Aspirante optimiste> 20ani (696)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutele!
Sa ne ajute DD sa avem un capitol cu multe teste cu II

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha, scumpa, din ce stiu eu nu e nici o problema daca il faci si mai tarziu
inca o alta problema: anticorpii apar dupa ce ai pierdut sarcina, mai ales la chiuretaj pt ca tu ai rh negativ iar bebe pozitiv (asta daca si sotul e sigur pozitiv).....ideea e ca sangele lui bebe a intrat in contact cu sangele tau in momentul in care tu ai pierdut sarcina......fiind incompatibil atunci sistemul tau imunitar a inceput sa secrete anticorpi intreptati impotriva sangelui lui bebe....si asa apar anticorpii anti rh sau se mai numeste si anti D.
anticorpii astia nu apar asa peste noapte si au nevoie de ceva timp sa creasca....si daca iti fac imediat dupa chiuretaj sa nu apara un rezultat fals negativ....sper sa ma intelegi dar am intrat in detaliu

acum cu vaccinul, sa stii ca e foarte scump, in jur de 8-9 milioane si se gaseste foarte greu
din cate stiu eu il poti face si mai tarziu si chiar inainte sa ramai insarcinata sau si in timpul sarcinii asa ca stai linistita

daca nu ai inteles sau ai nelamurii sa ma intrebi

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Moni dak tot esti prima poate , poate.... apoi o iei dupa tine si pe Anca
Eu astazi declar Z1. Vad ca s-a stabilit la 28 zile, macar un lucru bun, am mai castigat 2 zile( inainte aveam la 26 zile)

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

am pus si cateva poze cu Matei in albumul comun

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

neatza fetelor

luiza, felicitari, cred ca te este minunat

moni, pur si simplu sa scrie ceva de genu....catre hematologie si mai jos "rog consult de specialitate"
dar stiu dr ce sa scrie
tu pur si simplu ceri trimitere la hematologie nu la un anume dr

ylari, pe mine m-au chemat imediat dupa ce trece primul ciclu de dupa chiuretaj, deci sa-ti vina si astepti sa treaca ca sa te controleze

pupici la toate fetele

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Lore adica tre' sa ma si consulte inainte de analize?
sa-mi zica ce? poa' sa vada ceva? sau in ce consta mai exact consultul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Luizza ti-am vazut minunea!E o scumpete de copil!
Sa va traiasca , sa fie sanatos si voi sa va bucurati mult timp de el !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

la mine nu cred ca e nimic

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

De ce Anca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor eu astept sa vina doctorita ca e in sala de operatii si cand o sa vina o sa vada daca se gaseste in farmacia spitalului vaccinul si mi-l face sigur ca am mai avut o pierdere si atunci nu stiam de rh si nici nu mi-a zis nimeni nimic.
Sper sa fie aici sa nu il cumpar ca oricum am platit toate analizele, daca nu asistenta de aici a zis ca costa in jur de 4milioane, acum am vorbit cu sotul si daca nu este aici o sa il cumparam si o sa il facem ca nu vreau sa risc la o alta sarcina care sper sa vina cat mai curand.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

moni, da, sta de vorba cu tine
te intreaba ce si cum...de ce ai mers la ea, daca ai sarcini incetate in evolutie, tromboze etc.
dar mai sta cu tine la discutii si cand ai rezultatul, in caz ca e ceva in neregula
daca e totul ok iti spune si la revedere

Mergi la inceput