Strumfi iul-aug 2011!BRAVO ALINUFF!(64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

gata, i-am dat sa pape lui bubu si-am mai intrat o tura , apoi gata ca am la treabaaaaaaaaaaa .

florinag prima oara l-am scos pe balcon cate 10 min. timp de 3 zile, apoi afara l-am tinut 30 min, a doua oara 45 min, apoi cate o ora si ieri jumatate de zi .

alexia esti tu prea dulce, mie nu mi se pare dar ...... N-as putea spune ca bubu e foarte mancacios insa are programul foarte bine stabilit, de el evident, se trezeste singur la fiecare 3 ore zi si noapte, uneori suge cate 10-15 min, alteori 20 min, depinde de cat ii este de foame. Cand suge doar 10 min ma necajesc ca am senzatia ca a mancat prea putin dar indiferent ce-am vrea noi ei mananca cat le trebuie .

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata,
Arianna si Alexia, intru si eu in clubul celor care nu au dormit azi-noapte
Caldura, a fost motivul, iar geamul nu l-am putut deschide, tuna f tare....
Pufi, am aceeasi parere cu a Alexiei, arati bestial!!!!
Imi place de tine, pari calma......apropo, cine te-a indrumat?

Va pup pe toate si va doresc o saptamana linistita, fara surprize (adica, sa nasca doar cine vrea)

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

corry nu stiu daca sunt sau nu calma, asta mi-e firea....nu-mi plac disputele si nu-mi plac mediile incordate. Imi place linistea si armonia. De indrumat......te referi la bebe??? Mama m-a mai sfatuit una alta, google (dar nu in exces} si bineinteles instinctul care va actiona la fiecare dintre voi .

Acum nu stiu daca sa mai fiu calma sau nu , vad ca a inceput bubu sa stranute , i-am luat temperatura care e ok, cred ca a fost prea cald ieri si a transpirat in landou . Sunt cu ochii pe el .

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza fetelor.

bine ati venit antonia si bebe luca!

ALEXIA, multumim de cafelutza!

eu akm raportez o zi mai ok.
ieri era sa nasc. am avt un fel de pretravaliu. jizaz, ultra dureros. nu krd cA EU as rezista la o naturala. cred ca epidurala e sfanta.

orikm eu o sa nasc prin ceza. ieri mi a fakt dexa. a venit dr de aks si m a pus pe doze de cal de mialgin, gynypral, litic. pe seara au cedat. capul lui bebe era aproape in vagin, a intins de membrane, dar nu le a rupt. mare noroc. ma consoleaza ce zice mereu babylicios, k iustin e prea lenes sa iasa akm.

dr era usor ingrij, dar eu sper sa trec de32 de sapt. ea ar vrea sa ma duca spre 34-35, dar ma rog....ce vrea doamne domne. bebe vad ca e de capul lui...face ce vrea.

am aranjat la giulesti in caz ca va fi nev de incubator.

multumesc mult pt sustinere!
vb lui corry, sa nasca cine vrea doar!

si eu va sustin de aici, m am mutat cu totul la spital, atm e f ok, mai sunt fete ce prb si ne incurajam.

roxy, tu mai nasti..?
roberta cum mi esti?

crisppy condoleante.

corry, tie nu ti a program ceza?

_

31+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

corry, tie nu ti a program ceza?

_

31+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Inca nu...(dar as vrea)
Joi merg la Albu, la eco morfo (doctorita este in concediu).
Saptamana viitoare merg la ea, poate stabilim
Cum faci fata la caldura?

31+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Neta si de la noi
Multumim Alexa de cafeadelicioasa
RAmona ma bucur ca azi te simti mai ok..multi pupici si suntem alaturi de tine
Veronik bn ai venit acasa cu bebe Lucas..asteptam pozele
Alinuff felicitari pentru printesa Antonia
Eu ma simt din ce in ce mai greoaie deja nu ma mai suport...si cred ca sunt decisa sa nasc prin cez pt ca doc mea nu vrea sa auda de epiduralasi eu sunt o fricoasa si nu cred ca as suporta durerile nasterii naturale

Va pe toate

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Alinuff bravo! Bun venit strumfita Antonia!

Bun venit acasa Gheveronica si bebe Luca! Laptic mult si bebe papicios si fara probleme cu sfarcurile.

Ramona multa sanatate si sa mai stea cuminte bebe Iustin.

Crisspy condoleante! Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Neatza burtoaselor!
Sms de la Alina:

Bebe e bine, diseara o vad. ma simt f bine, m-am ridicat de dim.ma muta din terapie intensiva intr-o rezerva. emotiile au fost foarte mari aseara, de nedescris!

Mai intru si eu mai tarziu, va pup pe toate burticile, mamicile si pe cei 3 strumfi!

Oana 35+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Bine ai venit, Antonia! Refacere rapida mami Alina! Tare ma bucur ca bebelusa este bine

Veronica, ce fel de probleme ai cu sfarcurile?

Pufi, suge deja la 3 ore? Wow, esti o norocoasa. Vezi sa nu transpire, stiu ca eu o verificam mereu pe Eva, sa nu fie uda pe spate. Atunci e periculos si racesc

Miha, asa e, fiecare naste cu doctorul ei, dar il si platesti... De la doctorul personal stiu ca epidurala se monteaza la dilatatie 5-6

Eu sufar f tare de caldura, noaptea mi se incing mainile si picioarele, ma trezesc si ma duc sa fac dus. Azi-noapte am facut doua dusuri. Aerul il bagam doar seara, noaptea nu, fiindca doarme fii-mea dezvelita, in chiloti si maieu. Restul familionului nu pare sa sufere asa de tare de caldura, dar eu sunt terminata

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Felicitari Veronica si alinuff pentru bebelusi...va doresc si eu multa santate, laptic, somnic dulce si fara prea multe lacrimi :)
Am fost plecata in weekend la munte si anu ama vut acces la internet si de dimi cand am intrat pe forum si am aflat noutatile m-au cuprins toate emotiile...felicitari inca o data!!

Crisspy sincere condoleante...cuvintele sunt de prisos :(

Babyblue ma bucur sa citesc postarile tale si sa imi dau seama ca esti fff puternica si optimista ceea ce e ff important...bebe Iustin o sa se nasca mare voinic si sanatos!!

Florina_g tu parca nasti la elias? am impresia ca asa am citit intr-un post de-al tau?

Noi raportam 35 de saptamani incheiate...si nu ma plang mai de nimic pt ca am vazut ca unele din voi chiar aveti de suferit...la mine e mai light ...
In ceea ce priveste kg puse mi se pare incredibil sa iei doar un kg sau 4 :) eu am luat 17 ...dar le voi da jos apoi...nici nu ma stersez chiar daca nici nu-mi vine sa ma mai uit in oglinda acum :)
Saptamana viitoare merg la control si probabil o sa ma programez la cezariana
Azi imi vine caructul..abia asteeept
Va pup pe toate

Mergi la inceput