Nasterea la Arcadia -Iasi (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

oana irina...pe mine m-au programat de la consiliere cand am semnat contractul de nastere la data de 29 luna asta...pentru toate analizele prenatale...eu si sotul(nu stiu ce analiza din gura si nas)...consultul preanestezic si seturile de analize ptr nastere

DPN 4 AUGUST BAIETEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauditza89

oana irina...pe mine m-au programat de la consiliere cand am semnat contractul de nastere la data de 29 luna asta...pentru toate analizele prenatale...eu si sotul(nu stiu ce analiza din gura si nas)...consultul preanestezic si seturile de analize ptr nastere

DPN 4 AUGUST BAIETEL

Ti se vor recolta urmatoarele probe: la tata: exudat nazal, iar tie, exudat nazal si faringian,(nu ai voie sa te speli dimineata pe dinti!!!), analize de sange, EKG.
E bine sa te duci la consultul preanestezic cu Ekg-ul facut.

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Citat:

Hm.., pe mine nu. O sa sun maine sa ne programam si noi saptamana asta. Dar oare unde sa sun? La numarul ala scurt, sau la consiliere clienti?

Mergi la inceput

oana irina cred ca ar trebui sa suni la consiliere...poti suna pe orice nr si sa ceri sa-ti faca legatura...

DPN 4 AUGUST BAIETEL

Mergi la inceput

madline esti sigura ca nu tre sa ma spal pe dinti?eu nu stiu daca rezist... am o boala cu spalatu pe dinti dimineata...

DPN 4 AUGUST BAIETEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauditza89

madline esti sigura ca nu tre sa ma spal pe dinti?eu nu stiu daca rezist... am o boala cu spalatu pe dinti dimineata...

DPN 4 AUGUST BAIETEL

f sigur, pentru exudatul faringean. eu mi-am luat periuta si pasta dupa mine si m-am spalat in baie la arcadia ... asta e, fiecare cu piticu'ei

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

o idee bunamultumesc

DPN 4 AUGUST BAIETEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna fetele!
Azi i-am luat Mariucai cercei! Sunt asa dragutei! Mamicile de fetite, le-ati pus cercelasi fetitelor in maternitate? Ati avut vreo problema cu asta? Doamna aia de unde i-am cumparat, m-a sfatuit sa nu ii pun in maternitate, ca nu stiu cum o fac cei de acolo..., ca cica o doare, sa mai astept vreo 3-4 lui sa o vad mai mare si apoi sa ii fac gauri.
Eu i-am cumpart oricum si vreau sa ii pun in maternitate, dar vreau sa aflu si parerile voastre.

M-a sunat adineaori Adina Casapu, sa ne programeze marti- 5 iulie la sedinta aceea Lamaze, inclusa in pachet. Oare nu e cam devreme? Voi fi in sapt 36 atunci. Te-a sunat si pe tine, Claudia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Suuper.si eu am vazut niste cercelusi suoerbi la hala centrala parca, dar parca nu am curaj inca sa cumpar..eu stiu??chiar, cat ai dat pe ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

oana.irina......tu nasti natural?ca ai spus ca mergi la lamaze?ai semnat contractul? ti-ai pregatit bagajul?eu mi-am facut o lista luuunga tare**oare ne trebuie camasute de noapte si papuci de acasa? chiaar....ce punem la bagaj?

Mergi la inceput