Strumfi iul-aug 2011!BRAVO ALINUFF!(64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si la noi la fel cu cupa, cu un numar in plus si am fost ok.

noi fugim la eco azi, sper sa venim cu vesti bune.

va pup si stati cuminti, mai ales Ramona

Mama de Ana si 37+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Din aceea cu suport, http://reclama/detalii.php?cod=OK01

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

mamutz asta cu suport intre picioare nu e buna pt baietei, ca fix acolo le vin outele

mama de Carol (29.12.2008) si 36+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Si de care sa iau? Aia cu suport separat ca un prosop intins pe cadru ala metalic merge? Eu nu vreau fara suport ca si asa fac pe mine cand ma gandesc sa ii fac baie. Un suport care sa nu "atace"outele nu exista?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Krissy mersi mult pt raspuns, m-ai incurajat ,ca deja ma gandeam ca nu o sa vrea sa mi-o faca si ce o sa fac....

Noi mergem maine dim la eco ,si ne rugam ca bebelina sa fie mai grasunica de data asta....data trecuta era mai mik de termen ,avea numai 2500g.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Mamutz, eu am dat acum o cautare pe Google dupa "sutien alaptat Jolidon" si mi-a dat cateva magazine online de unde cica ai putea comanda ... Am vazut doar un model fara cujsaturi = S25, parca, dar eu nu-l am pe astga, ci unul care are o parte fixa si una detasabila. Este ca un fel de triunghi partea fixa, ca un cadru de panza care sustine sanul, si partea detasabila = un triunghi care se desface.

Apropo, ca tot am vrut sa va intreb: voua vi sau "colorat" sanii ? Ai mei au capatat o nuanta maronie, mai inchisa in partea mameloanelor si care merge in degrade spre baza sanului ... Mi-e un pic jena, ca parca ar fi murdari, dar este pur si simlu o pigmentare a pielii in zona aia ... am si pe gat asa, la baza gatului ... Voi aveti ?

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Burtocika, mie da! Am citit undeva ca aceasta colorare estge pt a aajuta bebele sa gaseasca cu mai multa usurita sanul/sfarcul, avand in considerare ca nu vede f bine la nastere.

Eu care am avut titi mici si amarate...acum sunt bine doatata

Mama de Ana si 37+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cel cu prosop cred ca e mai bun

dar cel mai bine e sa tina tatal belele cu 2 maini, una la cap una la fund in timp ce tu il speli

mama de Carol (29.12.2008) si 36+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

noi avem vanita cu plasa ca eu nu ma pot baza pe Cristi sa fie acasa tot timpul cand e timp de baita. Plus ca fiind vara o sa ii fac baie si in timpul zilei

Mama de Ana si 37+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Felicitari Alina Bine ai venit pe lume Antonia

Crispy condoleante si multa putere

Alexuta acum vad ca avem aceeasi u.m. si acelasi DPN. Poate nastem in aceeasi zi

Pufi ai un baietel superb si tu esti o mamica deosebita! Nu ai idee cat de mult ma linistesc mesajele tale si imi mai iau din fricile si obsesiile mele ca nu ma pot descurca cu bebe.

Veronica bine ai venit acasa si iti doresc sa treaca problemutele

Lissa trimite-mi si mie o bucatica de tort

Corry aseara cand veneam spre casa am vazut un tatic care impingea un carut cu gemeni si era f mandru. M-am gandit la tine si mi te-am imaginat cu baietii tai

Ireth si eu am burta ca un pietroi de vreo 3-4 zile si o sa merg miercuri la medic sa vad daca imi face ceva

Mamutz eu mi-am luat sutient pt alaptat acum vreo luna din Afi Palace Cotroceni-magazinul Jolidon si purtam 90C, dar am luat 95C la sfatul unei prietene cu 2 copii.

Va pup pe toate

Mergi la inceput