Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Mie mi-au venit uratii cu o zi inainte sa implineasca Leah 4 luni dar n-am observat nici o schimbare la bebe. Doar la mine e putin diferit in sensul ca nu ma mai doare burta ca inainte de sarcina

Eu nu prea mai am rabdare sa ma uit la tv dar privesc cu placere cand mai prind cate un episod din The New Adventures of Old Christine, Two and a Half Men, King of Queens.

Noi am avut botezul pe 18 si a fost un fiasco total. L-am rugat pe preot sa nu o bage cu capul in apa si s-a conformat dar in schimb mi-a dat-o cu capul de tavan sa nu cumva sa ramana vreun copil botezat ortodox neabuzat. Bietul copil s-a pus pe un plans si nu s-a mai oprit pana nu s-a terminat ceremonia si am putut sa-i dau tzitzi. Ne-am speriat toti foarte tare, inclusiv preotul care a tremurat tot restul slujbei, dar am avut noroc ca n-a patit nimic serios. A avut cateva zgarieturi dar i-au trecut in 2 zile. Preotul asta inchiriaza o biserica pt slujbele de duminica dar pe cele mai mici le tine in subsolul unei case (deci tavanul e destul de jos) pe care a cumparat-o in speranta ca vreodata o sa aiba destui bani sa construiasca o biserica in curte.

Am inceput si eu sa fac aprovizionarea cu cele trebuincioase pentru a incepe diversificarea dar mai asteptam cel putin pana la 5 luni, deocamdata servim doar LM si LP ocazional cum a fost de exemplu sambata cand cu botezul ... de la atata stres si sperietura n-am avut lapte aproape deloc.

Povesteam mai demult ca vrem sa venim in tara in vara asta dar mi-am cam pierdut elanul, mi-e tare frica de zborul cu avionul cu bazaitoarea mea care doarme doar leganata si apoi schimbatul fusului orar ma cam sperie deci ne mai gandim. Avem si plan B sa mergem cu masina prin state de la Virginia Beach pana la Boston timp de vreo 3 saptamani.

Cam atata despre noi, raman pe receptie dar cu scrisul mai rarut ...

Simona, mami de Leah (28.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

zumzu am si eu cereale topfer, pe ele scrie ca aduci la temp de 50 de grade 130 ml de apa si apoi adaugi aproximativ 5 linguri de cereale, amesteci bine pana la omogenizare, si apoi astepti sa se raceasca...si mult succes la lingurita!
sper ca te-am ajutat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

in loc sa invat ,am pus pozici noi 2 ianfeb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello fetele.
Tot va plangeati zilelee trecuta ca bebeii sunt maraiti, nici al meu nu e mai breaz. Nu vrea sa stea singur cu nici un chip si ar manca continuu. Mama lui de puseu de crestere.
Wudy, Simis mai toti bebeii au facut febra la vaccinul de 4 luni. Nu stiu care a fost problema. sa treaca repede.
Maimutzica cred ca poti sa-ti iei fara plata al 2-lea an. Tocmai cu asta bateau ei apa in piua cand au schimbat legea. Stef se inceaca cu saliva destul de des, in schimb cand papa rar ni s-a intamplat sa se inece.Nu-ti fa probleme ca se descurca ei. Si sa nu uit: saaltea de cocos noi am luat din Cora. E ok.
Mayane faza cu 500lei se aplica mamicilor care au ales sa stea un an acasa si se intorc inainte de 1 an. Pt cele care au ales sa stea 2 ani nu se aplica.
Anka eu i-am dat Stodal lui Stef pt tuse, la recomandarea medicului. In 3 zile si-a facut efectul.sa treaca repede raceala la pui.
Alinush asa face si Stef si mi se pare normal sistemul lor digestiv e inca imatur si organissmul absoarbe doar ce poate. O sa se schimbe treptat treptat.

Va pupacesc. Plecam iar la pimbare afara.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ALINUSH- cum zicea si LOUTZY, e normal kk cu bucatele intregi de mancare, inca nu digera tot. O sa se schimbe, o sa vedeti acusi acusi, cand incep ei sa manance cum trebuie. Si incepe sa miroasa ca cel de adult...

MADA- bine ai revenit! Interesant cu E-urile, de asta tot intrebam eu de cereale in Romania, stiu ca Nestle pun tot felul de prostii in toate produsele lor. Si voiam sa vad ce alte marci sunt.

FRAGRANT - eu tot Heinz i-am luat deocamdata, desi nu-mi place lista aia lunga a lor de ingrediente, dar al meu oricum nu e alergic. Inca nu mi-e clar daca pot comanda sau nu d epe well.ca, cu greva asta a postei canadiene.

RALUKARA- bunicul va vede si va vegheaza dintr-o alta lume, mai buna speram. Eu mereu imi zic chestia asta, pentru ca altfel ar fi cam fara rost calatoria noastra pe pamant.
Welcome to the busy mom club! Mai si eu tare as vrea o zi de vreo 40 de ore asa, sa le apuc sa le fac pe toate. Ca desi sotul ma ajuta mult, marea majoritate a treburilor tot eu o fac. Spalat, aranjat, facut ordine, vase, mancare, plimbat copilul mic, plimbat si jucat cu copilul mare, baite, etc. E greu cu mancarea, asta mare nimic nu papa, in fiecare zi imi storc creierii ce sa-i mai fac si ce strategie sa aplic. Aseara a mancat un suc de portocale. Cine stie ce-o manca si la gradinita.
Si mai vreau sa ma mai intorc si la scoala. Al meu sot a zis ca nu-s normala, ca doar acusi incep si serviciul, la anul, si eu vreau servici timp plin, doi copii si scoala.

Vazut pozici cu Soniuta cea frumoasa de TUNDE, vai ce ochi dementiali are, cu cine seamana, ca parca voi n-aveti ochii albastri?

ZUMZU - la In treatment ai zis ca nu ai reusit sa te uiti? De ce? Eu sunt fan, vreau sa-mi cumpar dvd-urile sa le am. Si mie imi plac The Good Wife, Mad Men. Din cele mai vechi (la care ma uitam cand aveam eu timp....) mai mi-au placut 6 feet under (nu se mai produce) , Judging Amy si Nip / Tuck.

GABRIELA - si noi stim linkurile astea pe de rost, hihihi, o sa vedeti acusi in perioada de dupa un an, un an jumate, va fac capul calendar cu melodiile astea. DIn primul playlist aia cu Go away big green monster / Go away... am ascultat-o de 15 miliarde de ori cred. Ajunsesem sa-mi sune numai asta in cap.
Pentru amatorii de limba franceza (ZIKI poate vrei sa o familiarizezi pe Flavia) sunt cantecelele din seria asta:
http://www.youtube.com/watch?v=IYLTc3tGdzc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=uo2Hb6h4qe4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3YI08sRToU0&feature=related

sau asta:
http://www.youtube.com/watch?v=_VBD_fmassg&feature=list_related&playnext=1&list=PLCF973B3E6363954F

apoi mai e Bebe Lily
http://www.youtube.com/watch?v=XEQv5rTRJd0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

apropo de kk lui bebe, de cand ii dau cereale au inceput sa-i miroasa partzurile...dar miros, nu gluma. la voi cum e? tin minte ca m-a intrebat la un moment dat pediatra dc miros, am zis ca nu si a zis ca f bine ca e semn de dezechilubru nu stiu de care..la flora intestinala

da, doloress, am vazut primele 2 episoade, banuiesc ca si restul sunt la fel: doctorul si pacientul si o poveste? nu am rabdare sa urmaresc asa fara actiune, nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

zumzu am si eu cereale topfer, pe ele scrie ca aduci la temp de 50 de grade 130 ml de apa si apoi adaugi aproximativ 5 linguri de cereale, amesteci bine pana la omogenizare, si apoi astepti sa se raceasca...si mult succes la lingurita!
sper ca te-am ajutat!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
Domnita de alabastru cu ochi de safir si buze de rubin
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

astea care le am eu se prepara cu lapte cica, sa vad cum fac, am luat si vreo 3 cutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Doloress poti comanda fara grija de pe well.ca pentru ca ei n-au treaba cu Canada Post, trimit coletele cu Purolator. Eu am facut 2 comenzi la ei saptamana trecuta si am primit pachetele cam in 3-4 zile. Mersi de site, nu stiam de el

Simona, mami de Leah (28.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara si de la noi!

acu am reusim sa ma asez
am alergat,am pregatit..maine mai am hainele si gata..totul e in ordine..maine noapte o taiem

Mayane..trebuie sa fie odiseea la 51-100.//erau trimise in mai multe e-mailuri,erau si citite la un mom dat. o sa intru si eu sa vad.

Maimutica..si Edu se inneaca cu saliva..aduna multe balute in gura si uita sa le dea drumul..acum se intampla mai rar adevarul,dar lunile trecute era jale.
despre concediu iti zic maine..acu nici nu stiu cum ma cheama,mintea functioneaza la prog redus totusi,stiu ca iti poti lua concediu fara plata..dar nu stiu cat.

Zumzu..noi ne uitam la Orasul Pumelor,Modern Family si inca vreo 2..iti zic maine..aseara am vazut ultimele episoade..apar la toamna seriile noi.

Tunde..e superba Soniuca..felicitari
spor la invatat si sa va faceti bine

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

noapte buna
maine ajung fulger pana in Buc sa iau alta adeverinta de la facultate si am la dispozitie doar 5 ore pentru asta(si e extrem de putin in conditiile in care merg cu trenul sau cu microbuzul).
Am uitat sa va multumesc pentru urarile Maiei de 5 luni, am fost azi la tanti ritadoctorita si avem urmatoarele rezultate:64 cm,6,18 kg, hiperkinetic si zdravan. problema e ca a luat doar 180 de grame in ultimA luna in conditiile in care am inceput si diversificarea. concluzie, ne-a dat vitamina B complex si Liv 52 ca sa nu ii afecteze functiile hepatice vitaminele. stiu ca in general, b-urile sunt foarte bune pentru organism,ajuta mult, se dau in perioada de crestere...dar ...ce sa fac? sa i le dau sau nu?? dr a motivat ca poate asa nu va mai consuma Maia toti utrientii si va mai lua si in greutate putin mai mult...poate sa ii faca rau o cura de 10 zile de vitamine?..tot citesc, dar nu ma dumiresc ce sa fac...help!

Mergi la inceput