce mi-era frica nu am scapat
dar acum dupa partida asta de voma parca ma simt mai bine

apropos de eco..si al meu ar vrea sa vina, dar nu cred ca il iau nici saptamana viitoare, trebuie sa imi faca si analize, abia la tura viitoare il iau sa-si vada rodul

6+

Mergi la inceput