Felicitari Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!!!
Raspunsuri - Pagina 14
Lia73 spune:
miha suntem langa tine 
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+19
lorena_86 spune:
miha, nu e extrauterina
stai linistita
daca era extrauterina valoarea crestea dar nu mult, nici vb sa se dubleze
daca la tine a scazut inseamna ca se elimina, garantat
stiu ca e dureros dar gandeste-te ca e mai bine asa decat doamne fereste sa ramai fara o trompa
asa am patit si eu
mie dr cand au vazut ca scazuse erau foarte fericiti si mi-au zis ca am scapat apoi m-au si externati
fara chiuretaj, fara tratament, au zis ca e mult mai bine sa se elimine natural si asa a si fost ca dupa cm-ul urmator am ramas tot din prima incercare
apoi dupa ce m-am lasat chiuretata de boul ala de dr nu am mai ramas pana acum
o sa vezi ca daca mai faci si maine beta o sa vezi ca scade la jumatate si apoi inca peste o zi este aproape de 0
garantez ca nu e extrauterina
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
vias spune:
imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta, dar am facut-o pentru o fetita minunata, care are nevoie de noi. Orice mic ajutor este binevenit! Ca sa traiasca are nevoie de tratament, urgent !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163296
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
PaulaFrida spune:
Miha,sunt alaturi de tine cu gandul

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta buna ziua fetele elenush imi pare tare rau pentru pierderea suferita Mihaelafalt iti doresc sa fie bine puiul tau si sa fie doar o alarma falsa magdalena, Monique cum va simtiti, ceva vesti bune?? ![]() ![]() tuturor si o zi cat mai frumoasa |
dragutra sunt plina de spume
am avut si am o groaza de treaba si mi-a crapat calculatorul
acum sunt la o colega care-i nu-i azi la birou
eu nu mai simt nimic
au inceput sa ma doara uusoooor sfarcurile si mameloanele si am lla sfarcuri si o usoara mancarime dar...asa s-a intamplat si luna trecuta
sa vedem...
aszi-noapte nici eu nici sotzul n-am putut adormi de nici o culoare
si doar eu eram franta
c-am pictat balconul
dar nush' ce -a fost in aer
ca dimineata si mama imi zicea ca nu i-a fost deloc somn si ca a tot stat la tv.....
Miha, cum esti?
lorena_86 spune:
moni, eu cred ca e ceva la tine in burtica
ai mare grija ca nu e bine sa inhalezi miros de vopsea ca e toxic
eu stiu sigur ca am avut o colega la laborator gravida si cand au renovat in lab nu stia pe unde sa se mai mute sa nu inhaleze miros si e medic
dar acum la tine e micut si nu cred ca ai stat mult si daca e vb de balcon sigur a fost aerisi
cand mai faci un test?
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, eu cred ca e ceva la tine in burtica ai mare grija ca nu e bine sa inhalezi miros de vopsea ca e toxic eu stiu sigur ca am avut o colega la laborator gravida si cand au renovat in lab nu stia pe unde sa se mai mute sa nu inhaleze miros si e medic dar acum la tine e micut si nu cred ca ai stat mult si daca e vb de balcon sigur a fost aerisi cand mai faci un test? ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
pai asta vroiam sa zic, ca am tras pe nas doar putin, ca am fost in aer liber, ca n-am balconul inchis
pai nush'....
n-am nici o senzatie :)
sa incerc maine?
am ovulat sambata in cel mai bun caz si din cate cred eu
tu ce zici?
ancadragoman spune:
DACA AI OVULAT SAMBATA EU CRED CA ESTE DEVREME PENTRU TEST.
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
YLARI spune:
Moni, o fi fost luna plina de ai avut insomnii. Sau poate bebe in burtica, eu am avut insomnii cam prin noptile de implantare. Chiar m-am gandit daca o fi sarcina, si asa a si fost.
Of tot intru sa vad de tine Miha scumpa!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa