Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxxxana spune:

Buna dimineata mamici si burtici!

Ma bucur nespus ca am gasit un grup(atat de mare) de mamici atat de entuziasmate ca mine.Asadar,dragi mamici am nevoie de ajutorul vostru. Sunt insarcinata in saptamana 14 (bebe are 14 saptamani varsta in functie de ultima amenoree nu e relevanta la noi). Ma bucur ca am cam scapat de greturile matinale si oboseala continuua de pana acum dar tot mi-e greu:(. Locuiesc in Bulgaria de 3 ani, primele controale le-am facut aici si nu stiu daca doctorii de aici mi-au facut toate testele necesare( mi se pare ca sint cam indiferenti plus mai e si bariera de limba si trebuie eu sa ii intreb ca sa imi dea trimitere). Ma puteti ajuta, va rog, cu o lista a testelor pe care le-ati facut voi pana acum (cele obligatorii le-am facut,cred/sper)?
Asta e unul din subiectele care m-a bantuit pana acum:( mai am intrebari dar e las pentru mai tarziu:)
va pup burticile si va multumesc pentru atentie:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetelor

sunt mega happy...i-am luat puiului dormitorul...am fost atat de hotarati, vazut placut cumparat.
mobila vine in 7 sapt pt ca nu era dulapul pe stoc. e alba cu putin maro culoare parchetului nostru...si mi se pare super practica...dulapul e maricel...si cand mergem sa luam mobila luam si scaun de alaptat pe care vreaus a va zic ca am stat aseara si ma lasat durerea de spate. a stat si sotu si deja se imagina cu bebe mufat la biberon stand pe scaun(frumoasa imagine). am ales si covorul pt cam lui si draperiile mai avem de luat canapea si sas vopsim si gata... lenjerii iau tot de la kika vreo 2 si inca 2 de la mother care cred. ma enerveaza ca fiecare lenjerie e cu aparatorile ei la set si daca vrei si tu sa schimbi lenjeria trb sa schimbi si aparatorile. nu ca ar fii problema de schimbat mai nasol e de depozitat
presupun ca cel mai imp e sa schimbi cearsaful de pat des ca cearsaful de pilota poate doar iarna ca vara cine il inveleste.
a si mai trb sa luam salteluta. da cum vine mobila intr-o zi luam totul si sa ma vezi atunci mega fericita ce o sa fiu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17

samburelul meu

Mergi la inceput

dana ti-am vazut pozele cu burtica si cu piticul...doamne ce copil frumos ai...are niste ochi superbi...as vrea si eu sa il fac cu ochi asa da nu prea are pe cine sa mosteneasca.
bunicul sotului a avut ochi albastri da sotu a iesit cu ei verzi...da daca e obosit se vad maro. asa ca slabe sanse

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

dana ti-am vazut pozele cu burtica si cu piticul...doamne ce copil frumos ai...are niste ochi superbi...as vrea si eu sa il fac cu ochi asa da nu prea are pe cine sa mosteneasca.
bunicul sotului a avut ochi albastri da sotu a iesit cu ei verzi...da daca e obosit se vad maro. asa ca slabe sanse

samburelul meu

Multumim mult Bella.
Daca iti doresti asa mult un pui cu ochi albastri poate asa va iesi
Pozele pe care le-ai vazut cu David sunt mai vechi. Daca vrei gasesti aici mai noi.

Sa folositi sanatosi si fericiti dormitorul.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 17+

Mergi la inceput

dana e frumusel foc... ma cucerit

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Vai dana, ce frumos e David! Si stefanul meu are ochi albastri, dar al tau e irezistibil....ce sa fac sa aiba si bebelul meu asa ochi? Sa ma mir pe David?
Lia!!!! Bine ai revenit! Ma bucur ca esti ok si tu si bebe.
Bella, felicitari pentru achzitionarea dormitorului
Noi suntem pe acasa, asteptam sa vina tati sa ne duca la tara, face bunica (mama mea) placinte si Stefan le adora. Placinte de ale noastre din Ardeal, nu prajitura...stiu ca prin sud placintele sunt altfel...la noi aia e prajitura.

diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Buna fetelor!
Vai dana, ce frumos e David! Si stefanul meu are ochi albastri, dar al tau e irezistibil....ce sa fac sa aiba si bebelul meu asa ochi? Sa ma mir pe David?
Lia!!!! Bine ai revenit! Ma bucur ca esti ok si tu si bebe.
Bella, felicitari pentru achzitionarea dormitorului
Noi suntem pe acasa, asteptam sa vina tati sa ne duca la tara, face bunica (mama mea) placinte si Stefan le adora. Placinte de ale noastre din Ardeal, nu prajitura...stiu ca prin sud placintele sunt altfel...la noi aia e prajitura.

diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

diana nu trb sa imi povestesti ca tat e din ardeal...de langa reghin mai exact ibanesti

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

FELICITARI FETELE PTR VESTILE BUNE DE LA ECO SI PTR CARUCIOARE
luny sper ca nu e nic grav
diana sper ca puiu tau sa nu mai aiba probleme cu respiratia, sarutmana de sms
bun venit noilor gravidute
arleza o sa fie si mai mare bucuria dupa o asteptare mai indelungata,m-am bucurat de sms-uri
bella ma bucur c-ai scapat de-o grija si ai gasit ceva pe gustul tau
daca am omis ceva va rog sa ma iertati, uit de la mana pana la gura
DE CAROLA CE STITI????????
NU AM CITIT NIC POSTAT DE EA

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

emyli sper ca iti e bine acum cu cerclajul

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+18

Mergi la inceput

feteili va las...ne auzim luni ca mi-a facut al meu "surpriza" sa mergem pana la tara la bunica lui. nu pot sa zic ca protestez prea tare..decat ca vine si sokrela...si ma cam streseaza...da am eu ac de cojocul ei

weekend placut

samburelul meu

Mergi la inceput